Unicorn Bullet Vibrator Tokidoki X Lovehoney

De Unicorn bullet vibrator van het merk Tokidoki / X Lovehoney is eigenlijk best wel een bijzonder seksspeeltje, zeker voor die paar tientjes. Het ziet er niet alleen heel vrolijk c.q. schattig uit, zo met die eenhoorn in Japanse Kawaii stijl, maar het vibratortje doet ook echt waar het voor bedoeld is: jou naar een hoogtepunt brengen. Onder zie je hem staan (naast de Unicorn Wand vibrator)  Tekst gaat verder…

BUZZZZZZZ

Unicorn Bullet Vibrator Tokidoki X LovehoneyJou naar een climax brengen doet de bullet vibrator niet met swingende pulsaties en ritme patronen, maar met 1 simpele vibratiestand: een BUZZZZZZZ, een constante vibratie dus. Je zet de BUZZZZZZZ aan en ook weer uit met het drukknopje aan de achterkant. De BUZZZZZZZ klinkt rustig aan de oren (geen mug of bromvlieg), maar stil is de vibrator niet. Oplossing: houd hem onder je dekbed, dan hoort niemand hem.

De Engelse toy tester Cara Sutra schrijft in een van haar reviews positief over de Unicorn Bullet Vibrator. Het speeltje krijgt het cijfer 9. Sutra is iemand die een krachtige wand vibrator zoals de DOXY nodig heeft om makkelijk te kunnen klaarkomen. Maar tot haar eigen stomme verbazing lukte het haar ook met de Tokidoki mini vibe. Ze schrijft ergens: “Even though I’m a wand vibrator addict, the Tokidoki X Lovehoney Unicorn Bullet Vibrator has brought me to orgasm every time I’ve used it.” Sutra schrijft er ook eerlijk bij dat ze niet al na 30 seconden klaarkomt, ze heeft er wel wat langer voor nodig en soms gebruikt ze een dot glijmiddel. Maar hoe dan ook, schrijft ze: ze komt klaar. (Bron: CaraSutra.com)

Unicorn Bullet Vibrator Tokidoki X LovehoneySamenvatting

De Unicorn Bullet Vibrator ziet er grappig uit, zit mechanisch solide in elkaar en heeft 1 standaard trilling die zijn werk doet. Het speeltje is gemaakt van sterk en glad materiaal en is waterdicht zodat je ermee onder de douche kunt. Overal op het lichaam te gebruiken, ook vaginaal. Niet geschikt voor anaal gebruik. De bullet is gemaakt van ABS plastic, zodat je hem veilig kunt gebruiken met siliconenglijmiddel en glijmiddel op waterbasis. Schoonmaken kan met toycleaner maar ook gewoon met water. De Unicorn Bullet Vibrator is heel geschikt voor beginners en werkt met 1 AAA batterij (wordt niet bijgeleverd maar kun je in de winkel bestellen).

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.