De Big Boss G5 is de grootste vibrator van Fun Factory

De Big Boss G5 van het Duitse merk Fun Factory is indrukwekkend groot en extra krachtig, met diepe vibraties door de gehele schacht heen. De top is wat gebogen voor optimale G-spot stimulatie. 100% waterdicht, oplaadbaar en heel stil. De lange schacht is gemaakt van medische lichaamsveilige siliconen en voelt fluweelzacht aan en is bijzonder flexibel. Hierdoor is de Big… Lees verder »

Enormass Vibrator Met Handvat

De grootste vibrator die je kunt kopen in onze winkel is de Enormass Vibrator Met Handvat van Master Series. Deze GIGANTISCHE zwarte piemel doet de groot geschapen neger verbleken! *oeps* Wat zeg ik nou toch? 😵 Het schoot er zo uit. 😳 De Enormass Vibrator Met Handvat is niet minder dan 36 centimeter lang en is maar liefst 7,60 cm. dik.… Lees verder »

Realistische vibrator met zuignap Real Feel Deluxe

De Prins op het witte paard bestaat niet. Maar zijn lul bestaat gelukkig wél. Die is GROOT en gemaakt van Real Feel Deluxe. PipeDream, de fabrikant van deze stevige Realistische vibrator met zuignap, staat bekend om dit speciale Fanta Flesh materiaal dat heel realistisch aanvoelt, als een echte stijve penis. De nr. 12 Real Feel Deluxe vibrator voelt niet… Lees verder »

Levensechte zwarte vibrator

Je kan lullen wat je wil, maar het formaat van de penis is wél belangrijk! Zeker in het land van de vibrators. VibratorPlaza.nl verkoopt niet toevallig veel mini vibrators, die zijn namelijk uitermate geschikt om de clitoris optimaal mee te stimuleren. Maar de vrouw die flink wil worden opgevuld grijpt natuurlijk naar een groter exemplaar waarmee makkelijk gepenetreerd kan… Lees verder »