We-Vibe Rave G-spot Vibrator – Paars

We-Vibe Rave G-spot Vibrator - PaarsHet merk We-Vibe is bekend geworden door zijn heel populaire C-vormige koppel vibrators. De beste in de reeks is de nieuwste We-Vibe Sync. Lees meer. Ook de We-Vibe Tango is een bestseller. Deze uitwendige stimulator van slechts 9 centimeter lang wordt algemeen beschouwd als de krachtigste mini vibrator. Flops zijn er ook: de Nova Tarzan Vibrator wordt door zijn merkwaardige vormen niet door iedereen gewaardeerd. En de zeer luxe We-Vibe penisringen zijn alleen mooi voor in de kerstboom.

We-Vibe heeft zich ondanks een paar missers door de jaren heen ontwikkeld tot een van de 8 topmerken op de markt voor vibrators. Het bedrijf maakt gewoon goede vibrators waar je echt wat aan hebt en die je dus vaak zal willen gebruiken. Dit geldt óók voor de paarse We-Vibe Rave G-spot Vibrator.

Onder zie je de 3 genoemde We-Vibe bestsellers. Gebruik je mijn kortingscode, dan gaat de prijs die je ziet staan met 10% omlaag. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. VibratorPlaza.nl verzendt dit product gratis. (Tekst gaat verder.)

We-Vibe Rave G-spot Vibrator - Paars
We-Vibe Sync - Aqua

Waarom is de Rave een goede vibrator?

De We-Vibe Rave G-spot vibrator is voorzien van een krachtige motor die een diepe en intense trilling produceert. Toy testers spreken in hun reviews van “deep and rumbling vibrations”. Aan deze eigenschap moet een effectieve, dus goede vibrator voldoen. De We-Vibe Rave is gemaakt van kwaliteit materiaal: 100% medische siliconen: sterk, zacht en veilig voor het lichaam. De vibrator is voorzien van een asymmetrisch design. De top is zodanig gekromd dat het speeltje tijdens gebruik optimaal over de G-spot zal wrijven. Dit is zelfs het geval wanneer je de Rave zou gebruiken als G-spot dildo – dus zonder de vibraties aan te doen.

De fabrikant schrijft in de handleiding: “Rave’s unusual asymmetric shape makes finding your G-spot effortless. Press down gently on the ergonomic handle for firm, satisfying G-spot pressure. A new dimension to internal stimulation. Add a twist to feel Rave’s pleasure edges stimulate the most sensitive parts of your vagina. Or use a pleasure edge for precise external stimulation.

Hoe werkt de vibrator?

Hoe werkt de vibrator?De We-Vibe Rave heeft 10 verschillende vibratiestanden en patronen, deze kun je bedienen met de drukknopjes onderaan het handvat. Maar de Rave is ook te bedienen met de gratis app. Met de We-Vibe app is het mogelijk zelf vibratiepatronen te creëren. Ook leuk (als je ervan houdt): de app is heel geschikt voor lovers over de hele wereld. Laat je partner de Rave bedienen en geniet van elkaar zonder samen te zijn. Handig voor stellen met een LAT-relatie. Of smetvrees. 😁

Stil en oplaadbaar

De We-Vibe Rave werkt niet op batterijen maar is op te laden met een bijgeleverde USB-kabel. In 90 minuten is de accu vol en met een volle accu kun je 2 uur spelen. Dreigt de accu leeg te raken, dan begint een indicatielampje te knipperen.

Bij de We-Vibe Rave ontvang je een zachte satijnen toybag. Hierin kun je de vibrator veilig, discreet en hygiënisch opbergen. Geluidsniveau is zeer stil. Spatwaterdicht. Afmetingen: 19 cm (lengte), 4 cm. (max. diameter).

Voor wie is de Rave geschikt?

Voor wie is de Rave geschikt?De Rave is heel geschikt, want bijzonder doeltreffend, voor vrouwen die puur en alleen door G-spot stimulatie tot een orgasme kunnen komen. Maar ben je iemand die een combinatie nodig heeft van vaginale én clitorale stimulatie, dan is de Rave minder ideaal, simpelweg omdat dit speeltje geen uitwendig stimulatiepunt bezit.

Unieke vorm en materiaal

Niet alleen zijn krachtige, diepe vibratie maakt de Rave tot een fijne vibrator, ook zijn unieke vorm, gekromde top en heerlijke materiaal voelen fantastisch aan. Wanneer je deze G-spot vibrator in de vagina stopt (met hulp van wat glijmiddel), dan ga je ervaren hoe de We-Vibe Rave dankzij zijn royale formaat je helemaal opvult. Dit voelt heerlijk. Tip: Gebruik alleen glijmiddel op waterbasis, daarmee bescherm je de siliconen laag.)

De combinatie: vibratie + vorm + grootte maakt de We-Vibe Rave tot een goede G-spot vibrator. Maar het speeltje is ook goed te gebruiken als externe stimulator; de vibraties zijn in de middelste en hoogste stand krachtig genoeg om de clitoris en het gebiedje eromheen mee te stimuleren. Met de Rave is het dus goed mogelijk tot een bevredigend clitoraal orgasme te komen. Dit geldt zelfs voor dames die normaal gesproken een krachtige wand vibrator nodig hebben, zoals de DOXY. (Ik zeg er meteen bij: de Rave heeft niet dezelfde kracht als de Doxy, maar zóveel power is voor een G-spot vibrator niet gewenst.)

Voor wie is de Rave geschikt?Minpuntje

Van een siliconen kwaliteit (merk)vibrator die je inwendig gebruikt en die bovendien oplaadbaar is verwacht je anno 2017 dat die volledig waterdicht is. De We-Vibe Rave is slechts spatwaterdicht, je kunt er dus niet mee in bad spelen. Dat is geen RAMP natuurlijk (de DOXY is ook niet waterproof), maar ik vind het toch jammer. Wel is de vibrator onder de lopende kraan te houden, zó is hij eenvoudig schoon te maken met een milde zeep.

Conclusie

De We-Vibe Rave is een heel goede en fijne G-spot vibrator omdat hij een krachtige en diepe vibratie produceert en inwendig heerlijk aanvoelt; dankzij het fluweelzachte siliconen materiaal en zijn unieke asymmetrische design en gebogen top. Ook al is de Rave bedoeld voor inwendig gebruik, het speeltje is ook heel geschikt als clitoris vibrator. Zijn krachtige en diepe vibraties zijn vergelijkbaar met die van de zeer effectieve We-Vibe Tango, die ontworpen is voor precieze externe stimulatie.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

We-Vibe Rave G-spot Vibrator - Paars
We-Vibe Sync - Aqua

Demo video: Rave by We-Vibe™ – Powerful pleasure for your G-spot

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl