Verschillen Womanizer 2Go, Pro en Plussize

Womanizer 2Go - Wit
Womanizer + Size

Mag ik even zeuren? In 2014 kwam het Duitse bedrijf Epi24 met de Womanizer op de markt, een zogeheten luchtdruk vibrator; volkomen nieuw en revolutionair. Om te SCHREEUWEN zo lekker, maar ook SCHREEUWEND duur. Het eerste model was de klassieke Womanizer W100 met fonkelend Swarovski kristal. 159 ballen! Daar zakte mijn broek van af. Maar toch…

Die MOEST ik HEBBEN !!!

Nieuw: De Womanizer Inside Out stimuleert zowel de clitoris (met luchtdruk) als de G-spot (met vibraties). Bekijk hier.

Mijn ervaringen met de Womanizer…

Toen ik die eenmaal had, kwamen de rotzakken met de Womanizer Pro W500 aanzetten, de VERBETERDE versie (kleiner, stiller en 2 extra standen). Die MOEST ik HEBBEN !!! Ik kreeg de Womanizer Pro White Chrome met kerst van mijn LIEF. Maar toen ik die eenmaal had, kwamen ze met de GOUDEN en ZILVEREN Womanizers aankakken, de veéééél luxere uitvoeringen. Toen ik de Womanizer met 18-karaats goudlaagje voor veéééél te veel geld zelf had gekocht (van mijn lief kon ik de kolere krijgen!), werden de dure krengen (€ 249,90) opeens véééééél goedkoper (€ 189,00)! Wat geméééééén! Daar zakte mijn broek van af. Maar toch…

Die MOEST ik HEBBEN !!!

Mijn beste goede vriendin Anja kocht na mij (ze had er óók al 2) de Womanizer Pro40 (goedkoper en waterdicht en nóg stiller en met grotere knoppen dus veel handiger!). Anja kocht ‘m gewoon om mij te PESTEN. En daarna kreeg ze van Michel – dát is hááár lief lief lief – , de Womanizer +Size (waterdicht en groter en langer dus handiger vast te houden en met nóg meer standen en nóg grotere knoppen dus nóg handiger te bedienen en met een extra XL kapje en nóg luxer verpakt maar ook weer veéééél duurder). Toen Anja mij haar werkelijk schitterende +Size model liet zien, wit met goud-op-SNEEEEEEEEEEE, zei ik groen-stinkend-JALOERS: “Heb jij weer eens de centenpest, MEID?”

Weet je wat Anja antwoordde?
“Nee hoor, die hele grote gebruik ik in ons zwembad.”

Daar zakte mijn broek van af.

Ik MOEST óók een ZWEMBAD HEBBEN !!!

Een week of wat geleden appte Anja mij.
Anja: “Weet je wat ik nú weer heb?”
Ik antwoordde: “Toch geen Cholera?”
Anja: “Nee, geen centenpest. 😵”
Ik: 😁
Anja: Ik heb de nieuwste Womanizer 2Go!”
Ik: “WOW! 😍😍😍 Go for it, Girl! Heb je de witte, zwarte of groene? Of alle drie?”
Anja: “Hij is mooi joh! Het is een lekkere zwarte! En hij is zo lekker klein en heel erg compact en veel makkelijker te bedienen dan al mijn andere 20 Womanizers bij elkaar.”
Ik: “Ja, ik weet het. Vertel mij wat. De Womanizer 2Go is veel handzamer en werkt met de handige 1-knopsbediening. Daarmee schakel je snel en makkelijk tussen de 6 verschillende standen. Hij is ook veel stiller dan alle andere modellen en goedkoper dan de Womanizer Pro en +Size. Zijn accu gaat wel wat minder lang mee; geen 4 maar 2 uur in de hoogste stand.”
Anja: “Ja, en hij is zo vreselijk mooi. Hij ziet eruit als een lipstick en met de dop erop is het net CHANEL N°5. Heel discreet. Je kunt hem overal mee naartoe nemen.”
Ik: “Zeker gekregen van Michel?”
Anja: “Nee hoor, van mijn nieuwe minnaar uit Wassenaar. Die heeft óók een ZWEMBAD!!! 😍😍😍”

Mededeling: De Womanizer Pro W500 is verouderd en wordt daarom niet meer verkocht. Opvolgers zijn de Womanizer Premium (de beste) en de Womanizer Liberty (voordelig). Deze modellen hebben meer opties en liggen beter in de hand dan de Womanizer Pro modellen. Bekijk in de winkel.

Wat zijn de verschillen met de Pro en Plussize?

Wat zijn de verschillen met de Pro en Plussize?Dit keer moet ik Anja gelijk geven. Niet wat betreft die zakkenwasser uit Wassenaar (die is héél náár), maar ik deel haar positieve ervaringen met de Womanizer 2Go. Dit nieuwste model in zakformaat is de beste van allemaal die je kopen kunt.

Vanaf het begin is de Womanizer, ook het oudste model, door zowel gebruiksters, toy testers als seksuologen de hemel in geprezen omdat je met dit zuigende speeltje snel en krachtig klaarkomt, vaak zelfs meerdere keren na elkaar. In dit artikel lees je alles over de Womanizer 2Go.

Advies: Wat zijn de voor- en nadelen van de Womanizer 2Go? Op Dildootjes.nl krijg je kort antwoord op die vraag. In het artikel ‘Reviews over de Womanizer 2Go wereldwijd’ lees je wat de ervaringen van internationale toy testers zijn en waarom zij wel/niet adviseren de Womanizer 2Go te kopen.

Onder kun je ‘m direct bestellen in de winkel.

Womanizer 2Go - Groen
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart

Belangrijkste verschil

Antwoord:
De Womanizer 2Go werkt met de ‘one-touch button control’. Deze ene knop aan de onderkant werkt veel makkelijker dan de (+) en (-) knoppen waarmee je andere Womanizers bedient.

Uitleg:
Als er al kritiek op de Womanizer te horen was, dan ging die over twee dingen: 1. zijn hoge prijs en 2. de bediening. Met het bedienen van de Womanizer Pro hadden nogal wat vrouwen moeite. Dat kwam doordat de (+) en (-) knopjes op het compacte apparaatje te klein waren en te dicht op elkaar stonden. Dit probleem verdween met de Womanizer + Size. Doordat de Womanizer + Size groter is dan zijn voorgangers, zijn ook de drukknoppen groter, waardoor de stimulator in elke positie makkelijker is te bedienen. Het handvat is 21,5 cm. lang en ergonomische gevormd, waardoor de gebruikster of haar partner de stimulator goed kan vasthouden. Heel prettig voor vrouwen met hand- of polsklachten. Maar de fabrikant moet hebben gedacht: dat kan nóg makkelijker!

1-knopsbediening

De Womanizer 2Go werkt niet meer met (+) en (-) knopjes. Dit nieuwste model bedien je met 1 enkele drukknop aan de onderkant. Deze 1-knopsbediening is het grootste verschil met de Womanizer Pro en de +Size en levert een groot voordeel op. Met die ene drukknop navigeer je namelijk heel gemakkelijk door de 6 verschillende luchtdrukstanden. Met de knop zet je het apparaatje ook aan en weer uit. De Womanizer 2Go is slechts 12,5 cm. lang en is veel smaller dan de Pro (2,5 cm. v.s. 6,2 cm.). Hij weegt ook veel minder dan de eveneens compacte Womanizer Pro. De Pro weegt 448 gram, de 2GO weegt 259 gram. Kortom, de Womanizer 2Go is veel handzamer. De 2Go heeft naast de 6 standen ook een Super Soft-Mode (extra zachte zuigkracht) en een Super Power-Mode (extra harde zuigkracht).

Accuduur

Doordat de Womanizer 2Go zo klein is, is ook zijn accu kleiner dan die van de Pro en de +Size. Dat betekent dat de Womanizer 2Go een gebruiksduur heeft van 2 uur in de hoogste stand. De Pro en de +Size hebben een accuduur van 4 uur. Dat scheelt dus de helft. De accu van de Womanizer 2Go laad je in 2 uur op met een bijgeleverde usb-kabel.

Aantal standen

De Womanizer 2Go heeft 6 luchtdrukstanden, de Pro heeft er 8 en de +Size 12. Het grote model heeft dus 4 extra standen. Deze bevinden zich in het midden-gebied. Het is dus niet zo dat de + Size in vergelijking met de Pro er 4 krachtiger standen bij heeft gekregen. De laagste en hoogste zuigstand zijn gelijk.

Womanizer 2Go - Wit
Womanizer + Size
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.