Hoe kun je het geluid van de Sybian dempen?

Vloermat voor de SybianDe Sybian is al meer dan 25 jaar oud en wordt algemeen beschouwd als de beste seksmachine ter wereld. Waarom dat zo is leg ik in dit artikel uit. De Sybian heeft eigenlijk maar twee nadelen: 1. zijn prijs en 2. het geluid. De prijs is overal op internet (schrik niet!): € 1650.00. Daar zakt je broek van af! Voor dat geld koop je 2 elektrische fietsen. Rijdt óók lekker. Aan die hoge prijs valt helaas geen mouw te passen. Aan het geluid is wel wat te doen. De titel van mijn stukje luidde aanvankelijk: hoe kun je de Sybian stiller maken? Maar deze zin is taalkundig onjuist. Want de Sybian is niet stil van zichzelf, maar maakt een hoop geluid. Dus geef ik antwoord op de vraag:

Hoe kun je het geluid van de Sybian dempen?

De Sybian is zeer effectief dankzij zijn vibrator die niet alleen heel heftig kan vibreren maar die ook nog eens roterende bewegingen maakt. Deze vibratie- en rotatiebewegingen worden aangestuurd door twee aparte krachtige motoren. Die erg veel geluid maken, vooral in de hoogste standen. Woon je op een flatje 3-hoog achter, dan kunnen de buren meegenieten. En dan komen ze verhaal halen of ze willen óók op de Sybian!

Vloermat voor de Sybian

De oplossing is: de zwarte vloermat voor de Sybian. Deze mat absorbeert de trillingen van de machine en zorgt voor een comfortabele ondergrond. De mat is 2,5 cm. dik en de bovenkant is gemaakt van Naugahyde leer. Dit type leer is makkelijk te reinigen. De mat heeft de volgende afmetingen: 67 x 91 cm.

Advies: De Sybian is door onafhankelijke toy testers uitvoerig getest. Uit alle online reviews maak ik op dat de Sybian een geweldig apparaat is, dat zijn krankzinnig hoge prijs waard is. Maar dat is alléén het geval als je je niet druk hoeft te maken over het geluid, dat vooral luid is in de hoogste standen. De vloermat dempt de trillingen slechts voor een deel. Sommige gebruikers zetten hun Sybian op bed. Dat werkt ook goed. Wat het beste werkt is de Sybian alleen gebruiken in een aparte ruimte in huis (als je niet wilt dat huisgenoten je kunnen horen).

Meer info over de Sybian

De Sybian kopen? Of niet?
Opzetstukken voor de Sybian
Hoe kun je het geluid van de Sybian dempen?
Pakket met 6 opzetstukken voor Sybian
Dubbel opzetstuk voor Sybian
G-max opzetstuk voor Sybian
G-mini opzetstuk voor Sybian
Vlak opzetstuk (met nopjes) voor Sybian
RealLike sleeve – Extra large & Jumbo voor Sybian

Nieuws (bij Shoppie.nl): René van der Gijp koopt de Sybian voor zijn vriendin

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.