Eclipse Ultra 7 Penguitronic Vibrator – Paars

De vrouw die alles heeft wat haar hartje begeert, kan desondanks een grote leegte voelen. Dat is geen stil verdriet maar een schreeuwend verlangen naar een super de luxe en multi functionele Tarzan vibrator! Want zo’n alleskunner heb je nog niet en die wil je wèl graag HEBBEN! Ik ben eens gaan zoeken voor je en kwam de paarse Eclipse Ultra 7 Penguitronic Vibrator tegen.

Wat maakt de Eclipse Ultra 7 Penguitronic Vibrator bijzonder?

De top ziet er levensecht uit en kan heerlijk rondjes draaien, zowel linksom als rechtsom. Deze massage is natuurlijk een feestje voor de G-spot. In de schacht zitten maar liefst 6 rijen met parels die de binnenste schaamlippen stimuleren. Je kunt kiezen uit 6 verschillende rotatie snelheden, eenvoudig te regelen met de drukknopjes op het handvat.

De clitoris stimulator heeft de vorm van een dolfijntje, dat met zijn snuit trucjes kan waar Flipper nog een puntje aan kan zuigen. De stimulator heeft namelijk maar liefst 7 verschillende functies in vibratie, pulsatie en escalatie. Hoe dat voelt? Dat ga je meemaken.

De knopjes van de vibrator geven licht in het donker. Deze paars gekleurde high-tec vibrator is modern en gemakkelijk schoon te houden. Op de bestelpagina vind je alle foto’s. Afmetingen: lengte is 17 cm., diameter is 3,5 – 4.0 cm. Genaakt van buigzaam PVC (geen weekmakers) Niet waterproof. Batterijen: 4x AA Batterijen (niet meegeleverd maar wel extra bij te bestellen).

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Gerelateerde Tarzan vibrators

Vlinder duo vibrator
Eclipse Ultra 7 Rabbitronic Vibrator - Roze

Dolfijn vibrators

Aqua Dolphin Vibe Vibrator - Paars
Ice Breaker Vibrator
Danny Dolphin
Dolfijn G-spot vibrator - zwart
Dolphin Vibrator - Roze
›› Bekijk alle Tarzan vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl