Stronic Drei Pulsator van Fun Factory

Vibrators worden gemaakt om te trillen. Maar is TRILLEN niet iets voor bejaarden? Het Duitse bedrijf Fun Factory vond van wel en ontwierp de Stronic Drei Pulsator, een vernuftige vibrator die niet vibreert maar pulseert, wat de sextoy krachtig en dwingend op-en-neer doet bewegen. Deze penetrerende werking wordt veroorzaakt door een sterke metalen bal die in de siliconen… Lees verder »

Tiger G5 vibrator van Fun Factory

Beleef wilde avonturen met de Tiger G5 vibrator uit de Fun Factory collectie, geschikt voor zowel vaginaal als anaal gebruik. De kracht van de Tiger G5 zit ‘m in twee dingen dingen: 1. zijn lange schacht met ribbels en groeven 2. zijn diepe, sterke vibraties. Flexibele, geribbelde schacht met heel diepe vibraties De schacht is gemaakt van medische, lichaamsveilige… Lees verder »

FSD Desire Explodes G-Spot Vibrator

De Desire Explodes G-Spot Vibrator maakt onderdeel uit van de Fifty Shades Darker collectie. “Fifty Shades Darker” is de opvolger van de bioscoopfilm “Fifty Shades of Grey”. De sequel moet nog in de bioscoop verschijnen, maar de sextoys kun je nu al kopen. En ik kan je alvast verklappen: de vibrators zijn een stuk spannender! FSD Desire Explodes G-Spot Vibrator De FSD… Lees verder »

Inspire Buigzame G-spot Vibrator – Zachtroze

Een G-spot vibrator heeft vaak een wat gebogen top, zodat de inwendige gevoelige G-plek gericht dus effectief kan worden gestimuleerd. Ook de zachtroze Vibrating Tulip Wand van Inspire heeft een gekromde top, maar dit speeltje heeft daarnaast een buigzame kern waardoor de G-spot vibrator in elke gewenste vorm gebogen kan worden. En dat is héérlijk, zo’n lulhannes zónder ruggengraat!… Lees verder »