Satisfyer 1

Satisfyer 1. is een effectieve clitoris stimulatorDe Satisfyer 1. is een vibrator die de clitoris niet met trillingen maar met luchtdrukgolven masseert. Dit zorgt bij verreweg de meeste vrouwen voor een ‘hemels lekker’ gevoel, dat veel weg heeft van een combinatie van orale seks en stimulatie met de vingers.

De zuigkracht van de Satisfyer 1 voelt niet alleen heerlijk, doordat de stimulator geen contact maakt met de gevoelige clitoris wordt de kans op overstimulatie minimaal. Doordat de clitoris niet overprikkeld raakt, zo wijst de praktijk met de Satisfyer uit, krijgen de meeste vrouwen sneller en een intenser orgasme, vaak zelfs meerdere orgasmes na elkaar.

Ook dames die met een gewoon trilapparaat moeilijk kunnen klaarkomen, krijgen met de zuigende Satisfyer 1 vaak al binnen enkele minuten een orgasme.

Wil je niet lezen? Bekijk de Satisfyer 1. in de winkel ››

Nieuw: Mét vibraties

›› Satisfyer Pro Plus Vibration
›› Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
›› Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer 1. is een effectieve clitoris stimulator

Op de website Satisfyer.com prijst de fabrikant zijn product als volgt aan:

“For quicker, more intense and multiple orgasms. With its intensive pressure waves and tingling pulsation, the Satisfyer 1. provides touch-free clitoral stimulation and thus an extra dose of pleasure.”

Het klinkt als reclame, en dat is het natuurlijk ook, maar de fabrikant maakt zijn beloftes waar. Daarom zijn luchtdrukvibrators, zoals de Satisfyer en de oorspronkelijke Womanizer, momenteel zo razend populair. Niet alleen gebruikers, maar ook bloggers, vloggers en seksuologen geven de clitoris speeltjes de beste beoordeling. De Satisfyer 1 is waterdicht, werkt op batterijen, heeft 11 verschillende intensiteitsstanden en is heel stil in gebruik. Met drukknoppen aan de achterkant bedien je het apparaatje. Satisfyer 1. is het goedkoopste model, het duurste is de Satisfyer Pro Deluxe. Hieronder te bestellen.

Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel

Waterdicht

De Satisfyer 1 is net als alle modellen volledig waterdicht. Dat is niet alleen fijn als je ervan houdt onder de douche of in bad te masturberen, maar door het contact met het water voelen de pulserende luchtdrukgolven extra intens aan. Het apparaatje is bovendien 100% hygiënisch en veilig te gebruiken, omdat er geen smeermiddelen of andere vloeistoffen binnendringen. De witte siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd, vervangen en schoongemaakt.

Satisfyer 1 is niet oplaadbaar, zoals de andere modellen, maar werkt met 2xAAA batterijen. Deze worden niet bijgeleverd maar zijn wel extra bij te bestellen op de bestelpagina.

Hoe werkt de Satisfyer 1.?

Hoe werkt de Satisfyer 1.?De Satisfyer 1. is gemaakt voor snelle, krachtige en meervoudige orgasmes. Dat is mogelijk door de zuigende werking van de pulserende luchtdrukgolven waarbij de clitoris niet wordt aangeraakt. Er zijn in totaal 11 verschillende luchtdrukstanden, van zacht strelend tot hard en intensief. Met drukknoppen aan de achterkant bedien je het apparaatje. Standaard start het apparaatje in de zachtste massagestand.

Duw de schaamlippen wat van elkaar zodat de clitoris vrij komt te liggen. Plaats vervolgens de siliconen kop over de clitoris heen. De Satisfyer 1. voelt superzacht aan op de huid en het lange handvat heeft een goede grip. Gebruik altijd voldoende glijmiddel (op waterbasis) voor het beste resultaat.

Zit de kop eenmaal comfortabel in de holte, dan heb je de ideale positie te pakken en hoef je het speeltje daarna niet nog eens te verplaatsen. Door op de drukknop aan de achterkant te drukken verhoog je de intensiteit. Elke keer dat je de knop indrukt neemt de intensiteit met één niveau toe. Er zijn 11 verschillende standen.

Klant review over de Satisfyer

Via mijn weblog op Dildootjes.nl schreef een klant een review over de Satisfyer Pro:

“Mijn vriendin komt van nature erg moeilijk klaar. Duurt erg lang en soms lukt het gewoon niet. Dus deze maar eens geprobeerd, ik las er goede dingen over. En echt duur was het ook niet. Het is even zoeken om de opening precies over de clitoris te zetten, maar dat heb je zo onder de knie. Daarna gebeurde er iets wonderbaarlijks. Binnen 20 seconden het eerste heftige orgasme, daarna nog vele meer. Op lage stand was het iets te gevoelig. De hogere setting voelde beter aan, maar ook dan lukt het niet om een orgasme langer dan 30 sec uit te stellen. Bevalt dus uitstekend en zijn er heel bij mee.” (Bron: Dildootjes.nl)

Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.