We-Vibe Nova Tarzan Vibrator – roze

We-Vibe Nova Tarzan Vibrator - rozeDe We-Vibe Nova is een heel luxe en lekker krachtige Tarzan vibrator die zowel de G-spot als de clitoris verwent. De vibrator is gemaakt van zacht, glad en buigzaam siliconen materiaal, 100% waterdicht en ondanks zijn 2 krachtige motoren zeer stil. Batterijen zijn niet nodig, het speeltje ie oplaadbaar met een bijgeleverde USB-kabel. Er zijn 10 verschillende vibratiestanden die eenvoudig met drukknopjes op het anti-slip handvat zijn te bedienen. Deze moderne vibrator is ook te bedienen met je smartphone middels een gratis te downloaden app.

De We-Vibe Nova ziet er op het eerste gezicht misschien wat merkwaardig uit, zo met zijn sterk gebogen vormen, maar juist dit innovatieve design maakt deze dual-action vibrator tot een unieke rabbit die beter is dan zijn soortgenoten. Zijn geheim zit ‘m in de flexibele, sterk gebogen clitoris stimulator. Een gewone Tarzan raakt met zijn stimulator alleen de top van de clitoris; de We-Vibe Nova heeft daarentegen een clitoris stimulator waarvan de motor geplaatst is over de gehele lengte van de arm, zodat de stimulator constant op de clitoris ligt. Zo raakt de clitorisstimulator door zijn innovatieve design altijd de clitoris van willekeurig elke vrouw.

We-Vibe Nova Tarzan Vibrator - rozeNet als de clitorisstimulator is ook de top van de We-Vibe Nova sterk gebogen. Door deze kromming is de vibrator in staat de inwendige G-spot en alle andere gevoelszenuwen te raken en te prikkelen. Met de drukknopjes op het handvat kun je eenvoudig tussen de 10 verschillende vibratiestanden schakelen. Ben jij iemand die alles met de mobiel doet, dan kun je de We-Vibe Nova Tarzan Vibrator ook bedienen met de speciale We-Vibe App die je gratis kunt downloaden. Met deze app kun je zelf allerlei lekkere vibratie patronen creëren.

Bij de We-Vibe Nova Tarzan Vibrator ontvang je gratis een klein zakje Pjur glijmiddel op waterbasis en een zachte satijnen toybag waarin je de vibrator veilig, hygiënisch en discreet kunt opbergen. Het apparaat is oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabeltje. Na 90 minuten laden kun je 2 uur spelen. En spelen kun je waar je maar wilt, ook onder de douche of in bad want de vibrator is 100% waterdicht. Ook heel prettig: ondanks de krachtige motoren is de We-Vibe Nova Tarzan Vibrator zeer stil. Onderaan kun je twee video reviews bekijken.

Alle eigenschappen op een rij:
– Lengte: 21.00 cm
– Invoerdiepte: 11.00 cm
– Maximale diameter:3.50 cm
– Minimale diameter:2.00 cm
– Luxe vibrator
– !00% waterdicht
– Oplaadbaar
– Buigzaam
– Siliconen materiaal (geen weekmakers)
– Geschikt glijmiddel:Waterbasis
– Penetratie mogelijk
– Clitoris + G-spot stimulatie
– Vibratie sterkte: Harde Trillingen
– Aantal Vibratiestanden: 10
– Geluidsniveau: zeer stil
– Bediening: drukknopjes op het handvat en Smartphone App
– Power: oplaadkabel USB (inclusief)

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Gerelateerde Tarzan vibrators

Tip: Selecteer in het handige dropdownmenu “Items per pagina” hier vlak onder op “50” of “100”. Zo vult de pagina zich met onze hele winkel met Tarzan vibrators. Op deze manier hoef je niet telkens op “volgende pagina” te klikken. Ook kun je selecteren op “Sortering”. Je kunt kiezen voor de prijs: weergegeven van hoog naar laag. Of juist van laag naar hoog.

Producten per pagina:
Sortering:

LELO Soraya - Zwart
Swan Adore Beauty Vibrator
Lelo Ina Wave Vibrator
Swan Adore Power Vibrator
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Roze
Lelo - Ina 2 Lime Green
Lelo - Ina 2 Purple
Lelo - Ina 2 Oranje
Flushed Verwarmende Rabbit Vibrator - Roze
Pleasure Petal Vibrator Met Roterende Clitorisstimulator
G-Spin Vibrator Met Draaiende Clitorisstimulator
iVibe Select - iRoll Rabbit Vibrator
We-Vibe Nova Tarzan Vibrator - Roze
The Love Swan Vibrator

0 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Producten per pagina:

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.