We-Vibe Tango – Krachtigste mini vibrator

Update: De Tango is verbeterd en heet nu Tango X. Op de bestelpagina lees je wat de verbeterpunten zijn.


We-Vibe Tango - Krachtigste mini vibrator

Groter is niet altijd beter. Dat geldt ook voor vibrators. Neem nou de mini vibrators. Deze schatjes zijn vaak niet langer dan 12 cm., maar door hun compacte formaat zijn zij bijzonder geschikt voor doelgerichte externe stimulatie.

De bullet vibrator past bijvoorbeeld met gemak in de palm van jouw hand. Dat is handig! Zo kun je hem tijdens het spelen makkelijk alle kanten op sturen en bereik je alle plekjes die voor jou het lekkerst zijn.

1. Klein moet wel fijn zijn

Vandaag vertel ik je alles over de beste mini vibrator die je bij VibratorPlaza.nl kunt kopen. Het is de We-Vibe Tango van slechts 9 cm. lang. Waarom is dit roze staafje zo goed? Deze bullet vibrator is de krachtigste van allemaal en heeft de diepste en meest intense vibraties. Vooral dat laatste is voor een goede mini vibrator essentieel, alleen dan is klein namelijk echt fijn en kun je makkelijk en bevredigend tot een hoogtepunt komen.

Ik vertel je ook wat het fijnste vibratie eitje is en welke lipstick vibrator effectief is. Er zijn ook mini vibrators die ik afraad om te kopen omdat zij gewoon te slecht van kwaliteit zijn. In het overzicht hieronder staan de 3 toppers.

Spring naar: Wat is de beste mini vibrator?We-Vibe TangoDemonstratie videoAndere goede mini vibrators

1.1 Compact en discreet

Mini vibrators zijn ook handig omdat zij door hun formaat in een handtas, toilettas en zelfs broekzak passen. Zo heb je jouw speeltje altijd bij je, waarheen je ook gaat. De meeste mini’s zien er heel discreet uit, niemand op het werk of tijdens je vakantie heeft door dat jouw lippenstift eigenlijk een vibrator is. Tenzij ze er zelf eentje hebben. 😉

We-Vibe Tango - Krachtigste mini vibrator2. Wat is de beste mini vibrator?

Maar kleiner is alleen fijner als de vibrator een beetje krachtig kan trillen. Met ‘krachtig’ bedoel ik niet per se hard maar vooral diepgaand en intens. Toy testers spreken in hun reviews steevast over: ‘deep, rumbling vibrations right where you want them’. Is een mini daartoe in staat, óók in de laagste vibratiestand, dan heb je een goede te pakken. Met zo’n topper kun je namelijk makkelijk en bevredigend klaarkomen, en laten we wel wezen: dat is toch het doel van masturberen.

2.1 We-Vibe Tango

De beste vibrator bestaat niet, omdat elke vrouw anders is. Maar de beste mini vibrator bestaat wel. Dat is namelijk de We-Vibe Tango. Het is de ‘Kalashnikov’ onder de bullets omdat dit roze schatje de krachtigste is en de diepste en meest intense vibraties levert. Ik vind dat best een knappe prestatie voor een staafje van slechts 9 cm. lang en 2 cm dik. In de demonstratie video onderaan de pagina krijg je een goede indruk van die power.

2.2 Voor wie is de We-Vibe Tango geschikt?

De Tango is ontworpen voor precieze uitwendige stimulatie. Zijn lipstick-achtige top kun je tegen de clitoris houden, maar leg je de vibrator op je vagina ook dan voel je zijn diepe vibraties. Het slanke staafje is natuurlijk ook ideaal om bij je in te brengen, maar voor G-spot stimulatie is het niet geschikt. Ook mannen kunnen plezier hebben van de Tango. De trillingen voelen heerlijk aan de penis en tepels maar ook rondom de anaal streek, zoals het perineum. Ik raad af de bullet in de anus te stoppen, daar is het staafje te kort voor.

Ben je iemand die een krachtige wand vibrator nodig heeft om tot een orgasme te kunnen komen, dan zul je tijdens het spelen met de kleine Tango versteld staan hoe effectief de trillingen van deze bullet zijn. Daarvoor hoef je het speeltje niet eens in zijn hoogste stand te zetten. Voordeel van de Tango boven de grote DOXY en Europe Magic Wand is dat je hem dankzij zijn compacte formaat zo voor het grijpen hebt.

2.3 Ook voor koppels

De Tango is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers en is niet alleen fijn voor solo seks, maar ook ideaal tijdens het vrijen. Om die reden heeft het merk We-Vibe de Sensations in Sync Set op de markt gebracht. Deze set bestaat uit een We-Vibe Tango + We-Vibe Sync. De We-Vibe Sync is een koppel vibrator die door de vrouw wordt gedragen tijdens de seks. De sextoy is volledig te verstellen waardoor deze altijd goed past. Bij de We-Vibe Sync zit een handige afstandsbediening. Wil je meer weten over de We-Vibe Sync? Lees mijn artikel.

2.4 Muisstil, waterdicht en oplaadbaar

De We-Vibe Tango is ondanks zijn krachtige motortje heel stil tijdens het gebruik. Dat is ook het geval in zijn aller hoogste vibratiestand. Ik vind dat best indrukwekkend, want de meeste grotere vibrators met POWER maken geluid (met uitzondering van de luxe LELO toys).

Er zijn 8 verschillende vibratiestanden: 4 snelheden (Low, Medium, High, Ultra) en 4 patronen (Tease, Wave, Pulse, Cha-cha). Je navigeert door de verschillende standen met de drukknop aan de onderkant. Handig is de ingebouwde geheugenchip. Die onthoudt de laatste setting die je hebt gebruikt.

De vibrator is 100% waterdicht en oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabeltje. Na 1,5 uur laden is de accu vol. Met een volle accu kun je ± 2 uur spelen. Handig: wanneer de accu leegraakt, gaat er een lampje knipperen. De Tango is gemaakt van ABS plastic (het goede soort, dus body safe). Het voordeel van dit materiaal is dat de trillingen goed verdeeld worden over de gehele vibrator. Prijs is € 89,95. (Geen verzendkosten.)

Op de bestelpagina vind je alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

3. Demonstratie video We-Vibe Tango mini vibe

›› Naar boven

4. Andere goede mini vibrators

Zijn er meer goede mini vibrators? VibratorPlaza.nl verkoopt alle soorten mini vibrators: bullet vibrators; mini wand vibrators; lipstick vibrators; vibrerend eitjes; vinger vibrators en Pocket Rocket massagers. Maar als ik eerlijk ben vind ik de meeste mini’s, hoe schattig sommige er ook uitzien, niet heel effectief. Of zij vibreren te zacht en te oppervlakkig of de trillingen komen niet terecht op de juiste plek. Maar natuurlijk zitten er ook een paar pareltjes tussen. Per categorie noem ik die.

4.1 Bullet vibrators

De We-Vibe Tango is de krachtigste bullet vibrator met de diepste vibraties, maar er zijn meer bullets die een goede trilling produceren. Een voorbeeld is de Unicorn Bullet Vibrator van het merk Tokidoki X Lovehoney. Dit vrolijke kogeltje heeft 1 simpele vibratiestand: een BUZZZZZZZ, een constante vibratie. Je zet de BUZZZZZZZ aan en ook weer uit met het drukknopje aan de achterkant. Ook al levert de Unicorn Bullet geen diepe vibraties, de trillingen zijn hard genoeg om tot een orgasme te kunnen komen. Meer weten? Lees mijn artikel.

›› Bekijk alle bullet vibrators

4.2 Vibrerend eitjes

De vibrerende eitjes (op afstand bestuurbaar) zijn nog altijd heel populair, zeker bij koppels. Dat komt omdat de meeste speeltjes een goede trilling produceren, redelijk stil zijn en een remote control hebben met een groot bereik zodat spelletjes op openbare plekken mogelijk worden. Het beste vibratie ei is de Lelo Lyla 2. Waarom dat zo is lees je in mijn artikel: Lelo Lyla 2 beste vibrerende eitje met afstandsbediening. De vibratie eitjes van EasyToys zijn ook goed en deze zijn goedkoper. In dit artikel schrijf ik erover.

›› Bekijk alle vibratie eitjes

4.3 Lipstick vibrators

De vibrators in de vorm van een lippenstift zijn ideaal voor dames die vaak op reis gaan of gewoon graag hun favoriete stimulator bij zich willen hebben. De lipstick vibrator is heel discreet, niemand heeft door wat er in jouw handtasje zit. Nadeel van die lipstick vibrator is dat hij door zijn specifieke vorm (met slanke top) niet altijd even prettig aanvoelt. Een uitzondering is de Lelo – Mia 2 Vibrator Paars. Deze mini heeft niet de exacte vorm van een lippenstift maar heeft alleen een ‘lipstick-achtige’ uitstraling. Zijn trillingen zijn krachtig en diepgaand. 4 stimulatie levels, fluisterstil, gemaakt van zachte materialen. Afmetingen: 22 x 111 mm.

4.4 Pocket Rocket massagers

De Pocket Rocket massager is uitsluitend gemaakt voor het direct masseren van de clitoris. De Pocket Rocket heeft diverse opzetstukjes: gladde, met grote en kleine nopjes of stimulerende puntjes. De massagers zijn goedkoop, voor nog geen tientje heb je er eentje. Dit is meteen ook het nadeel, want door het gebruik van goedkope materialen is de kwaliteit vaak om te huilen. Een redelijk goed exemplaar is de duurste: het is de Pocket Rocket – The Original van het merk Doc Johnson. Deze klassieke uitvoering heeft de krachtigste motor van allemaal. Geen mug maar een bromvlieg. Mijn advies: ga voor de We-Vibe Tango of de goedkopere Unicorn bullet. Maar ook een goed alternatief is de mini wand vibrator.

Trouwens, als je even wil lachen, lees dan over mijn avontuurtje met Amadi, de Congolees.

4.5 Mini wand vibrators

Mini wand vibrators zijn over het algemeen van goede kwaliteit en hebben vaak een behoorlijk krachtig motortje. In tegenstelling tot de meeste bullets kunnen ze op meerdere standen trillen. De mini wand is ook beter geschikt om als massage staaf te gebruiken.

›› Naar boven

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.