Nexus Revo 2 black – Anaal stimulator – Aanbieding

De Nexus Revo 2 is op dit moment de populairste anaal vibrator en ik lees op internet vrijwel alleen maar positieve reviews over dit product. Positief zijn vooral mannen die veel ervaring hebben met prostaat stimulators. In het geval van de Revo 2 voelen ervaren gebruikers duidelijk de extra interne stimulatie t.o.v overige prostaat speeltjes.

Met die ‘extra interne stimulatie’ wordt het grote geheim van de Nexus Revo 2 bedoeld: zijn onafhankelijk bewegende kop die in het lichaam draait en zodoende een diepe, grondige massage rechtstreeks aan de prostaat geeft. Deze massage vinden veel mannen heel aangenaam. Maar de Nexus Revo 2 heeft meer lekkere functies. Daarom de vraag: wat kan de Nexus Revo 2 allemaal? Hoe werkt hij?

Hoe werkt de Nexus Revo 2?

Nexus Revo 2 - Anaal stimulator voor prostaat massageDe Nexus Revo 2 is een gemakkelijk te gebruiken anaal vibrator die zorgt voor een lekkere prostaat en perineum stimulatie. De stimulator is gemaakt van zachte siliconen en kan naast vibreren ook roteren. De Nexus Revo 2 beschikt over een onafhankelijk bewegende kop die draait in het lichaam om een diepe, grondige massage rechtstreeks aan de prostaat te geven. Een krachtig vibrerende externe arm voegt een andere dimensie van sensatie toe met zijn variabele stimulatie-instellingen.

Er zijn 6 standen om uit te kiezen, te bedienen met een handige drukknop aan de voorkant. Met de knop kun je de sterkte van de vibraties regelen, maar ook de snelheid waarmee de kop draait. Er zijn 2 snelheden: langzaam en snel. Je kunt ervoor kiezen alleen te vibreren of alleen te roteren. Maar vibratie + rotatie kan ook. De Nexus Revo 2 is aan de voorkant voorzien van kleine nopjes die het gebied rondom de anus stimuleren tijdens het gebruik.

De Nexus Revo 2 is handsfree te gebruiken zodat jij de handen vrijhoudt voor masturbatie. Door de gerichte prostaatstimulatie die de Revo 2. met zijn draaiende kop geeft wordt het orgasme intenser en krachtiger. Op internet kun je uitvoerig over prostaat massage lezen. Ik kwam een serieus onderzoek tegen waaruit blijkt dat het mannelijke orgasme zo’n 33% krachtiger is wanneer tijdens het masturberen ook rectaal de prostaat wordt gemasseerd. Verrassend vond ik te lezen dat veel mannen in staat zijn klaar te komen door enkel en alleen prostaat massage. Wat ook nieuw voor mij was is dat maar liefst 71% van de mannen overweegt een prostaat massager gebruiken tijdens seks met zijn partner.

Nexus Revo 2. in de aanbieding; 10% korting!

Uit mijn verslag komt hoop ik naar voren dat de Nexus Revo 2. volgens gebruikers RETE goed is. Maar… zijn prijs is BUTT. Daarom gooi ik deze dure mannenvibrator in de aanbieding en krijg je van mij 10% korting. Gebruik tijdens het bestellen de kortingscode (vetgedrukt): vibratorplaza. Direct zie je het product goedkoper worden. Veel plezier ermee! Bekijk vooral nog even de video review.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Video review Nexus Revo 2. prostaat stimulator

De opvolger van de Nexus Revo 2 Black is de Nexus Revo Stealth – Prostaatvibrator. Onder zie je de twee types staan.

Nexus Revo Stealth - Prostaatvibrator

Gerelateerde anaal en prostaat vibrators

Nexus Revo Stealth - Prostaatvibrator
LELO - LOKI Wave Prostaat Massager - Zwart
LELO - Hugo Prostaat Massager Diep Roze
LELO Hugo prostaat masseur diep zwart
Thunderplug Stotende & Vibrerende Prostaat Vibrator
Thunderplug Stotende & Vibrerende Anaal Vibrator
LELO - Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart
Lelo - Bruno Prostaat Massager Paars
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
Gyrating Ass Thruster Stotende Anaal Vibrator
Krachtige anaal vibrator
Passage Prostaat Plug - Zwart
Anale vergroter: vibrerende sonde met 10 functies
Prostate Twister - Prostaat-/G-spotvibrator
Zwarte anaal vibrator met zeven snelheden
Anal Fantasy - Butt Buddy Vibrator
Anal Fantasy - Power Beads
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.