Lelo Lyla 2 beste vibrerende eitje met afstandsbediening

Lelo Lyla 2 beste vibrerende eitje met afstandsbedieningEen van de populairste seksspeeltjes sinds jaren zijn de vibrerende eitjes. Vooral de heel stille exemplaren met draadloze afstandsbediening zijn geliefd, omdat je met deze eitjes samen met de partner kunt spelen op openbare plekken; zo wordt eten in een poepchique restaurant spannend en zijn familiereünies nooit meer saai.

Het eitje wordt gedragen door de vrouw, de partner krijgt de draadloze afstandsbediening, waarmee hij/zij tevens de volledige controle krijgt over de ‘ei vibrator’. De geliefde bepaalt kortom wanneer het eitje gaat trillen en hoe zacht of hard de vibraties zijn. Hoe leuk, spannend en zelfs opwindend dit is, lees je in mijn grappige verhaaltje op blog.shoppie.nl over Jip die voor zijn 40ste verjaardag van Janneke de LELO Lyla 2. cadeau krijgt. Lees hier.

Vandaag vertel ik over het beste vibrerende eitje dat je bij VibratorPlaza.nl kunt kopen, de LELO Lyla 2. Dit heel krachtige vibratie eitje is niet alleen geschikt om te gebruiken tijdens het voorpel en voor spannende spelletjes buitenshuis, maar het werkt ook heel effectief als vibrator voor externe stimulatie.

Lelo Lyla 2 beste vibrerende eitje met afstandsbediening

Lelo Lyla 2 beste vibrerende eitje met afstandsbedieningDe eerste vibrerende eitjes die op de markt verschenen stelden nogal eens teleur. De eitjes werden vaak verkocht als fluisterstille speeltjes met een afstandsbediening met een bereik tot wel 15 meter. Maar in de praktijk bleek de remote control slechts op heel korte afstand iets te doen en nog vervelender: het vibrerende eitje maakte zóveel herrie dat de buurman (die dikke) kon meegenieten. Kortom, nogal wat fabrikanten maakten hun beloften niet waar.

Waarom is de LELO Lyla 2. het beste vibratie ei?

Het Zweedse bedrijf LELO komt wel na wat het belooft over zijn LELO Lyla 2. Volgens het oordeel van gebruikers, bloggers en recensenten is dit bijzonder luxe vormgegeven seksspeeltje het beste vibrerende eitje, om twee redenen:

1. De LELO Lyla 2. heeft een krachtige, intense vibratie die effectief werkt, dat wil zeggen: je kunt gemakkelijk tot een orgasme komen. Ondanks de harde trillingen is dit speeltje heel stil en daarmee discreet in gebruik (max. geluidsniveau: <50 dB).

2. De LELO Lyla 2. heeft een groot, draadloos bereik tot maar liefst 12 meter. Ook deze belofte komt LELO na, zodat de LELO Lyla 2. voor veel plezier zal zorgen tijdens spannende momenten in het openbaar.

Op de website van LELO.com staat een review over de LELO Lyla 2. waaruit duidelijk wordt hoe spannend het speeltje werkt:

“If you want to get your partner to be a little bit more dominant this is the way… I got this as a door prize at a storytelling show and it has given me so much. My partner loves to have the remote and have me at his mercy. I love fighting to stay in control especially in public. Only 2 things would make it better – he says a strap on the remote would make it better for him. We both wish u could control it via your phone over a much longer distance so he could surprise me from work… Overall a fantastic product.”

Hoe werkt de LELO Lyla 2.?

De LELO Lyla 2. heeft een krachtige, intense trilling en heeft 8 verschillende vibratiepatronen om uit te kiezen. De functies kun je regelen met de drukknopjes op de afstandsbediening, maar de bullet werkt ook zonder remote, zodat je het speeltje kunt gebruiken als vibrator voor stimulatie van de clitoris. Anale stimulatie is ook mogelijk. Afmetingen: 8 x 3.30 x 3.20 cm.

Tegenwoordig hebben bijna alle vibrerende eitjes een draadloze afstandsbediening. Maar die van de LELO Lyla 2. is uniek, om twee redenen:

1. Deze remote kan mee trillen met het eitje, zodat degene die het speeltje bedient kan ervaren wat er bij de drager gebeurt. Die trilfunctie kun je trouwens ook uitzetten.

2. De LELO Lyla 2. werkt met de zogenaamde SenseMotion™-technologie. Hiermee wordt het mogelijk de vibraties te regelen door de afstandsbediening te kantelen, dus door deze met jouw hand heen-en-weer te bewegen. Bekijk vooral even de demonstratie video onderaan de pagina.

Hoe draag je het vibratie eitje?

De Lyla 2 kan worden gebruikt als een inwendige stimulator. Breng het eitje 2-3 centimeter in de vagina en zorg ervoor dat het koortje buiten het lichaam blijft zodat je het eitje er weer makkelijk uit kunt halen. Natuurlijk kun je het eitje ook gebruiken als uitwendige vibrator om de clitoris te stimuleren. Ik adviseer altijd een beetje glijmiddel te gebruiken, zodat het eitje nog makkelijker is in te brengen. Gebruik bij dit siliconen speeltje uitsluitend glijmiddel op waterbasis, extra bij te bestellen in de winkel.

Zacht materiaal, waterdicht en oplaadbaar

De Lyla 2. is gemaakt van kwaliteit siliconen materiaal dat zacht en glad aanvoelt op de huid. De bullet is volledig waterdicht, waardoor hij mee onder de douche en in bad kan. Maar bovendien is het speeltje door zijn waterdichte jasje gemakkelijk schoon te maken onder de kraan, met wat water en zeep. En daarna alleen nog goed afdrogen met een gewone doek.

De LELO Lyla 2. is oplaadbaar met bijgeleverde oplaadkabel (220V). De accu is na 2 uur opladen helemaal vol en geeft je 2 uur speelplezier. Dit product wordt geleverd in een elegante geschenkdoos met oplader, gebruiksaanwijzing en een satijnen buidel om de Liv 2. stijlvol en stofvrij in te bewaren. De luxe, schitterend vormgegeven Lyla 2. vormt een ideaal geschenk om weg te geven aan een geliefde.

AANBIEDING: LELO Lyla 2. kopen met 10% korting

LELO maakt de beste vibrators, maar zijn ‘Pleasure Objects’ zijn ook duur. Daarom doe ik de LELO Lyla 2. in de aanbieding. Besluit je via mijn weblog dit vibrerende eitje te kopen, dan mag ik je 10% korting geven. Voer je tijdens het bestellen van het product mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs direct met 10% omlaag gaan. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis. Je koopt via mijn weblog bij het inmiddels bekende EDC Internet uit Veendam (daar staat ook het magazijn met alle producten) Bekijk ook even de demonstratie video onderaan de pagina.

Hieronder kun je de LELO Lyla 2. bestellen. Veel plezier ermee!

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

LELO Lyla 2. SexToy Review video

Meer vibrerende eitjes

›› Bekijk alle vibrerende eitjes

 

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.