We-Vibe Sync – Paars & Aqua

Seks is leuk en daarom doen we het zo graag. Maar seks wordt nóg leuker met de We-Vibe Sync. De We-Vibe Sync is namelijk een vibrator die speciaal ontworpen is voor koppels om te gebruiken tijdens het vrijen. De koppel vibrator zorgt met zijn krachtige, diepe vibraties voor extra stimulatie van de clitoris én G-spot. Door het speciale… Lees verder »

We-Vibe Unite – Paars

Een van de populairste sextoys is de We-Vibe koppel vibrator. Dit is een stimulator die speciaal is ontworpen voor koppels om – handsfree – te gebruiken tijdens het vrijen. De dame brengt de C-vormige vibrator bij zichzelf in en doordat het speeltje flexibel is klemt het zich vast in en om de vagina. Op deze manier zal de… Lees verder »

EVA Koppel Vibrator met buigzame armen

Eva is een luxe koppel vibrator die speciaal ontworpen is voor vrouwen die tijdens seks verlangen naar wat meer gerichte stimulatie van de clitoris. Eva heeft twee flexibele armen die onder de buitenste schaamlippen worden geplaatst. Doordat de armen buigzaam zijn, vormt Eva zich goed naar het lichaam. De koppel vibrator voelt heerlijk aan op de huid, dankzij het zachte stofvrije… Lees verder »