Draaibare Anaal Vibrator – Grijs

Onder het motto: “Up Yours!” en “SCREW YOU TOO!” verkoopt VibratorPlaza.nl de grijze anaal vibrator in de vorm van een schroef. Het speeltje is gemaakt door het merk EasyToys dus het is lekker voordelig geprijsd. De mini vibrator heeft een puntige top waardoor hij met wat glijmiddel op waterbasis makkelijk naar binnenglijdt. De duidelijk voelbare ribbels op de schacht zorgen in… Lees verder »

LELO – LOKI Prostaat Massager – Zwart

De LOKI vibrator van het exclusieve Zweedse design merk LELO is RETEduur, maar ook RETEgoed en nog belangrijker: RETElekker! Zo. Nu weet je ook meteen waar je deze vibrator in moet STEKE. 🙂  De schitterend vormgegeven LELO LOKI is een heerlijke prostaat massager die met zijn speciale gekromde kop zeer effectief de prostaat weet te stimuleren. De prostaat… Lees verder »

Nexus Revo 2 black – Anaal stimulator – Aanbieding

De Nexus Revo 2 is op dit moment de populairste anaal vibrator en ik lees op internet vrijwel alleen maar positieve reviews over dit product. Positief zijn vooral mannen die veel ervaring hebben met prostaat stimulators. In het geval van de Revo 2 voelen ervaren gebruikers duidelijk de extra interne stimulatie t.o.v overige prostaat speeltjes. Met die ‘extra interne stimulatie’ wordt… Lees verder »