Rockin’ Chair Sexmachine van PipeDream

Hoe werkt de Rockin' Chair Sexmachine?Alléén voor de Rockin’ Chair sexmachine komt oma nog haar schommelstoel uit, zó heerlijk vindt zij deze extreem krachtig vibrerende stoel. Maar oma is hartstikke DOOF en draagt een PAMPER, dus wat zegt dat? Lees mijn review en oordeel zelf.

Hoe werkt de Rockin’ Chair Sexmachine?

De bedoeling van de Rockin’ Chair sexmachine van het merk PipeDream is dat je bovenop de speciale clitoris stimulator plaatsneemt. Deze fluweelzachte, ronde bol is op de perfecte plaats gepositioneerd en kan extreem krachtig trillen en pulseren. Zelfs als je jouw kleren aanhoudt, kun je de trillingen voelen. Het fijne van de stoel is dat alle erogene zones worden gestimuleerd, niet alleen de clitoris en schaamlippen maar ook de binnenste dijen en billen. Deze volledige massage resulteert bij de meeste vrouwen in een intens en explosief orgasme. Met de handige afstandsbediening kun je de intensiteit van de pulsaties en vibraties regelen.

De Rockin' Chair is zacht en sterkDe Rockin’ Chair is zacht en sterk

Ik hoor je denken: zit zo’n stoel niet kut? De fabrikant heeft er alles aan gedaan om van de Rockin’ Chair een heel comfortabele sexmachine te maken. De buitenlaag bestaat in zijn geheel uit fluweelzacht siliconen materiaal en de sex seat is zo ontworpen dat hij de contouren van jouw lichaam volgt. De Rockin’ Chair is gemaakt van bijzonder sterk plastic en het apparaat heeft een handig handvat waar jij je aan vast kunt houden. De machine heeft een vaste stekker en is voorzien van een afstandsbediening waarmee je de vibraties traploos kun regelen. De Rockin’ Chair wordt geleverd met een universele adapter, bodylotion en toycleaner.

Kortingscode 10%

Vergeet mijn kortingscode niet in te voeren, daarmee gaat er 10% van de prijs af. Code is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demo video: Fetish Fantasy International Rockin Chair

Kritische noten

De Rockin’ Chair kan extreem krachtig trillen. Het nadeel is dat de machine zeer luid is. Ik ben gaan zoeken naar vergelijkende reviews, maar die vond ik niet, de stoel is pas kort op de markt. Ik vond slechts één review, een negatieve van een toy tester. Zij vindt de Rockin’ Chair een kut stoel. Zij schrijft:

“Mindblowing and super powerful this machine was not. Average and stimulating was a more accurate account. I get annoyed when products on the market are so expensive and then don’t deliver and in my opinion this is an example of just that. Designed as an affordable alternative to the Sybian and equivalent machines, this saddle based concept let me down time and time again.” Lees hier.

ADVIES: Een prettige machine die doet wat wordt beloofd is de Love Machine. Krijgt goede beoordelingen en is niet te duur.

De beste seksmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.