We-Vibe Wish heeft krachtige, diepe vibraties

Wat als je één wens mocht doen? Dan wens je jezelf geluk in de liefde, een goede gezondheid of een hele hoop geld. Misschien wens je dat Donald Trump dood neervalt. Maar je wenst géén nieuwe vibrator, want die koop je gewoon. De Wish van We-Vibe is een geweldige vibrator om jezelf cadeau te doen, als je tenminste houdt van externe stimulatie. Het bijzonder zachte speeltje produceert dankzij zijn 2 motors heel krachtige diepe vibraties (zeer stil), is bovendien waterdicht en oplaadbaar. En met de We-Connect App kun je samen met jouw partner spannende spelletjes op afstand spelen. Vandaag vertel ik je alles over de We-Vibe Wish. Hier te bestellen.

Waar gebruik je de We-Vibe Wish voor?

De We-Vibe Wish is een heel krachtige en bijzonder zachte opleg vibrator, heerlijk voor solo plezier maar ook ideaal om samen met een partner mee te spelen. De platte, gebogen vorm maakt het speeltje geschikt om overal op het lichaam te gebruiken. Deze kleine vibrator heeft maar liefst 2 motoren die zorgen voor diepe, dus zeer effectieve vibraties. Zijn zachte buitenkant tezamen met zijn rollende vibraties in de punt maken hem geschikt om de gehele clitoris/vulva te stimuleren, zoals een goede wand vibrator dat doet.

Je kunt de Wish op de vagina leggen en wanneer je op het speeltje drukt stimuleert het zowel de uitwendige als de inwendige clitoris. Je kunt de taps toelopende punt ook voor een gerichte stimulatie van de clitoris gebruiken. Denk ook aan andere gevoelige plekjes, zoals de tepels, de penis, de eikel of de bilnaad. Tip: Gebruik je wat stimulerend glijmiddel, dan zul je merken dat elke aanraking intenser aanvoelt.

Hoe werkt de Wish?

De Wish werkt met de zogenaamde PowerPulse technologie, wat erop neerkomt dat de trillingen aanvoelen als golven van genot. Het apparaatje heeft 10 verschillende vibratiepatronen. Met het drukknopje aan de onderkant kun je schakelen tussen de 10 verschillende vibratiestanden en -patronen. Met deze knop zet je de vibrator ook aan en uit. Als je de Wish weer aanzet, onthoudt deze de laatst de laatste vibratiestand.

We-Connect app

Maar je kunt er ook voor kiezen de Wish te besturen met jouw mobiele telefoon. Daarvoor download je gratis de We-Connect App. Met deze app bestuur je niet alleen de Wish handig via touchscreen, je krijgt ook de mogelijkheid jouw eigen vibratie patronen te ontwerpen, Ook leuk: met We-Connect kunnen  je waar ook ter wereld met jouw partner spelen. Dat is stukken spannender dan Whatsapp!

Oplaadbaar & waterdicht

De We-Vibe Wish is op te laden met een USB-aansluiting. De oplaadkabel is magnetisch, zodat deze snel en gemakkelijk aan het oplaadpunt is vast te klikken. Knippert het indicatielampje, dan is de accu bijna leeg. Sluit de Wish aan op de USB-kabel en plug deze in een powerbank, laptop of PC. Na 90 minuten opladen is de accu vol en kun je 2 uur met de Wish spelen.

De vibrator is 100% waterdicht, neem hem dus lekker mee onder de douche of in bad. Schoonmaken gaat makkelijk met water en toycleaner en/of een milde zeep. Is de toy goed droog, dan berg je hem op in de meegeleverde satijnen toybag.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video Wish by We-Vibe

Gerelateerde opleg vibrators

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Palm Power Personal Massager - wand vibrator
Touch We-Vibe - paars
Europe magic wand massager
Doxy Die Cast Vibrator - Zilver
Womanizer Premium Red & Gold
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.