We-Vibe Sync (We-Vibe Chorus)- Paars & Aqua

De We-Vibe Sync is verbeterd en heet nu We-Vibe Chorus. Advies: De oude Sync is nog te koop bij Bol.com. (Levertijd is wel wat langer.)

>> Ook te koop bij Bol.com

loveSeks is leuk en daarom doen we het zo graag. Maar seks wordt nóg leuker met de We-Vibe Sync. De We-Vibe Sync is namelijk een vibrator die speciaal ontworpen is voor koppels om te gebruiken tijdens het vrijen. De koppel vibrator zorgt met zijn krachtige, diepe vibraties voor extra stimulatie van de clitoris én G-spot. Door het speciale ontwerp geniet hij tijdens het penetreren mee van de vibraties maar bovendien voelt voor hem de vagina veel strakker aan. De We-Vibe maakt seks niet alleen leuker én lekkerder, de koppelvibrator is echt een uitkomst voor vrouwen die door enkel en alleen penetratie niet of moeilijk kunnen klaarkomen.

De bekende Engelse toy-tester Cara Sutra schrijft op haar weblog een eerlijke review over de We-Vibe Sync. Zij geeft dit speeltje een dikke 10. Waarom zo’n hoog cijfer? Omdat volgens Cara de Sync 100% doet wat de fabrikant belooft. Vandaag vertel ik je alles over de nieuwste koppelvibrator van We-Vibe.

AANBIEDING ›› Ik mag je van EDC Internet uit Veendam, de eigenaar van VibratorPlaza.nl, 10% korting geven op de We-Vibe Sync. Bovendien is de verzending GRATIS. Voer tijdens het bestellen de kortingscode in: vibratorplaza

Onder zie je de 3 verschillende modellen staan. Na dit overzicht vertel ik je alles over de Sync,

>> Ook te koop bij Bol.com

Waarom de We-Vibe Sync kopen?

Waarom de We-Vibe Sync kopen?Ik vertel je nu alvast dat de twee belangrijkste verbeteringen zijn: 1. de Sync is zó te buigen en te verstellen dat hij bij iedere vrouw altijd als gegoten zit; 2. dit nieuwste model is krachtiger en heeft niet 1 maar 2 motors, voor zowel de clitoris als de G-spot. Verder is de We-Vibe Sync compacter, volledig waterdicht en op afstand bestuurbaar. De We-vibe is ook te bedienen met de speciale We-Connect App. Met de app is het ook mogelijk om zelf vibratiepatronen te ontwerpen en de We-Vibe zelfs op je favoriete muziek te laten vibreren.

De We-Vibe Sync kun je bij VibratorPlaza.nl kopen in de kleuren paars en aqua.

>> Ook te koop bij Bol.com

We-Vibe® Sync™ VIDEO – Make sex exciting again

Waarom dit We-Vibe Sync beter is dan andere koppelvibrators

Cara Sutra begint haar review met de vraag: “So what makes the We Vibe Sync Couples Vibrator so different to the rest of the range? Why should you want this new style?” De grootste kritiek op vrijwel alle koppelvibrators is dat de speciale C-vorm niet perfect werkt voor alle vagina’s, omdat elke vrouw nu eenmaal een andere lichaamsbouw heeft. Dat betekent dus dat bij sommige vrouwen de We-Vibe als gegoten zit; zij kunnen genieten van de vibraties, omdat die op de goede plekken terechtkomen, terwijl bij andere vrouwen het speeltje niets doet of zelfs onprettig aanvoelt tijdens het vrijen.

Dit model is te buigen voor een perfecte pasvorm

we-vibe3Het grootste voordeel van de vernieuwde We-Vibe Sync Couples Vibrator is dat je de hoek van de C-vorm helemaal kunt aanpassen naar de vormen van jouw lichaam. Cara Sutra schrijft: “I was impressed by the fact you get a secondary way to adjust the angle/shape… the bottom arm can be adjusted upwards to help give your G-spot that direct and powerful stimulation it craves.” Kortom, de We-Vibe Sync is dankzij zijn zachte siliconen materiaal gemakkelijk in elke gewenste positie te buigen zodat het speeltje bij elke vrouw altijd perfect zit en effectief zijn werk kan doen.

In een interview met het online magazine Eon-Online.com vertelt de marketing manager van We-Vibe, Stephanie Keating, over de nieuwste We-Vibe Sync: “Since no two bodies are alike and every couple is unique, we made Sync adjustable for a custom fit. And the results have been phenomenal – in Sync prototype testing 100% of couples reached orgasm!” Keating noemt een tweede belangrijke verbetering: “(…) we also made Sync ultra powerful (…)” (Bron: Ean-Online.com, een magazine over de seksspeeltjes industrie)

Krachtiger en stimuleert gerichter de clitoris en G-spot

De Sync is krachtiger en stimuleert gerichter de clitoris en G-spotDe nieuwe We Vibe couples sex toy is dus krachtiger dan zijn voorgangers. Dit noemt Cara Sutra in haar review een andere, belangrijke verbetering. De We-Vibe Sync is krachtiger doordat in dit speeltje niet 1 maar 2 motors zit. Er zit een motor in het externe gedeelte dat de clitoris stimuleert, de tweede motor bevindt zich in de inwendig gedragen arm. De twee motors kun je onafhankelijk van elkaar bedienen, zodat je bijvoorbeeld alleen de clitoris stimuleert of alleen inwendig de trillingen voelt. Elke motor heeft 10 standen.

De afstandsbediening heeft een bereik van 3 meter, de vibrator app kan overal ter wereld worden gebruikt. Dit maakt de We-Vibe Sync ook geschikt voor partners met een lange afstandsrelatie. Met de app is het mogelijk om zelf vibratiepatronen te ontwerpen en de We-Vibe zelfs op je favoriete muziek te laten vibreren! De We-Connect App is gratis te downloaden en eenvoudig in gebruik.

Sutra eindigt haar review met: “With the We Vibe Sync I get the stimulation my clitoris needs all the way through sex; during foreplay, during penetration, during thrusting, through mine and/or his orgasm and even after that, if I want! On the highest speed of constant vibration, I can achieve orgasm without any problem. And I mean even using it as a clit vibe on my own, never mind during sex with my partner.”

Je ontvangt bij de We-Vibe een laadstation, een USB-kabel, de afstandsbediening, een duidelijke handleiding en een zakje glijmiddel. Het laadstation is voorzien van 2 magnetische puntjes. de sextoy is voorzien van dezelfde puntjes waardoor er probleemloos contact wordt gemaakt. Ook is het station een discrete opbergplek voor de vibrator.

>> Ook te koop bij Bol.com

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.