Opzetstukken voor de Sybian

Opzetstukken voor de SybianDe Sybian is de beste sex machine ter wereld. Waarom? Omdat de Sybian niet penetreert, zoals een stotende machine dat doet, maar omdat het apparaat de clitoris op de enige juiste manier stimuleert. Dat doet de Sybian met zijn bijzondere vibrator die niet alleen heel krachtig vibreert maar daarnaast ook roterende bewegingen maakt.

Tel daarbij op de positie waarin de vrouw op de Sybian plaatsneemt, dat is de zogenaamde girl-on-top positie. In deze houding hebben vrouwen de volledige controle over de beweging, diepte en snelheid. Kortom: effectief vibreren + roteren, in de girl-on-top positie. Deze combinatie is de sleutel om gemakkelijk tot een diep en krachtig orgasme te komen. Dat geldt tevens voor vrouwen die normaal gesproken moeilijk of zelfs helemaal niet kunnen klaarkomen.

›› Lees alles over de Sybian Orgasme machine
›› Bestel de Sybian

Opzetstukken voor de Sybian

Om nóg meer te genieten van de Sybian zijn er diverse hulpstukken verkrijgbaar, in de kleuren beige en chocola. Bij de machine krijg je standaard vier hulpstukken geleverd. Het zijn het kleine en medium opzetstuk, het vlakke, gladde opzetstuk (met zachte top) en de Large RealLike sleeve.

De Sybian is uit te breiden met hulpstukken die speciaal ontworpen zijn voor G-spot stimulatie (in combinatie met clitorisstimulatie) en dubbele penetratie waarbij de anus met vibraties (en zónder rotaties) extra gestimuleerd wordt. De RealLike sleeves voor de Sybian bestaan uit een realistisch gevormde penis in de maten groot, extra groot en jumbo. Er bestaat zelfs een vlak opzetstuk met nopjes dat de clitoris stimuleert en dat je volgens de fabrikant kunt gebruiken met de kleren nog aan. Handig voor op het werk! ?

Onder zie je een overzicht met de beschikbare hulpstukken voor de Sybian. Elke opzetstuk zal ik kort bespreken. Mijn beschrijving vind je ook op de bestelpagina.

Pakket met 6 opzetstukken voor Sybian
RealLike sleeve voor Sybian (extra large)
Dubbel opzetstuk voor Sybian
RealLike sleeve voor Sybian (jumbo)
Small opzetstuk voor Sybian
Vlak opzetstuk (met nopjes) voor Sybian
G-mini opzetstuk voor Sybian
RealLike sleeve voor Sybian (large)
Vlak opzetstuk (glad) voor Sybian
G-max opzetstuk voor Sybian

Beschrijvingen v/d opzetstukken

Nu zal ik de beschikbare opzetstukken kort beschrijven.

Pakket met 6 opzetstukken

Pakket met 6 opzetstukkenWil je de lekkerste opzetstukken voor de Sybian in één keer kopen, dan ben je met het pakket met 6 opzetstukken het duurste uit. Ik dacht nog: ‘Duurste? Dat kan niet kloppen!’ Maar als ik de prijs van alle afzonderlijke opzetstukken bij elkaar optel, dan moet ik vaststellen dat je zo’n 60 euro teveel betaalt. Mijn advies luidt kortom: koop de opzetstukken los. Het zijn de: ‘De Gmini’, ‘De Gmax’, ‘De X-Large RealLike sleeve’, ‘De Jumbo RealLike sleeve’, ‘De Dubbel’ en ‘De vinger’. Dit laatste opzetstuk is niet los verkrijgbaar. ‘De Vinger’ is het dunste opzetstuk van de Sybian. Lengte is 8,9 cm. en de diameter is 1,9 cm. De vinger is realistisch vormgegeven met onder andere een nagel.

Verkrijgbaar in de kleuren beige en chocola. Alle opzetstukken zijn voorzien van een vochtbarrière die de Sybian beschermt tegen alle vrijkomende vloeistoffen.

G-mini opzetstuk

G-mini opzetstukDe top van het G-mini opzetstuk is smal zodat je die makkelijk kunt inbrengen. Het middenstuk bestaat uit een dikke bal die speciaal is ontworpen voor stimulatie van de G-spot. De bal heeft een diameter van 4,4 cm. De voorkant van de basis is voorzien van zachte en flexibele clitoris stimulerende knobbeltjes. Dat de schacht een beetje schuin staat is niet zomaar; op die manier wordt de voorste vaginawand gemasseerd. Op die plek bevindt zich ook de G-spot. De vaginawand wordt nog eens extra gestimuleerd door de verticale ribbels op de bal. De schacht is 8,9 cm. lang. Verkrijgbaar in de kleuren beige en chocola.

G-max opzetstuk

G-max opzetstukHet G-max opzetstuk is dik van vorm en heeft een diameter van 4,8 cm. De dikke bal is speciaal is ontworpen voor stimulatie van de G-spot. De voorkant van de basis is voorzien van zachte en flexibele clitoris stimulerende knobbeltjes. Dat de schacht lichtelijk schuin staat is omdat zó de voorste vaginawand gemasseerd. Op die plek bevindt zich ook de G-spot. De vaginawand wordt door de verticale ribbels op de bal nog eens extra fijn gestimuleerd. De schacht is 8,9 cm. lang. Verkrijgbaar in de kleuren beige en chocola.

RealLike sleeve – Extra large & Jumbo

RealLike sleeve - Extra large & JumboBij de Sybian kun je 3 verschillende RealLike sleeves gebruiken: de large, extra large en jumbo. De Large RealLike sleeve zit standaard bij het Sybian seksmachine pakket. De Extra Large RealLike sleeve ziet eruit als een echte penis met een lengte van 15,2 cm en een diameter van 5,1 cm. De sleeve is prettig voor die dames die graag opgevuld willen worden. Mag het best een maatje meer zijn? Kies dan voor de Jumbo-variant. Deze Jumbo RealLike sleeve is bedoeld voor de ervaren gebruiker en heeft een penis met een lengte van 17,1 cm. en een diameter van 5,8 cm. De Extra Large en Jumbo RealLike sleeves worden altijd gebruikt in combinatie met het standaard medium opzetstuk. Verkrijgbaar in de kleuren beige en chocola.

Dubbel opzetstuk voor Sybian

Dubbel opzetstuk voor SybianNiet iedereen vindt het fijn om dubbel gepenetreerd te worden. Maar wist je dat een dubbele stimulatie altijd een krachtiger en intenser orgasme oplevert? Wanneer vrouwen met zichzelf spelen vergeten zij vaak de anus, maar het kleinste gaatje is net zo goed een erogene zone. De gevoelszenuwen in en rondom de anus lijken zelfs veel op die van de zenuwen in de clitoris en de vagina. Wil je tijdens de rit op de Sybian graag dubbel gepenetreerd worden, dan kun je het ‘Het dubbele opzetstuk’ gebruiken. Het deel dat in de vagina gaat kan draaiende bewegingen maken, het deel dat anaal wordt ingebracht kan niet draaien maar vibreert alleen. Het voorste deel is geribbeld voor extra stimulatie, de anaal stimulator is glad zodat deze makkelijk is in te brengen. Beide delen hebben een lengte van 10,8 cm en een diameter van 3,4 cm. De delen hebben de “medium” afmeting zodat hier de RealLike opzetstukken overheen kunnen worden geschoven. Verkrijgbaar in de kleuren beige en chocola.

Vlak opzetstuk (met nopjes)

Vlak opzetstuk (met nopjes)Het ‘Vlak opzetstuk met nopjes’ heeft een plat oppervlak en is daardoor in combinatie met de nopjes aan de voorkant geschikt voor clitorisstimulatie. Omdat het oppervlak plat is, kan de gebruiker in beide richtingen op de Sybian plaatsnemen. Zij kan zelf kiezen waar op het lichaam zij de vibraties en nopjes wil voelen. En nu komt het mooiste: het ‘Vlak opzetstuk met nopjes’ kun je gebruiken met de kleren nog aan. Is dat niet handig voor op het werk? ?

Standaard opzetstukken

Onder zie je de drie standaard opzetstukken staan voor de Sybian. Die zijn dus onderdeel van het Sybian pakket maar zijn ook extra bij te bestellen.

Pakket met 6 opzetstukken voor Sybian
RealLike sleeve voor Sybian (extra large)
Dubbel opzetstuk voor Sybian
RealLike sleeve voor Sybian (jumbo)

Nieuws (bij Shoppie.nl): René van der Gijp koopt de Sybian voor zijn vriendin

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.