Womanizer W500 Pro + Fifty Shades Of Grey Bedboeien

Womanizer W500 Pro + Fifty Shades Of Grey BedboeienOp aanraden van vriendin Anja heb ik op een avond het boek Vijftig Tinten Grijs zitten lezen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet veel aan vond. Alleen de poes naast mij op de bank zat genoeglijk te spinnen. De film vond ik beter, ik viel heerlijk in slaap. Ik droomde over ETEN (ik was die dag op dieet). Gelukkig zijn er miljoenen mensen die het boek en de speelfilm wel konden waarderen.

Voor de liefhebbers heeft het Duitse bedrijf Womanizer samen met het merk Fifty Shades Darker een kinky pakket samengesteld, bestaande uit de Womanizer W500 Pro luchtdruk vibrator en spannende bedboeien die onder het bed bevestigd kunnen worden om zo de partner volledig vast te binden. De verstelbare band maakt het mogelijk om de set onder verschillende maten bedden te bevestigen.

Over de bijzonder populaire Womanizer schrijf ik veel op mijn blog. Bekijk het archief. In het kort is de Womanizer W500 Pro een zeer luxe clitorisstimulator die de clitoris niet met trillingen maar met pulserende luchtdrukgolven masseert. De heerlijk zacht zuigende werking voelt aan alsof je vakkundig wordt gebeft. Tijdens het stimulatieproces wordt de clitoris niet direct aangeraakt, zodat het vervelende probleem van overstimulatie niet optreedt en het mogelijk wordt meerdere orgasmes vlak na elkaar te krijgen. De Womanizer W500 Pro heeft 8 verschillende luchtdruk standen, van zacht strelend tot hard en intens. Het apparaatje is oplaadbaar en wordt geleverd met een toybag en een extra zuigmondje met een grotere openingen (voor de grotere clitoris).

Recensie van Tina: Ik heb er maar een woord voor ” GODDELIJK ” (bron)

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Nieuw: De Womanizer Inside Out stimuleert zowel de clitoris (met luchtdruk) als de G-spot (met vibraties). Bekijk hier.

Alle Womanizer modellen

Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Pro White Chrome
Womanizer + Size
Womanizer Pro Zilver/Zwart
Womanizer Pro Black Leo
Womanizer Pro Zwart/Goud
Womanizer Pro Tattoo
Womanizer Pro Magenta Lace
Womanizer Pro Mint Lace
Womanizer Pro Lavender Lace
Womanizer W500 Pro + Fifty Shades Of Grey Bedboeien
›› Bekijk alle Fifty Shades of Grey Vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl