Suck-O-Mat – Beste handsfree blowjob sexmachine (verbeterd)

Voor vrouwen bestaat sinds een paar jaar de Womanizer. Dit is een luchtdruk vibrator die aan de clitoris zuigt. De Womanizer is de beste orale seks simulator op de markt. Voor mannen bestaan ook sextoys die orale seks nabootsen, maar deze handsfree blowjob machines – die vaak erg duur zijn! – doen meestal niet wat de fabrikant belooft. En dat ZUIGT! Een apparaat dat wèl doet waarvoor het is gemaakt is de Suck-O-Mat (met afstandsbediening en stille motor). Bekijk in de winkel.

Suck-O-Mat is vernieuwd (update)

Suck-O-Mat – Beste handsfree blowjob sexmachine (verbeterd)In mijn artikel beschrijf ik het oude maar nog steeds succesvolle Suck-O-Mat model. Inmiddels heeft de fabrikant de Suck-O-Mat een upgrade gegeven. Het nieuwste model heet de SUCK-O-MAT 1.1. met draadloze afstandsbediening. Deze uitvoering is op een aantal punten sterk verbeterd. In mijn artikel vertel ik dat de oude Suck-O-Mat – die gewoon nog steeds te koop is – een paar nadelen heeft. Zo maakt deze machine veel geluid (‘herrie’, volgens sommige gebruikers) en je moet hem bedienen met drukknoppen boven op het apparaat. De nieuwste Suck-O-Mat kun je bedienen met een draadloze afstandsbediening zodat je niet vlakbij het apparaat hoeft te gaan zitten en dus voor de volle 100% handsfree kunt genieten van een blowjob. De remote control heeft een bereik van 3 meter. De verbeterde Suck-O-Mat heeft een ander typte motor gekregen die niet alleen nog krachtiger is maar bovendien stil. Volgens de fabrikant ‘aangenaam stil’. Tip: Bekijk even de demo video (scroll of veeg omlaag)

Bij de SUCK-O-MAT 1.1. met afstandsbediening krijg je ook een auto-adapter voor de sigarettenaansteker en een volledig transparante sleeve waardoor je alle actie goed kunt zien. Over actie gesproken: je wordt op niet minder dan 25 verschillende manieren door de machine gepijpt. Daar kan de buurvrouw nog een puntje aan zuigen! Het apparaat biedt je 5 intensiteitsniveaus en 5 snelheden. De impulsen nemen net zoals de zuigkracht per minuut toe. De sleeve is geheel waterproof en makkelijk schoon te maken met toycleaner en lauwwarm water. Suck-O-Mat bevat een netadapter van 100-240V (EU stekker)

Mijn advies: kies voor de wat duurdere SUCK-O-MAT 1.1. masturbator met afstandsbediening. Het oude, goedkopere model is nog steeds te koop op deze pagina. Nog een tip: gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis voor meer comfort. Breng wat glijmiddel aan op de sleeve en op de penis voordat je de Suck-O-Mat gebruikt.

Bestellen

De Suck-O-Mat kun je bij VibratorPlaza.nl kopen met 10% korting. Gebruik je mijn kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Verzending is gratis. De kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Het apparaat wordt geleverd uit het magazijn van het bekende EDC Internet in Veendam.

Nieuwste model + oude model

Demonstratie video Suck-O-Mat (nieuwste model)

In deze video geeft een Italiaanse sexshop houder een demonstratie van de verbeterde SUCK-O-MAT 1.1. met draadloze afstandsbediening. Als je doorspoelt zie je hoe de blowjob machine werkt (bij 3.12 minuten) en je hoort meteen hoeveel geluid hij tijdens de actie maakt (bij 3.3 minuten). Dat is behoorlijk stil voor een apparaat met een krachtige motor.

In het kort

De Suck-O-Mat van het Duitse merk You2Toys is op dit moment de beste blowjob machine die je kunt kopen. Volgens bloggers die hem hebben getest zijn daar 3 redenen voor:

1. De Suck-O-Mat doet wat de fabrikant belooft: de machine zuigt je handsfree naar een orgasme. 2. Het apparaat is niet goedkoop maar in vergelijking met andere blowjob machines (die matig presteren!) wèl betaalbaar. 3. De Suck-O-Mat is makkelijk en hygiënisch te reinigen.

Tip: gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis voor meer comfort. Breng wat glijmiddel aan op de sleeve en op de penis voordat je de Suck-O-Mat gebruikt.

Nadelen zijn er ook. Nog even over de prijs. € 179,00 is weliswaar een eerlijke prijs, maar niet iedereen heeft dit bedrag over voor een seksspeeltje. Dan het geluid. Helaas maken apparaten met een krachtige motor nogal wat geluid. Het geluid van de Suck-O-Mat is te vergelijken met dat van een sterke kruimelzuiger. De vraag is: vind je dit storend?

Update: Het nieuwste model heeft een stille motor en werkt met een draadloze afstandsbediening. Bekijk in de winkel.

Beste handsfree blowjob sexmachine

Beste handsfree blowjob sexmachineDe Suck-O-Mat voldoet dus aan de verwachtingen: de machine zuigt de gebruiker automatisch en handsfree naar een orgasme. De Suck-O-Mat zuigt niet zoals de stofzuiger zuigt, maar zuigt zoals de werkster zuigt: melkend. Dit voelt heel prettig. Hoe het werkt? De Suck-O-Mat heeft een zachte en rekbare sleeve. De machine zuigt de sleeve vacuüm. De krachtige pomp / zuig-impulsen zullen de zachte, flexibele siliconen hoes op en neer doen bewegen op een automatische, ritmische manier. Je ziet de sleeve dus écht over je pik heen en weer bewegen. (Zie video) Dit visuele effect werkt opwindend; al zullen veel mannen de werkster opwindender vinden. Als zij geen haakneus heeft.

Bediening

Dat de Suck-O-Mat jou handsfree naar een orgasme zuigt betekent dus dat je achterover zittend zonder iets te hoeven doen wordt gepijpt. Maar daarvoor moet je wel eerst de juiste, voor jou lekkerste zuig stand vinden. Dat doe je met de twee rode knoppen bovenop. Daarmee regel je eenvoudig de 5 snelheden en 5 intensiteiten. In stand 1 zuigt de blowjob machine 42 keer per minuut, in stand 5 doet de Suck-O-Mat dat 109 keer. Heb je de voor jou beste stand ingesteld, dan kun je achterover gaan leunen.

BedieningSchoonmaken

Na gebruik moet je de Suck-O-Mat goed, dus hygiënisch schoonmaken. Dat gaat gelukkig vrij eenvoudig. In de machine zit een filter dat ervoor zorgt dat er geen vloeistoffen zoals glijmiddel en lichaamsvocht in de motor terechtkomen. Dit filter is te reinigen door het onder de kraan te houden en af te spoelen met lauw water. De sleeve is binnenstebuiten te keren. De sleeve spoel je af en laat je goed opdrogen.

Nadelen

Naast voordelen kent de Suck-O-Mat ook een paar nadelen. Kleintjes, maar ik wil ze toch noemen.

1. De Suck-O-Mat is betaalbaar. De standaardprijs is € 179,00 (het oude model, nieuwe model is duurder). Nog steeds niet goedkoop, maar de prijs is vergelijkbaar met andere pijpmachines – waar je ook nog eens niks aan hebt(!) Maar of de prijs nu eerlijk is of niet, lang niet iedereen wil € 179,00 voor een seksspeeltje betalen. Elektronische blowjob machines die goedkoper zijn raad ik echt af, die zijn rommel. Wel geschikt zijn handmatige masturbators die een pijpbeurt nabootsen. De beste in zijn soort is de Fleshlight Turbo. Bekijk hier. Voordeel van de Fleshlight is dat die handmatig moet worden voortbewogen en daardoor dus geheel en al stil is.

2. Want nu volgt een ander nadeel van de Suck-O-Mat: zijn geluid. (Dit geldt voor het oude model.) De Suck-O-Mat is voorzien van een krachtige motor. Nadeel van krachtige motors is dat die veel geluid produceren. Het geluid van de Suck-O-Mat kun je vergelijken met dat van een zeer krachtige kruimelzuiger. Stel jezelf de vraag: Vind ik dit geluid storend? Is het antwoord ja, kies dan voor de handmatige Fleshlight Turbo. Opmerking: alle mechanische blowjob machines maken veel geluid.

3. De Suck-O-Mat zuigt je handsfree af, maar het instellen van de juiste, voor jou fijnste zuigstand, moet je wel handmatig doen met de knoppen bovenop het apparaat. Heb je eenmaal jouw favoriete stand te pakken, dan kun je achterover gaan liggen.

Update: Het nieuwste model werkt met een draadloze afstandsbediening. Bekijk in de winkel.

Wat zijn slechte blowjob machines?

Wat zijn slechte blowjob machines?De Autoblow 2 wordt verkocht met de wervende tekst: “De pijprobot waar iedereen over praat!” In negatieve zin klopt deze slogan. Op diverse fora en in reviews van bloggers wordt steen en (derde) been geklaagd over de prestaties van de Autoblow 2. Bekijk in de winkel. NIET KOPEN !!! Het apparaat is onhandig groot, loodzwaar, maakt een kolere herrie, is nogal prijzig en belangrijker: de pijpmachine zuigt je niet af maar probeert je te pijpen met blauwe kralen die langs de schacht van de penis op en neer bewegen. Dit voelt natuurlijk niet als een blowjob. Van blauwe kralen worden mannen niet geil.

Andere blowjob machines zoals de Robosuck 2. en de Vibrating Roto-Sucker kunnen wèl zuigen, maar de zuigkracht is veel te zwak zodat je nog niks voelt. Het enige apparaat dat iets doet wat op pijpen lijkt is The Milker – Milking Machine van het merk LoveBotz. Toch lees ik ook over deze pijprobot op Amazon.com teveel negatieve reviews. Klanten geven in hun beoordelingen het advies verder te zoeken naar een betere blowjob machine (het liefst eentje die vele malen goedkoper is). Weet je wat The Milker kost? Schrik niet: € 999,95,- Voor dit bedrag koop je 6 Mille stofzuigers! Ik geef meteen toe: aan ZES stofzuigers heb je óók geen zak. Aan de Suck-O-Mat heb je wel wat.

Tip: gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis voor meer comfort. Breng wat glijmiddel aan op de sleeve en op de penis voordat je de Suck-O-Mat gebruikt.

Bestellen

De Suck-O-Mat kun je bij VibratorPlaza.nl kopen met 10% korting. Gebruik je mijn kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Verzending is gratis. De kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Het apparaat wordt geleverd uit het magazijn van het bekende EDC Internet in Veendam.

Nieuwste model + oude model

De beste sexmachines

›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.