LELO Bruno vs Hugo prostaat massager (+ reviews)

Vandaag schrijf ik over de LELO Bruno en de LELO Hugo prostaat massagers. Volgens bloggers en sex toy testers wereldwijd zijn deze vibrators de beste in hun soort. Waarom zij dat vinden lees je in mijn artikel. Wil je meteen naar de winkel?

›› LELO – Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart (+ 2 reviews)
›› LELO Hugo prostaat masseur diep zwart

LELO Bruno & Hugo prostaat massagersHet Zweedse bedrijf LELO maakt al ruim 10 jaar de beste vibrators ter wereld en wint met zijn producten jaar na jaar de ene na de andere prijs. LELO’s vibrators zien er dan ook schitterend uit (Zweeds design!), zijn kwalitatief zo goed dat zij een leven lang meegaan en de vibrators werken effectief en zijn bijzonder vrouwvriendelijk. Om die reden geeft LELO al zijn vibrators vrouwennamen, zoals: Lily, Iris, Gigi, Liv, Mia, Bo, Elise, Mona. Helaas: Miep, Joke en Bep komen in dit rijtje niet voor.

Het zijn vaak mannen die hun partner een mooie LELO vibrator cadeau doen, maar voor de mannen zelf maakte LELO lange tijd niets. Daar kwam een paar jaar geleden verandering in. Het bedrijf kwam met sextoys voor mannen en gaf die spannende mannennamen: Billy, Bob en Pino. LELO Billy is een slanke anaal vibrator waarmee niet alleen de anus maar ook de mannelijke G-spot geprikkeld kan worden; LELO Bob is een sierlijke slanke dildo die net als de Billy gebruikt kan worden om de anus en dieperliggende prostaat mee te masseren. En Pino is geen blauwe vogel maar een stijlvolle penisring die heerlijk kan vibreren en die de penis niet alleen harder maakt maar ook langer stijf houdt tijdens het vogelen.

Vanaf vandaag kunnen mannen ook naar bed met Bruno en Hugo. Deze prostaat massagers zijn werkelijk top of the bil. De twee speeltjes lijken als twee druppels water op elkaar maar dat de Hugo een stuk duurder is dan Bruno heeft een reden. Voordat ik de twee ga bespreken begin ik met het grootste verschil tussen de LELO massagers en andere type anaal vibrators. In bijvoorbeeld alle reviews die ik heb gelezen over de Nexus Revo 2 komt 1 grote (jammer)klacht naar voren: hij is niet volledig waterdicht. De Bruno en Hugo van LELO zijn daarentegen wel 100% waterdicht. Met deze prostaat massagers kun je dus heerlijk onder de douche of in een warm bad spelen.

Onder zie je ze staan. Tekst loopt door…

›› LELO – Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart (+ 2 reviews)
›› LELO Hugo prostaat masseur diep zwart

Reviews LELO Bruno

Review 1. Jos Roets: “Even getwijfeld vanwege de prijs… maar de knoop doorgehakt en gewoon besteld. Nadat hij bezorgd was (ik was alleen thuis) meteen uitgeprobeerd. Je ziet gelijk je dat het kwaliteit is. Hij voelt al lekker aan in je handen! Gelijk de broek laten zakken, beetje boter aan de anus…. En dan, als je hem hebt ingebracht…. Mensen!! wat een heerlijk gevoel. Allerlei vibratie standen uitgeprobeerd en in één woord verrukkelijk, verukkelijk!! Je weet niet wat je voelt! Heerlijke krachtige vibraties tegen je prostaat en al gauw het gevoel alsof je tegen een orgasme aan zit….. Masturbatie zal nooit meer zijn wat het was. Mijn vrouwtje heeft er een geduchte concurrent bij! Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken, zonder klaar te komen, en dat doe ik dan ook meestal. (Ik gebruik hem privé, dat wil zeggen zonder dat ,mijn vrouw er van weet) Omdat ik niet meer zo heel jong meer ben is mijn zaadproductie niet meer zo heel hoog; ik spaar mijn zaad het liefst voor mijn lieve vrouw. Ik kan hem met een gerust hart aanbevelen, je zult er zeker veel plezier aan beleven!” (Bron: Jos Roets voor VibratorPlaza.nl op 01-12-2016)

Review 2. Johan: “Heerlijke vibrator! Met 8 standen en verschillende ritmes is dit puur genieten. Had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Niet goedkoop maar z’n geld dubbel en dwars waard. Temeer omdat prostaatmassage ook nog eens een vitale prostaat bevorderd.” (Bron: Johan voor VibratorPlaza.nl op 04-10-2018)

Wat is het verschil tussen LELO Bruno en Hugo?

Wat is het verschil tussen LELO Bruno en Hugo?De LELO Bruno staat voor eenvoud, kracht en elegantie en is gemaakt om mannen een prostaat orgasme te bezorgen, oftewel: een groter, beter, langer en intensiever orgasme, inclusief het felbegeerde hands-free orgasme. Dit laatste type orgasme ontstaat bij mannen door enkel en alleen prostaat massage, zonder daarbij te hoeven masturberen. Dit lukt de Bruno niet alleen door zijn elegante vorm en enorme kracht (2 motoren, aan elke kant) maar vooral ook door zijn mogelijkheid in 6 unieke standen te vibreren. Deze vibraties zijn gemakkelijk te bedienen. De Bruno prostaat stimulator is gemaakt van heerlijk zachte siliconen, glijdt makkelijk naar binnen en is lekker buigzaam, zodat je bij elk plekje kunt komen. Hij wordt gemakkelijk opgeladen via de USB en is 100% waterdicht.

De LELO Bruno verschilt met de Hugo op de volgende punten: de Hugo werkt met een draadloze afstandsbediening (bereik van 12 meter); heeft geen 6 maar 8 vibratiestanden; Hugo werkt met de exclusieve SenseMotion technologie. Daarbij reageren de vibraties op het bewegen van de afstandsbediening. Zo kun je dus nog gevoeliger zelf de prostaat masseren, alsof het speeltje jouw eigen gevoelige vinger is. Al deze extra’s maken de LELO Hugo wel een stuk duurder. Dus wellicht is de LELO Bruno al goed genoeg.

LELO Bruno en Hugo kopen

›› LELO – Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart (+ 2 reviews)
›› LELO Hugo prostaat masseur diep zwart

Kortom, de LELO Bruno en Hugo prostaat massagers zijn in hun genre top of the bil: ze zien er poepchique uit, werken rete goed maar hun prijs is BUTT! Daarom gooi ik deze dure mannenvibrators in de aanbieding en krijg je van mij 10% korting. Gebruik tijdens het bestellen de kortingscode (vetgedrukt): vibratorplaza. Direct zie je het product goedkoper worden. Veel plezier ermee! Bekijk vooral nog even de video review. Waarschuwing: na de demonstratie video wil je die schitterende LELO Bruno of Hugo kopen, vermoed ik althans.

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.