King Cock Realistische XL Vibrator – 30 cm

Het Amerikaanse bedrijf PipeDream bracht in 2015 de King Cock dildo op de markt. Deze kwaliteit dildo is met de hand gemaakt en ziet er niet alleen bijzonder realistisch uit, maar voelt ook heel natuurgetrouw aan. In twee jaar tijd werden van deze toplul maar liefst 1,5 miljoen exemplaren verkocht. (bron) De King Cock producten worden gemaakt van heel buigzaam PVC rubber dat ftalaat-vrij, latex-vrij en hypoallergeen is.

King Cock Realistische XL Vibrator

Sinds kort is er ook de King Cock Vibrating Stiffy line. De grootste vibrator uit deze collectie is de King Cock Realistische XL Vibrator. Deze pik is bijna 30 centimeter lang en heeft een omtrek van 5,60 cm. Dat is dus lekker groot. De vibrator heeft een geaderde schacht met een ronde eikel en is gemaakt van rubber dat flexibel is maar ook stevig is. Kortom, aan alles is gedacht. Behalve aan zijn zak. Maar op de plek van de ballen, vind je een handige draaiknop. Daar kun je ook leuk mee spelen. Je regelt er multispeed de vibraties mee. De vibrator is waterdicht en werkt op twee C-batterijen. Deze zijn mee te bestellen. Geschikt glijmiddel is op waterbasis. Lengte: 29,50 cm. Maximale diameter is 5,60 cm.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Een andere zeer grote vibrator van het merk King Cock heeft een zuignap die je stevig op een vlakke ondergrond kunt zetten. Deze vibrator is iets minder lang (27 cm.) en is iets dikker (omvang: 5,90 cm.) Bekijk hier.

King Cock vibrators

King Cock Realistische Vibrator - 26 cm
King Cock Realistische Vibrator - 27 cm
King Cock Realistische Vibrator - 22 cm
King Cock Realistische Vibrator - 22 cm
King Cock Realistische Vibrator - 20 cm
King Cock Realistische XL Vibrator - 30 cm
›› Bekijk alle King Cock producten
›› Bekijk alle grote vibrators
›› Bekijk alle vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.