Vibrerend slipje op afstand bestuurbaar – JimmyJane Form 1.

Dit leuke, korte verhaal gaat over Kim en Moestafa en het JimmyJane Form 1. vibrerend slipjeBekijk in de winkel. De JimmyJane Form 1. wordt door toy testers gezien als het beste vibrerend slipje. De Form 1. is zó plat en zacht dat hij comfortabel in jouw eigen slipje te dragen is. De vibrator is op afstand bestuurbaar (10 meter), dus geef de remote-control aan jouw geliefde en speel spannende spelletjes op openbare plekken.

De fabrikant belooft dat de motor fluisterstil is, maar dat is in de praktijk niet het geval, je kunt hem horen als het in een ruimte heel stil is. De vibraties van de Jimmy Jane Form 1. zijn krachtig en kun je goed voelen, maar beschouw het speeltje niet als vibrator waarmee je een knallend orgasme krijgt (daarvoor zijn de vibraties niet diepgaand genoeg). Het vibrerend slipje is vooral bedoeld om samen mee te spelen (buiten de deur) en is heel geschikt als ‘opwarmertje’, tijdens het voorspel of gedurende de seks. Dit product is te bestellen in onze winkel. Veel plezier met het verhaal.

›› Lees alles over de vibrerende slip JimmyJane Form 1.
›› Wat is een goede vibrator slip? Waarop letten bij de aanschaf?

Lelo - Lyla 2 Cerise
Fifty Shades Freed Slip Vibrator
Vibrerende Slip Met Afstandsbediening
BproductURLesque Slip Met Vibrator - Zwart
Nü Sensuelle Pleasure Panty Vibrerend Slipje
Date Night Vibrerend Slipje - Zwart
Crotchless Panty Thrill-Her - Vibrerende Slip
Cheeky Panty Thrill-Her - Vibrerende Slip
Zwart kanten slip met bullet
Vibrerende String Met Afstandsbediening - Roze
Zwart kanten boyshort met bullet
Kanten string met bullet vibrator - Zwart

Kim en Moestafa en het Vibrerend slipje

Kim is studente Geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Maar van studeren komt niet veel. Kim zit liever achter de jongens aan. Maar net zo lief zit ze achter de meiden aan, want Kim houdt ook van vrouwen. Kim houdt eigenlijk gewoon ontzettend veel van SEKS. Dat is het vooral. Kinky seks, met name. En dan niet dat hele ruige met zwepen, klemmen en spijkers, maar de wat softere variant. Erotische rollenspellen, bijvoorbeeld, zoals leraar & scholiere, baas & secretaresse, dokter & patiënte, broer & zus. Heel onschuldig allemaal.

Iets minder onschuldig is haar nieuwste spelletje. Dat gaat zo. Met haar draadloos bestuurbare vibrator, die speciaal ontworpen is om in een slipje te kunnen dragen, gaat Kim tegenover een wildvreemde in de trein zitten. Zij knoopt vervolgens een gesprekje aan en begint vrij snel te vertellen over haar favoriete speelfilm When Harry met Sally, waarin die wereldberoemde klaarkom scène voorkomt. “Ik zou ook wel zo klaar willen komen”, verzucht Kim dan, “maar dan écht!” Op dat moment drukt ze haar remote control in de handen van haar medepassagier en vertelt dat zij op dat moment haar JimmyJane Form 1. opleg vibrator in haar slipje heeft zitten. De meeste mensen krijgen meteen een vermoeden wat de bedoeling is en worden boos of beginnen zenuwachtig wat te lachen. Sommige kijken om zich heen of zij Frans Bauer van Bananaspleet ergens zien zitten. (Maakte ik daarnet nou een klein flauw woordgrapje?)

Maar er zijn ook mensen, vooral jongens, die Kim’s stoute spelletje willen meespelen. Zoals laatst, toen kwam Kim in de trein tegenover Moustafa te zitten. Moustafa, een jongen van begin twintig, zat geconcentreerd met zijn Iphone te spelen. Hij keek niet op toen Kim tegenover hem kwam zitten. Kim pakte haar draadloze afstandsbediening uit haar tasje en toen de Sprinter begon te rijden, en Moustafa even verstoord opkeek, maakte ze oogcontact en zei: “Wil je niet leuk met MIJ spelen?” Moustafa antwoordde: “Ook goedemiddag!” Hij glimlachte beleefd en keek naar het kleine apparaatje dat Kim omhoog hield. Kim zei wat flirterig: “Ik wist niet dat er ook knappe marokkanen bestaan?” Moustafa begon te grijnzen, zijn ogen twinkelden. “Nog nooit iets met een Marokkaan gehad?”, vroeg hij. Kim schudde haar hoofd. “Nee. Wel met een Surinamer. Maar dat was geen succes. Die had een MICRO-penis.” Moustafa moest lachen. “Die van een MOCRO is pas MACRO. Die van mij wel tenminste.” Moustafa wees naar de kleine afstandsbediening en vroeg: “Waar is die van?”

Vibrerend slipje op afstand bestuurbaar – JimmyJane Form 1.

Luxe opleg vibrator JimmyJane Form 1.Kim ging even verzitten en begon te vertellen over haar JimmyJane Form 1. luxe oplegvibrator die ze in haar slipje droeg en wat de bedoeling van de remote control was, die Moustafa inmiddels in zijn rechter hand hield. “Is dit een vibrator?” riep hij. Zijn ogen rolden er zowat uit van verbazing. Kim moest even grinniken. Ze knikte. Moustafa kende de film When Harry met Sally niet, hij kon niet geloven dat een vrouw zomaar in een restaurant aan een tafeltje ging zitten klaarkomen. Kim corrigeerde hem: “Fake klaarkomen. Ze deed alsof.” Moustafa knikte begrijpend. “Jij kunt met die afstandsbediening”, zei Kim op gedempte toon, “een vrouw echt laten klaarkomen. Die afstandsbediening heeft maar liefst 15 verschillende standen, hij kan zacht strelen maar de vibraties kunnen ook diep masseren.” Moustafa’s ogen werden weer groot. Hij begon te lachen. Kim wees: “Maar je kunt hem ook op 1 van de 5 vibratie patronen zetten.” Moustafa vroeg: “Hoever haalt dat ding?” Kim antwoordde: “Hij heeft 10 meter bereik.” Moustafa knikte geïnteresseerd en vroeg: “Maakt hij herrie?” Kim antwoordde: “Je hoort hem alléén in heel stille ruimtes.” Moustafa drukte op een knop. Het was precies de goede.

jimmy2-300x249De vibrator begon zachtjes te vibreren. “Lekker?” Kim knikte. “En nu?” vroeg hij, wat onrustig om zich heen kijkend. Er zaten redelijk wat mensen in de treincoupé. Kim vroeg opeens: “Scheldt jij nou vrouwen ook uit voor hoer? Of knijp jij ze alleen in hun billen?” Moustafa fronste even zijn wenkbrauwen. Wat moest hij met die vraag? Hij grapte: “Als jij dat lekker vindt?” Kim knikte en glimlachte breed. “Niet alle Marokkanen zijn hetzelfde, weet je?” Kim sloot haar ogen en mompelde: “Ik vind het heerlijk om als sletje te worden behandeld en vol in mijn kont te worden gegrepen.” Moustafa zette de vibrator maar een standje hoger. En daarna nog wat hoger. Kim zat te genieten, nog steeds met haar ogen dicht. Moustafa zat geconcentreerd naar haar gezicht te kijken.

Inmiddels was de trein aan het afremmen en reed Station Den Haag Centraal binnen. Opeens stond Moustafa op, pakte zijn rugtas en liep weg. Met de remote control van Kim’s vibrator. Toen Kim haar ogen opende en zag wat er gebeurde, probeerde ze achter hem aan te rennen. Moustafa botste tegen een paar mensen op, keek om en knalde vlug de remote control in de hoogste stand, waarop Kim dubbel klapte en alleen nog kon uitbrengen: “Die KUT Marokkaan steeeeeeelt mijn vibratorrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!”

Hoe werkt de JimmyJane Form 1. opleg vibrator?

De JimmyJane Form 1. is een kleine, krachtige platte opleg vibrator, gemaakt van zachte platinum siliconen en speciaal ontworpen om in een slipje te dragen. Je vraagt je misschien af: zit dat wel lekker? De JimmyJane Form 1. heeft een ergonomische design gekregen, die zorgt voor een perfecte pasvorm terwijl de bijgeleverde sleeve zorgt voor optimaal draagcomfort. De zachte sleeve is gemaakt van neopreen en voorzien van een siliconen opdruk. Hierdoor blijft de sleeve uitstekend op zijn plek zitten, ongeacht welke bewegingen jij maakt.

De vibrator zit verborgen in een zijdezacht naadloos siliconen jasje waardoor deze vibrator 100% waterdicht is. Reinigen na gebruik is gemakkelijk en doe je met een toy cleaner. De neopreen sleeve is machinewasbaar voor optimale hygiëne.

Zoals Kim in mijn verhaal al vertelde heeft de vibrator 15 verschillende standen en 5 verschillende vibratie patronen. De vibraties kunnen zacht strelend aanvoelen maar in een hogere stand ook diep masserend. Van de JimmyJane kun je natuurlijk solo genieten, maar zoals in het verhaal kun je er ook spannende spelletjes mee spelen. De afstandbedienbare remote control heeft een bereik van 10 meter. De fabrikant belooft dat de motor fluisterstil is, maar dat is in de praktijk niet het geval, je kunt hem horen als het in een ruimte heel stil is. De vibraties van de Jimmy Jane Form 1. zijn krachtig en kun je goed voelen, maar beschouw het speeltje niet als vibrator waarmee je een knallend orgasme krijgt (daarvoor zijn de vibraties niet diepgaand genoeg). Het vibrerend slipje is vooral bedoeld om samen mee te spelen (buiten de deur) en is heel geschikt als ‘opwarmertje’, tijdens het voorspel of gedurende de seks.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Wat is een goede vibrator slip?

Informatie & advies: In het algemeen geldt dat een vibrerende slip of string alleen fijn is om te dragen en spannend is om mee te spelen als deze goed, lees: effectief is. Waar je op moet letten bij het kopen van een goede vibrator slip is:
1. heeft de opleg vibrator of bullet een beetje krachtige trilling, zodat je ook wat gaat voelen en zijn er meerdere trilstanden om uit te kiezen, zodat je ermee kunt experimenteren samen met jouw partner;
2. heeft de draadloze afstandsbediening een beetje bereik en
3. is de vibrator stil genoeg. Punt 2. en 3. zijn vooral belangrijk als jullie samen ongemerkt op openbare plekken willen spelen. De JimmyJane uit mijn verhaaltje voldoet aan deze drie voorwaarden en is daarmee een goede vibrerende slip. De vibrator is bijzonder plat, voelt heel zacht aan en zit comfortabel in je slipje. De fabrikant belooft dat de motor fluisterstil is, maar dat is in de praktijk niet het geval, je kunt hem horen als het in een ruimte heel stil is. De vibraties van de Jimmy Jane Form 1. zijn krachtig en kun je goed voelen, maar beschouw het speeltje niet als vibrator waarmee je een knallend orgasme krijgt (daarvoor zijn de vibraties niet diepgaand genoeg). Het vibrerend slipje is vooral bedoeld om samen mee te spelen (buiten de deur) en is heel geschikt als ‘opwarmertje’, tijdens het voorspel of gedurende de seks.

Goedkopere modellen zijn de kanten slips met bullet van het merk Secrets Vibrating Panties. Deze zijn populair bij VibratorPlaza.nl.

›› Lees alles over de vibrerende slip JimmyJane Form 1.

Gerelateerde vibrators voor in een string of slipje

Lelo - Lyla 2 Cerise
Fifty Shades Freed Slip Vibrator
Vibrerende Slip Met Afstandsbediening
BproductURLesque Slip Met Vibrator - Zwart
Nü Sensuelle Pleasure Panty Vibrerend Slipje
Date Night Vibrerend Slipje - Zwart
Crotchless Panty Thrill-Her - Vibrerende Slip
Cheeky Panty Thrill-Her - Vibrerende Slip
Zwart kanten slip met bullet
Vibrerende String Met Afstandsbediening - Roze
Zwart kanten boyshort met bullet
Kanten string met bullet vibrator - Zwart

Lees ook mijn verhaaltje over de String met bullet vibrator en afstandsbediening

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.