Womanizer Pro40 – Goedkoper en waterdicht

Product ›› Womanizer Pro40 – De liefde… Ach… De liefde. Over de liefde wordt veel gezegd, geschreven en gezongen. En gezanikt. Maar over de liefde moet je niet lullen, de liefde moet je DOEN! Als jouw liefje van je houdt, dan geeft hij jou dus dozen bonbons en bossen rozen. Niet omdat de schat iets goed te maken heeft, maar gewoon omdat jij de allerliefste bent. Dat heet LIEFDE!

Tip: Lees de 2 laatste reviews over de Womanizer Pro40 Magenta/Zilver. Bekijk hier.

Geef haar de Womanizer Pro40 cadeau!

womanizer-pro40Maar je hebt er geen bal aan. Want van bonbons worden we dik en rozen gaan dood. De man van jouw dromen geeft de nieuwste Womanizer Pro40 cadeau! Daar word jij pas écht blij van! De Womanizer is de populairste en tevens beste vibrator op dit moment. Ik schrijf ‘vibrator’ maar dat is niet juist, want de Womanizer vibreert niet maar stimuleert de clitoris met pulserende luchtdrukgolven.

Het zacht zuigende gevoel dat ontstaat lijkt veel op orale seks, alsof je vakkundig wordt gebeft. Op deze revolutionaire luchtdruktechniek heeft het Duitse bedrijf patent gekregen. De Womanizer is zo goed dat de fabrikant zijn eigen speeltje durft te verkopen met een 100% orgasme garantie.

Nu is er de Womanizer Pro40, deze is goedkoper dan alle andere typen en hij is waterdicht. De Womanizer Pro40 kun je kopen in 2 uitvoeringen: Womanizer Pro40 Magenta/Zilver en Womanizer Pro40 Wit/Zilver.

Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver

Nieuw: De Womanizer Inside Out stimuleert zowel de clitoris (met luchtdruk) als de G-spot (met vibraties). Bekijk hier.

Onderzoek naar de Womanizer

Womanizer Pro40 - Goedkoper & waterdicht!Uit onderzoek onder 50 testers blijkt dat verreweg de meeste vrouwen de Womanizer ervaren als ‘hemels lekker’, als een volkomen nieuwe seksuele beleving. Niet alleen beleven zij hun orgasme als exceptioneel intens, de meeste gebruiksters krijgen bovendien meer orgasmes na elkaar. Het onderzoek stamt uit 2014 en werd ter verkenning gehouden door het bedrijf zelf.

De resultaten onder elkaar:
73% ervaart een meervoudig orgasme
76% beleeft een uitzonderlijk intens orgasme
63% ervaart een volkomen nieuwe seksuele beleving
98% zou graag een Womanizer willen hebben
100% beschrijft de Womanizer als een absoluut unieke sextoy

Maar inmiddels hebben talloze vrouwen wereldwijd ervaring met de Womanizer en ook op diverse fora lees je vrijwel uitsluitend positieve reviews. Ook seksuologen en bekende toy testers zijn laaiend enthousiast. Alle achtergrondinformatie, reviews en video’s vind je in dit artikel.

Womanizer Pro40 – Goedkoper & waterdicht!

De nieuwste Womanizer Pro modellen verschenen halverwege 2016. Het zijn de zilveren en gouden en de Tattoo uitvoering. Nu is er de Womanizer Pro40, deze is goedkoper dan alle andere typen en hij is waterdicht. De Womanizer Pro40 kun je kopen in 2 uitvoeringen: Womanizer Pro40 Magenta/Zilver en Womanizer Pro40 Wit/Zilver.

Nadat de Womanizer Pro de clitoris zachtjes naar binnen heeft gezogen kun je kiezen uit 8 verschillende pulsatiesterktes, van zacht strelend tot hard en intensief, zodat jij langzaam aan het gevoel kunt wennen en steeds een stapje verder kunt gaan. Bij de Womanizer krijg je een USB-oplaadkabel, satijnen opbergzakje, XL stimulatiekapje en handleiding.

Alle Womanizer Pro modellen

Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Pro White Chrome
Womanizer + Size
Womanizer Pro Zilver/Zwart
Womanizer Pro Black Leo
Womanizer Pro Zwart/Goud
Womanizer Pro Tattoo
Womanizer Pro Magenta Lace
Womanizer Pro Mint Lace
Womanizer Pro Lavender Lace
Womanizer W500 Pro + Fifty Shades Of Grey Bedboeien
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl