Tenga Flip Zero vibrerende masturbator


Tenga Flip Zero vibrerende masturbatorAls je óók bent uitgekeken op de buurvrouw, dan moet je de Tenga Flip Zero EV eens proberen. Déze kan VIBREREN. En dat doet de masturbator zó krachtig en masserend dat je hands-free kunt klaarkomen. Bij de buurvrouw moest je aan de bak! Ik zeg er wel meteen even bij: de Tenga Flip Zero Elektronische Versie is niet goedkoop. De klasse kut kost € 199,95. Daar zakt je broek vanaf? Laat die broek maar lekker uit, want je gaat vreselijk genieten. Ik vertel je alles over deze bijzondere masturbator, die volgens bloggers en sex toy testers de beste masturbator is die je kunt kopen.

Onder zie je de Tenga Flip Zero EV staan.

›› Bekijk de Tenga Flip Zero EV in de winkel

Waarom de beste masturbator

Waarom de beste masturbatorWat maakt deze vibrerende masturbator zo bijzonder? Dat zijn 3 dingen:

Rommelende vibraties

1. De Tenga Flip Zero EV heeft 2 krachtige motoren die diepgaand en intens kunnen trillen, zowel in de hoogste als in de laagste stand. De trillingen weten diep door te dringen in het weefsel van de gehele penis waardoor het orgasme explosiever en intenser voelt dan je gewend bent. Wat de fabrikant op zijn website schrijft klopt hélemaal: “Ready To Rumble! Rumbling vibrations from within the elastomer sleeve bring a sensation from another world to your hands.”  Zoals gezegd: de vibraties zijn zó effectief dat je zonder je handen te hoeven gebruiken tot een orgasme kunt komen. Maar hou je er juist van te masturberen, dus stotende bewegingen te maken, dan kan dat met de Flip Zero natuurlijk ook.

Sleeve met structuren

2. De Tenga Flip Zero EV kan dus heerijk vibreren, maar ook zonder vibraties voelt deze masturbator geweldig lekker. Dat komt door de elastomeer sleeve die uit twee verschillende structuren bestaat die de eikel en de schacht van de penis maximaal stimuleren met talloze noppen, groeven en golvende patronen.

Zuigkracht

3. De Tenga Flip Zero EV heeft een zuigende werking. Het ‘slurpende’ effect heeft wel wat weg van een deep throat blow job. De zuigkracht is in sterkte regelbaar is. Wanneer je in de drukpanelen in de zijkanten knijpt ontsnapt er lucht door een terugslag ventiel en zuigt het apparaat van binnen vacuüm. De zuigende werking voel je duidelijk en heeft volgens gebruikers – zéker in combinatie met de vibraties – echt een meerwaarde.

De Tenga Flip Zero vibrerende masturbator is volgens toonaangevende bloggers en sex toy testers wereldwijd de beste masturbator die je kunt kopen. Het apparaat heeft 5 vibratiestanden. Door een druk op de knop navigeer je door de verschillende standen. De masturbator kan worden opgeladen door hem in het oplaadstation te zetten en de meegeleverde USB-kabel aan te sluiten. 90 minuten laden geeft je 40 minuten speeltijd. Schoonmaken gaat eenvoudig: je klapt de Flip Zero open, spoelt hem met water af. Daarna zet je hem omgekeerd op de dop. Je laat hem uitlekken en opdrogen en hij is klaar voor een volgende keer. En die komt snel. Je blijft boenen!

›› Bekijk de Tenga Flip Zero EV in de winkel

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.