The Swan Wand is een goede g-spot en clitoris vibrator

Een heel goede vibrator is een effectieve vibrator die veilig is voor het lichaam. De beste merken maken zulke vibrators. Deze speeltjes zijn voorzien van krachtige motoren en gemaakt van medische siliconen. Daarom zijn de vibrators zo duur. Zo’n dure topper is The Swan Wand van het A-merk Swan Vibes. The Swan Wand krijgt van onafhankelijke sex toy reviewers wereldwijd het cijfer 10. Waarom vinden zij deze sextoy uitmuntend? Omdat deze veelzijdig is en bijzonder krachtig. Heb je The Swan Wand eenmaal gebruikt, dan neem je geen genoegen meer met minder. (Met mindere kwaliteit vibraties. Dat vóóral.)

Krachtige en diepe vibraties

The Swan Wand is een goede g-spot en clitoris vibratorThe Swan Wand is multifunctioneel; de vibrator heeft twee uiteinden. Het smalle gedeelte kun je gebruiken als klassieke opleg vibrator, het andere stuk met de bobbel kun je gebruiken voor vaginale stimulatie en het masseren van je G-spot. De Wand heeft twee krachtige PowerBullet motoren die diepe, ‘rommelende’ vibraties afgeven. De trillingen zijn zelfs nóg wat krachtiger en diepgaander dan die van de We-Vibe Tango mini vibrator. De We-Vibe Tango wordt door sex toy testers beschouwd als de standaard voor ‘rumbly’ vibraties. Wat dit precies betekent leg ik uit op Dildootjes.nl in het artikel Vibrators van de beste merken (overzicht per type vibrator).

Gemaakt van 100% siliconen

Gemaakt van 100% siliconenThe Swan Wand heeft in elk uiteinde een motor zitten die apart van de andere bedient kan worden met de drukknopjes in het midden van de schacht. Elke motor heeft 7 vibratiestanden. The Swan Wand is volledig waterdicht, je kunt ermee onder de douche en in bad. De vibrator is naadloos en zijn buitenlaag is gemaakt van topkwaliteit siliconen. Dit type materiaal is heel zacht en glad en voelt natuurlijk aan, vergelijkbaar met hoe de huid aanvoelt. Het is vrij van schadelijke of irriterende stoffen en bevat geen weekmakers. Silicone is niet poreus en houdt dus geen vuil en bacteriën vast en het is makkelijk schoon te maken. De afmetingen van de vibrator zijn: 23.50 cm (lengte), minimale diameter: 3.40 cm en maximale diameter: 5.00 cm.

Oplaadbaar en heel stil

The Swan Wand is draadloos en oplaadbaar met het USB-kabeltje. Na 4 uur laden kun je volgens de fabrikant 8,5 uur spelen. Dat laatste zal in de praktijk wat minder lang zijn. Ondanks zijn heel krachtige vibraties is The Swan Wand heel stil. Dat betekent niet dat hij geluidloos is, maar als je aan het spelen bent hoef je niet bang te zijn dat de buurman (die dikke) kan mee genieten.

Swan Wand Recharge Multifunctionele Vibrator - Roze
›› Bekijk The Swan Wand in de winkel

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.