LELO Lily 2 Plum – Bordeaux & Chocolade Geur

LELO Lily 2.Het Zweedse bedrijf LELO is ruim 10 jaar geleden opgericht door MANNEN. 3 stuks! En met niet alleen verstand van zaken, maar ook met verstand van vrouwen. 😀 Ingenieur Filip Sedic en ontwerpers Eric Kalen en Carl Magnusson zochten voor een gezamenlijke vriendin een verjaardagscadeau. Dat was een hele klus, want de dame had alles al wat haar hartje begeerde. Op 1 ding na: een vibrator. Een technisch goede en effectieve, maar ook heel mooie vibrator, dat was een verrassend cadeau, zeker om te krijgen van drie kerels!

LELO Lily 2, verbeterde versie

Om een lang verhaal kort te maken, de mannen vonden alle vibrators die zij in hun zoektocht in handen kregen rommel. Zij ontdekten bovendien dat de speeltjes werden ontworpen vanuit een mannenlijk perspectief. Dat kon veel beter, zo dachten zij, en de Zweden begonnen het bedrijf LELO, inmiddels wereldwijd de bekendste fabrikant van de beste vrouwvriendelijke vibrators. De eerste vibrator die LELO in 2003 op de markt bracht, was de LELO Lily.

Onder zie je de LELO Lily 2. staan. Daarover schrijf ik vandaag. De LELO Nea 2. lijkt sprekend op de Lily 2., is net zo krachtig, heel stil, ook waterdicht en oplaadbaar en is goedkoper.

Lily 2 Plum - Bordeaux & Chocolade Geur
LELO Nea 2 Obsidian - Zwart

Krachtiger motor

LELO Lily 2. heeft een krachtiger motorDe LELO Lily 2. is de verbeterde versie die je kunt kopen bij VibratorPlaza.nl. De verbetering zit ‘m vooral in de motor, die is een stuk krachtiger dan zijn voorganger. Lily 2. is het toonbeeld van een vrouwvriendelijke vibrator, ontworpen vanuit het perspectief van de vrouw: sierlijk en discreet, klein en handzaam, fluweelzacht en glijvriendelijk, en het belangrijkste: gemaakt voor uitwendige stimulatie; de clitoris én de binnenste en buitenste schaamlippen.

Goede oplegvibrator

De Lily 2. heeft dankzij zijn sterkere motor een goede, effectieve trilling, wat dit speeltje tot een goede oplegvibrator maakt. Ook in de laagste vibratiestand trilt de vibrator diepgaand zodat je ook echt wat gaat voelen en gemakkelijk tot een orgasme kunt komen. Ondanks de harde trilling is de Lily 2. heel stil in gebruik. Er zijn in totaal 8 verschillende vibratiestanden om uit te kiezen. De vibrator is 100% waterdicht en oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel.

Compact formaat

Reviews LELO Lily 2.De Lily 2. is zoals gezegd een kleine vibrator. Hij is slechts 7.80 cm. lang en 2.60 cm. in diameter. Dit compacte formaat heeft 2 voordelen:

1. Doordat de vibrator in de palm van jouw hand past kun je heel nauwkeurig te werk gaan waarbij je altijd volledige controle houdt. De vibrator is gemaakt van lichaamsveilige siliconen, waardoor het speeltje zijdezacht aanvoelt en glijvriendelijk is. Met wat extra glijmiddel (op waterbasis) glijdt de vibrator optimaal.

2. Het speeltje is door zijn specifieke ontwerp zeer geschikt voor vrouwen die tijdens vrijen met hun partner wat extra stimulatie nodig hebben omdat zij door penetratie alleen niet of minder makkelijk kunnen klaarkomen. Doordat de Lily 2. zo klein is, zit de toy niet in de weg en zal hij een heel prettige aanvulling zijn.

Reviews LELO Lily 2.

Wie reviews leest over de LELO Lily 2. ontdekt dat vrijwel alle gebruiksters, bloggers en toy testers heel positief zijn over de krachtige trillingen, de 8 verschillende modes, en het feit dat de Lily 2. 100% waterdicht is. Een bekende blogger is de Engelse Cara Sutra van de website CaraSutra.com. Ook zij heeft de Lily 2. getest en ook haar ervaringen zijn positief, zij geeft deze versie een 9/10. De oude versie, de Lily 1., kreeg slechts een 5. Cara schrijft: “I actually like this one. The original only scored 5/10 in my review. It wasn’t powerful enough to make me orgasm. LELO Lily 2. gets me there no problem.” (bron)

Cara’s enige kritiekpunt betreft de drukknopjes. Deze zijn klein en met wat langere nagels zijn die wat lastig te bedienen. Voordeel van de Lily 2. is dan weer dat de vibrator altijd in de hoogste vibratiestand start. Dit is toevallig Cara’s favoriete stand. Zij maakt hierover een grapje: “Maybe it’s that the LELO Lily 2 Vibrator gives me such intense orgasms that I simply don’t have the energy required to press the ‘down’ button all the way to off.”

De LELo Lily 2. is zoals ik schrijf heel compact. Voor Cara Sutra de perfecte maat, maar sommige vrouwen vinden de vibrator (voor solo gebruik) te klein.

Verschil tussen de oude en nieuwe LELO Lily

Reviews LELO Lily 2.De originele LELO Lily stamt uit 2003, de nieuwe kwam in 2016 op de markt. De oude versie was niet krachtig genoeg en vibreerde te oppervlakkig, waardoor de meeste gebruiksters niet of maar moeilijk tot een orgasme konden komen. Dit was de reden dat Cara Sutra de vibrator een 5 gaf in haar review. Ook miste dit model de 8 stimulatie modes en was het niet waterdicht.

De opvolger, de LELO Lily 2. krijgt van Sutra een 9 omdat de trillingen krachtig en diepgaand zijn en gegarandeerd voor een orgasme zorgen. Sutra is iemand die vooral clitoraal gestimuleerd wil worden, haar favoriete vibrator is de enorm krachtige Europe Magic Wand massager. Dat zij met de Lily 2. gemakkelijk een hoogtepunt bereikt, zegt kortom veel. Cara Sutra concludeert: “It’s the vibration power, the modes and the waterproofness which make Lily 2 a winner for me.” Dat deze vibrator ook lekker ruikt, vindt Cara volkomen oninteressant.

Onder zie je de LELO Lily 2. staan. De LELO Nea 2. lijkt sprekend op de Lily 2., is net zo krachtig, ook waterdicht en oplaadbaar en is goedkoper, gemaakt van glanzend plastic. Dit model krijgt van Sutra ook een 9 (zit geen geurtje aan).

Lily 2 Plum - Bordeaux & Chocolade Geur
LELO Nea 2 Obsidian - Zwart
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.