Mini wand vibrator Love Magic van EasyToys (krachtig)

Mini wand vibrator van EasyToys (krachtig & draadloos)Ik ben niet dol op Herman van Veen, ik vind hem een beetje een klootviool. Hoor ik hem zingen, dan moet ik huilen. De kat jammert mee. Maar 1 liedje vind ik wel heel leuk: Als ik kon toveren! ♬ ♪ ♫ Als ik kon toveren kwam alles voor elkaar… ♬ ♪ ♫ Werd er niemand arm geboren, was er niemand de sigaar en had er niemand honger en kwam ik weer eens kláár (-edit: dat laatste zong Herman van Veen niet, Annette! Niet te jolig gaan doen, please!!! -). Sorry. *bloos* 🙂

Maar als IK écht kon TOVEREN? WAUW !!! Dan kon ik eten en roken wat ik wilde en zuipen zonder lazarus te worden en had ik een minnaar die met me ging winkelen… En dan konden mijn vingers trillen! Vooral dat laatste lijkt mij heerlijk. Want nog altijd vind ik masturberen met mijn vingers MAGISCH.

Maar magisch is ook de wand vibrator, die met zijn flexibele nek en grote bolvormige kop zo heerlijk overal bij kan. Wist je dat het woordje ‘wand’ Engels is voor ‘toverstaf’? Met de wand vibrator kun je toveren, want ook vrouwen die nooit of heel moeilijk een orgasme kunnen krijgen, komen meestal wèl makkelijk en krachtig klaar wanneer zij een wand gebruiken. VibratorPlaza.nl verkoopt diverse wand vibrators.

Mini Magic Wand vibrator van EasyToys

mini-wand-vibrator-easytoysDe populairste zijn de Europa Magic Wand massager en de grotere en krachtiger XXL DOXY wand vibrator. DOXY noemt zijn elektrische lul een ‘trillend megamonster’ met flexibele kop die zó sterk is dat er een schokgolf door je lijf gaat als je hem op je intieme, erogene zone legt. Maar het kan altijd GROTER! Wat dacht je van de Wanachi Mega Massager (lengte: 44 cm. met een grote ronde kop van 11 cm. breed). De bomen groeien tot in de hemel!

Maar het bedrijf EasyToys dacht: waar eindigt dit? En kwam met de wireless IWand mini Love Magic, een kleine wand vibrator met een krachtige trilling, te koop in 3 verschillende kleuren: zwart, roze en paars. De mini vibrator is een stijlvol speeltje met een compact formaat, gemaakt van siliconen materiaal dar ervoor zorgt dat de vibrator een goede grip heeft en tegelijkertijd zacht en glad aanvoelt. De trillingen zijn net zo sterk als die van een gewone wand vibrator, maar doordat de mini handzamer is en een flexibele nek heeft kan hij gerichter masseren. Masseren kan de mini op niet minder dan 18 verschillende vibratiestanden en -sterkte. De vibrator is 20 cm. lang (maximale diameter: 4,2 cm.), waterproof, draadloos en oplaadbaar met het bijgeleverde USB-kabeltje. Wordt geleverd met een handig opbergzakje, zodat je je speeltje veilig en stofvrij op kan bergen tot je hem weer wilt gebruiken.

Op de product- en bestelpagina staan alle overige technische specificaties.

EasyToys Mini Wand Vibrator - Roze
EasyToys Mini Wand Vibrator - Paars
EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart

Van de mini wand vibrators van EasyToys word je VROLIJK. ♬ ♪ ♫ Ik ben vandaag zo vrolijk… ♬ ♪ ♫ Weet je van welk liedje van Herman van Veen ik wèl blij word? Van Alfred Jodocus KWAK.

♬ ♪ ♫ Spitter Spetter Spater… ♬ ♪ ♫ Meer daarover later… 🙂

Lees ook (op Dildootjes.nl): DOXY Number 3 is de beste kleine wand vibrators

Gerelateerde kleine wand vibrators

7 Standen Mini Wand Vibrator - Paars
Mini Wand Massager - Roze/Wit
Small Tilting Wand Vibrator - Roze
Small Tilting Wand Vibrator - Zwart
Bodywand Kleine Wand Vibrator - Roze/Wit
Dorr Avond - Roze
Dorr Avond - Zwart
EasyToys Mini Wand Vibrator - Roze
EasyToys Mini Wand Vibrator - Paars
EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart
Mini Wanachi Massager Roze
Bodywand Mini Wand Vibrator - Wit/Paars
Mini Wanachi Massager Paars
Bodywand Mini Massager - Lavendel
Bodywand Neon Mini Massager - Roze
›› Bekijk alle wand vibrators
›› Bekijk de mini vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl