Satisfyer Pro Plus Vibration

Satisfyer Pro Plus VibrationDe Satisfyer Pro Next Generation serie bestaat uit opleg vibrators die de clitoris masseren met pulserende luchtdrukgolven. Dit zorgt bij verreweg de meeste vrouwen voor een ‘hemels lekker’ gevoel, dat veel weg heeft van een combinatie van orale seks en stimulatie met de vingers. Vrouwen komen over het algemeen gesproken makkelijk en intens klaar.

De zuigkracht van de Satisfyer voelt niet alleen heerlijk, doordat de stimulator geen contact maakt met de gevoelige clitoris wordt de kans op overstimulatie minimaal. Doordat de clitoris niet overprikkeld raakt, zo wijst de praktijk met de Satisfyer uit, lukt het de meeste vrouwen een meervoudig orgasme te krijgen.

Kan het nóg lekkerder?

Satisfyer Pro Plus Vibration

Satisfyer Pro Plus VibrationSatisfyer dacht van wel. Het Duitse bedrijf kwam met de nieuwe Satisfyer Pro Plus Vibration. Deze opleg vibrator combineert de twee populairste stimulatie vormen: luchtdruk en vibraties.

Goede grip

De vibrator heeft een gebogen vorm waardoor hij lekker in de hand ligt tijdens het gebruik. Het zachte siliconen mondje past perfect over je clitoris zodat je optimaal wordt gestimuleerd.

Zacht en glad

De vibrator is volledig gemaakt van body-safe siliconen, waardoor het speeltje heerlijk zacht en glad aanvoelt. Er zijn in totaal 10 vibratiestanden: 3 snelheden en 7 patronen. Daarnaast kun je kiezen uit 11 luchtdruksnelheden.

2 motoren

Het apparaatje heeft twee stille motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. Alle functies zijn eenvoudig te regelen met drukknopjes op het handvat. Je kunt dus kiezen voor zowel de luchtdrukgolven als de vibraties. Maar wordt het je te intens, dan kun je de vibraties ook uitzetten.

Waterdicht en oplaadbaar

De luchtdruk vibrator is 100% waterdicht en is dus onder de douche of in bad te gebruiken. Wanneer je dat doet zul je ervaren dat de pulserende luchtdrukgolven + de vibraties door contact met het water extra fijn aanvoelen. Het apparaatje is USB oplaadbaar met de bijgeleverde magnetische oplaadkabel. Oplaadtijd is 2 uur. Run time is ± 2 uur. Lengte: 15.50 cm.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Advies: Lees de review op het blog van toy tester Cara Sutra.

Alle Satisfyer Pro modellen

Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro 3 - Vibration
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro 2 - Vibration
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Traveler
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.