Satisfyer Pro Penguin

Satisfyer Pro PenguinToen ik de Satisfyer Pro Penguin zag, was mijn eerste reactie: *grinnik*, want wat ziet dit roze schatje er grappig uit. ‘Guitig’ is een beter woord. Maar belangrijker dan zijn koddige uiterlijk is zijn heerlijk zuigende en ‘tintelende’ werking. De Satisfyer Pro Penguin is een van de nieuwste modellen uit de zogenaamde “The Next Generation”-serie die het Duitse bedrijf Satisfyer onlangs op de markt heeft gebracht.

Toy testers en bloggers beoordelen de Penguin als de beste uit de reeks en zij vinden deze uitvoering een aanwinst. De bekende blogster Emmeline Peaches zegt het zo: “Oh yes, this isn’t just a cute little novelty. It’s the real deal.” De Satisfyer Pro Penguin is niet voor niets genomineerd voor de XBIZ 2017 awards in de categorie “Sex Toy of the Year”.

Wil je niet lezen? Bekijk de Satisfyer Pro Penguin in de winkel ››

Nieuw: Mét vibraties

›› Satisfyer Pro Plus Vibration
›› Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
›› Satisfyer Pro 4 Couples

Wat maakt de Satisfyer Pro Penguin bijzonder?

De Satisfyer Pro Penguin is een zogenaamde luchtdruk vibrator; dat is een clitoris stimulator die niet trilt maar zuigt – met pulserende luchtdrukgolven. Daarbij wordt de clitoris niet aangeraakt, wat tot voordeel heeft dat meerdere maar ook intensere orgasmes mogelijk worden, en dit al na een paar minuten.

Dit ervaren verreweg de meeste vrouwen in de praktijk, het zijn dus geen goedkope beloften van de fabrikant. Niet voor niets is de luchtdruk vibrator de populairste en best verkochte vibrator van dit moment. Ook bloggers, vloggers en andere critici zijn positief.

Satisfyer Pro Penguin winnaar IF Design Award

Nieuws: De Satisfyer Pro Penguin / Pressure wave stimulator heeft een belangrijke prijs gewonnen, het is de IF Design Award. Wat de Oscar is voor de film, is de IF Award voor Design. Beoordelingscriteria zijn: Aesthetics, Design Quality, Innovation, Autonomy, Usability, Ergonomics. Op de website staat te lezen: “The handy design of the Satisfyer Pro Penguin especially impresses newcomers to sensual solo play with its cute shape, simple use and innovative touch-free stimulation.” (bron: ifworlddesignguide.com)

11 standen, waterdicht en oplaadbaar

Hoe gebruik de je de Satisfyer Pro Penguin?De Penguin heeft maar liefst 11 verschillende luchtdrukstanden, van strelend zacht tot hard en intensief, en is heel stil tijdens het gebruik. De vibrator is 100% waterdicht en is dus onder de douche of in bad te gebruiken. Wanneer je dat doet zul je ervaren dat de pulserende luchtdrukgolven door contact met het water extra intens aanvoelen. Maar ook om een andere reden is het prettig dat de Penguin waterdicht is; er kan daardoor geen smeermiddel of andere vloeistof het apparaat binnendringen waardoor het speeltje 100% hygiënisch en veilig is te gebruiken. Ook handig: de witte siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd, vervangen en schoongemaakt. Batterijen zijn niet nodig, de Penguin is oplaadbaar met behulp van de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel. Na 3 uur laden is de accu vol en heb je bijna 2 uur speelplezier.

Satisfyer Pro Penguin kopen

In het overzicht zie je alle nieuwe Satisfyer Pro modellen staan. Besluit je via mijn blog de Satisfyer Pro Penguin te kopen, dan doe je dat bij het bekende en inmiddels vertrouwde EDC Internet BV in Veendam, de eigenaar van VibratorPlaza.nl (ik ben maar een simpele Tiepmiep). Alle bedrijfsgegevens en andere info vind je op deze pagina. Lees je verder dan vertel ik je hoe je de Satisfyer Pro Penguin gebruikt, maar misschien is dat bekende informatie.

Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel

Hoe gebruik de je de Satisfyer Pro Penguin?

Hoe gebruik de je de Satisfyer Pro Penguin?De Satisfyer Pro Penguin wordt geactiveerd door op de kleine knop aan de onderkant te drukken. Standaard start de vibrator in de laagste massagestand. Duw nu de schaamlippen wat van elkaar zodat de clitoris vrij komt te liggen. Plaats vervolgens de siliconen kop over de clitoris heen. De Penguin voelt superzacht aan op de huid en dankzij zijn bredere rand heb je een optimale controle. Een tip: de vibrator doet nog beter zijn werk wanneer je wat glijmiddel op waterbasis gebruikt.

Zit de kop eenmaal comfortabel in de holte, dan heb je de ideale positie te pakken en hoef je het speeltje daarna niet nog eens te verplaatsen. Door op de grotere, ovale knop te drukken verhoog je de intensiteit. Elke keer dat je de knop indrukt neemt de intensiteit met één niveau toe. Er zijn 11 verschillende standen, Druk je door tot een 12e stand, dan begin je weer van voren af aan. De LED op het bedieningspaneel blijft branden terwijl de toy in gebruik is. Door op de kleine knop te drukken wordt het toestel uitgeschakeld.

Demonstratie video Satisfyer Pro Penguin

Alle type luchtdruk vibrators

In het overzicht hieronder vind je alle type luchtdruk vibrators. De beste en bekendste is de Womanizer Pro, deze kun je kopen in de exclusieve, luxe uitvoering, maar ook in de goedkope variant: de Womanizer Pro40, die net als de Satisfyer Pro 100% waterdicht is. Nieuw op de markt is The Delight Rabbit Vibrator Met Clitoris Zuiger, ideaal voor vrouwen die niet genoeg hebben aan alleen externe clitoris stimulatie, maar die ook graag wat in hun vagina voelen.

Satisfyer Oplaadkabel
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Womanizer Starlet - Fuchsia
Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Starlet - Paars
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Classic
Womanizer + Size
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
Womanizer Inside Out
Womanizer Premium White & Gold
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.