JETT Guybrator – Een goede vibrerende penis toy

Waarom is de JETT Guybrator van Hot Octopuss een goede vibrerende sextoy voor de penis? Op deze vraag krijg je antwoord. De JETT Guybrator is voor € 49,95 te bestellen bij VibratorPlaza.nl. Het kopen van een sextoy voor de penis draait niet zelden uit op een grote teleurstelling. Dat is althans mijn persoonlijke ervaring. Ik heb het niet… Lees verder »

Suck-O-Mat – Beste handsfree blowjob sexmachine (verbeterd)

Voor vrouwen bestaat sinds een paar jaar de Womanizer. Dit is een luchtdruk vibrator die aan de clitoris zuigt. De Womanizer is de beste orale seks simulator op de markt. Voor mannen bestaan ook sextoys die orale seks nabootsen, maar deze handsfree blowjob machines – die vaak erg duur zijn! – doen meestal niet wat de fabrikant belooft.… Lees verder »

Fun Factory Manta – Een goede vibrerende masturbator (reviews)

De Manta van het topmerk Fun Factory is een vibrerende sextoy die gemaakt is voor de penis. Deze masturbator kan solo worden gebruikt, maar hij is ook ideaal voor samen. Gebruik ‘m bij een blowjob voor een deep throat gevoel of pak hem erbij als jullie neuken en maak van je penis een vibrator. Laat ‘m maar lekker… Lees verder »

Pulse Solo Essential Mannen vibrator

Update: er zijn nu nieuwe modellen verkrijgbaar. Masturberen is voor de meeste mannen heel normaal. Zó normaal dat zij zich beginnen te vervelen en op zoek gaan naar een sextoy waarmee zij volledig hands-free tot een orgasme kunnen komen. Zo’n seksspeeltje is de Pulse Solo Essential mannen vibrator van het Britse bedrijf Hot Octopuss. De Pulse III is een van… Lees verder »