Verende springstok met dildo – Pleasure Pole

Verende springstok met dildo - Pleasure PoleIk heb een bloedhekel aan bewegen. Ik wil zitten, hangen, liggen. En graaien in een zak chips. Netflixje aan. Héérlijk! Seks vind ik ook vaak zo vermoeiend, dus voor luiaards zoals ik is een sexmachine ideaal. Maar ik mag van mijn lief geen sexmachine. Ik moet van hem van mijn KONT af! Beweeg! BEWEEG! Om mij een beetje te motiveren, kreeg ik van hem de Pleasure Pole van het merk LoveBotz. Bekijk in de winkel.

De Pleasure Pole is een lichtgewicht stok met een springveer. Aan de stok zit een realistische dildo bevestigd. De stok is aan de bovenkant voorzien van een ergonomisch gevormd handvat. Je begrijpt hoe het werk: de rubberen stop onderaan zet je tegen de vloer of muur, de dildo stop je erin, en door nu te stuiteren en stoten neuk je jezelf naar een hoogtepunt. Word je daar niet moe van? Nee, want de Pleasure Pole kost weinig energie.

Verende springstok met dildo - Pleasure PoleIn de demo video kun je goed zien hoe gemakkelijk je met het handvat de snelheid en de diepte van de stoten regelt. Het handvat is eenvoudig in hoogte verstelbaar. De realistische dildo is 16 cm. lang en heeft een maximale diameter van 5.08 cm en is gemaakt van silicone materiaal dat zacht en buigzaam is. De dildo is middels een schuifsysteem op de paal eenvoudig in hoogte te verstellen. De paal is 120 cm. lang en gemaakt van aluminium en ABS plastic.

Verende springstok met dildo - Pleasure PoleJe krijgt naast de realistische dildo ook een slanke anaal dildo van TPE bijgeleverd. De anaal dildo is 16 cm. lang en is 3.81 cm. in diameter. De buttplug maakt de Pleasure Pole dus ook heel geschikt voor mannen. Zal ik je eens wat verklappen? Mijn lief gebruikt de Pleasure Pole vaker dan ik. Want óók hij heeft een VEEL TE DIKKE KONT !!! Ik geniet ervan om hem te zien springen. Dan hang ik op de bank en graai in mijn zak chips.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demo video LoveBotz Pleasure Pole

De beste sexmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
Sybian seksmachine pakket
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.