De Big Boss G5 is de grootste vibrator van Fun Factory

De Big Boss G5 is de grootste vibrator van Fun FactoryDe Big Boss G5 van het Duitse merk Fun Factory is indrukwekkend groot en extra krachtig, met diepe vibraties door de gehele schacht heen. De top is wat gebogen voor optimale G-spot stimulatie. 100% waterdicht, oplaadbaar en heel stil.

De lange schacht is gemaakt van medische lichaamsveilige siliconen en voelt fluweelzacht aan en is bijzonder flexibel. Hierdoor is de Big Boss perfect in staat alle erogene zones te raken en een aangename druk uit te oefenen op alle gevoelige plekjes, van zowel HAAR als HEM. De eikel en aderen geven de stam een realistisch uiterlijk.

Waarom is een grote vibrator lekker?

Waarom is een grote vibrator lekker?Met zijn lengte van 23.50 cm. en maximale diameter van 4.60 cm. vult de Big Boss vibrator je volledig op, wat zorgt voor een heel opwindend, om niet te zeggen: bijzonder geil gevoel. De Big Boss G5 is de grootste vibrator van Fun Factory en is mijns inziens minder geschikt voor beginners; hij is namelijk echt een stuk groter dan een gemiddelde vibrator. Ben je wel avontuurlijk ingesteld? Dan zou ik zeggen: Fuck It! Máár… gebruik wel voldoende glijmiddel op waterbasis.

Waarom is groter eigenlijk lekker(der)? Er is een gouden regel die luidt: hoe dikker de penis (of vibrator) is, hoe strakker deze om de vagina zit, en hoe groter daardoor de wrijving tijdens penetratie zal zijn. Een optimale wrijving maakt de clitoris extra gevoelig, wat resulteert in een explosief orgasme.

Hoe werkt de Big Boss?

De Big Boss G5 vibreert krachtig, zodat je effectief wordt gestimuleerd. De vibraties zijn heel stil. De grote vibrator heeft in totaal 12 vibratiestanden: 6 snelheden en 6 patronen. De bediening is heel eenvoudig en werkt intuïtief. Op het ronde handvat zitten drie grote, duidelijke drukknoppen.. Met de rode Fun-knop zet je de vibrator aan en ook weer uit. Met de +knop en -knop verhoog en verlaag je de vibratiesnelheid en navigeer je door de 6 patronen. De Big Boss heeft een stevig handvat met een ronde opening voor een goede grip, ook wanneer het echt spannend wordt. Daarnaast is de vibrator oplaadbaar en 100% waterdicht waardoor hij ook mee onder de douche en in bad kan.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie. Verzending is gratis.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video Big Boss

Meer vibrators van Fun Factory

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.