Wanachi Mega Massager van PipeDream

Hou jij ook wel van een lekkere grote? Ik bedoel: een HELE GROTE? Moet je eens kijken wat ik gevonden heb! Het is de Wanachi Mega Massager van PipeDream.

Deze vibrator is zó groot dat je er met gemak jouw buurman mee kunt doodknuppelen. Gewoon omdat het kan. En omdat je de buurman toch niet meer nodig hebt.

Voor de liefhebber van GROOT is de Wanachi Mega Massager onmisbaar in de slaapkamer. Zijn afmetingen zijn: 44 cm. (lengte), 11 cm. (breedte van de grote, ronde kop)

Zeer krachtige vibraties

Deze massager heeft een zeer krachtige motor en werkt met een vaste stekker die direct op het lichtnet wordt aangesloten. Hierdoor krijgt het apparaat het vermogen een extreem krachtige en diepe trilling te produceren. Leg je de grote ronde kop op jouw intieme zone, dan zal er een schokgolf door je lijf gaan en zul je gaan sidderen van genot. (Heb ik dat mooi verwoord, of niet?) De kop zit vast aan een flexibele nek, zodat je tijdens het spelen alle kanten op kunt buigen en zo elk gevoelig plekje raakt. De fabrikant garandeert dat ook vrouwen die moeilijk of helemaal niet kunnen klaarkomen, met deze grote wand vibrator gemakkelijk een climax zullen bereiken.

Trilt met gemak gespannen spieren los

Maar de Wanachi is niet alleen te gebruiken als XXL vibrator, maar is ook heel geschikt als gezondheidsproduct waarmee heel doeltreffend gespannen, harde spieren los zijn te trillen en weer soepeler zijn te maken. Een uitkomst voor sporters die kampen met blessures en pijnlijke spieren. De grote, ronde kop is maar liefst 11 centimeter breed en weet met zijn grote oppervlak je gehele rug in één keer los te masseren. De kop is gemaakt van fluweelzachte, glijvriendelijke siliconen en glijdt moeiteloos van je stijve nek naar je gespannen rugspieren. Maar ook andere heel gespannen plekjes weet hij te vinden. Een tip: gebruik wat glijmiddel op waterbasis.

De Wanachi Mega Massager heeft een krachtige motor die is voorzien van 10 variërende vibratie standen / patronen die je bedient met de drukknop op het handvat. De vaste stekker heeft een snoer van bijna 2 meter lengte, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt in de slaapkamer.

Eigenschappen onder elkaar:
XXL formaat
Extra grote kop
Zeer sterke motor
10 vibratie patronen
Voor explosief orgasme
Voor heerlijke massages

Wanachi Mega Massager - Zwart

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Wanachi Mega Massager – Roze
Wanachi Mega Massager – Paars
Wanachi Mega Massager – Zwart

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl