De 2 beste vibrators voor koppels

Ik schrijf graag over vibrators van A-merken, zoals We-Vibe, LELO en Fun Factory, omdat ik dan voor bijna 100% zeker weet dat de bezoekers van mijn blog die van plan zijn een vibrator te kopen het beste apparaat in handen krijgen. De beste vibrator is een speeltje dat je graag en vaak wilt gebruiken omdat het jou gemakkelijk naar een bevredigend orgasme brengt. Zo’n héél fijne vibrator kan een staafvibrator zijn, een Tarzan vibrator of een opleg vibrator. In ieder geval heeft een kwaliteit vibrator een krachtige motor die een diepe en intense vibratie produceert. Daarnaast moet de toy gemaakt zijn van materialen die veilig zijn voor het lichaam.

Wat zijn de beste sextoys voor koppels?

Wat zijn de beste sextoys voor koppels?Het Canadese bedrijf We-Vibe maakt op de kop af 10 jaar de beste vibrators. En wie jarig is trakteert. Dat doet We-Vibe met de We-Vibe Anniversary Collection. Bekijk in de winkel. Dit is een combinatie van de bestsellers van dit topmerk: de We-Vibe Sync koppel vibrator en We-Vibe Tango mini vibrator. Ik schrijf dat We-Vibe ‘trakteert’, maar dit luxe reiskoffertje is alles behalve gratis. Het kost € 229,00. Ik realiseer me dat dit een hoop geld is.

Maar als je op zoek bent naar seksspeeltjes die je in je eentje maar ook samen met je partner kunt gebruiken (waarmee seks écht leuker wordt) dan haal je met de We-Vibe Anniversary Collection wel meteen de twee beste sextoys voor koppels in huis. Met deze gelimiteerde editie bespaar je € 29,-. De We-Vibe Tango kost los € 79,- en voor de We-Vibe Sync betaal je normaal € 179,-

Naar de winkel

We-Vibe Chorus - Paars
We Vibe Tango X Bullet Vibrator - Cherry Red
We Vibe Tango

We-Vibe Sync koppelvibrator

We-Vibe Sync koppelvibratorDe We-Vibe Sync is een zogenaamde koppelvibrator. Dat is dus een vibrerend speeltje dat stellen gebruiken tijdens het vrijen. Zoals elke koppelvibrator heeft ook de Sync een C-vormig ontwerp. De hoek van de C-vorm kun je helemaal aanpassen naar de vormen van jouw lichaam. De vibrator is dankzij zijn zachte en body-safe siliconen materiaal gemakkelijk in elke gewenste positie te buigen zodat het speeltje bij elke vrouw altijd perfect zit en effectief zijn werk doet.

De beste in zijn soort

Dat de vibrator in elke gewenste positie te buigen is, maakt de Sync tot de beste koppelvibrator. Andere partnervibrators zijn niet alle kanten op te buigen waardoor de C-vorm niet perfect werkt voor alle vagina’s, omdat elke vrouw anders gebouwd is. Bovendien trillen de meeste modellen oppervlakkig en ook nog eens op de verkeerde plekken. De Sync vibreert daarentegen krachtig, diepgaand en intens.

Twee krachtige motoren

De vibrator is voorzien van 2 motoren. De ene motor zit in het externe gedeelte dat de clitoris stimuleert, de andere motor bevindt zich in de inwendig gedragen arm. De twee motors kun je onafhankelijk van elkaar bedienen, zodat je bijvoorbeeld alleen de clitoris stimuleert of alleen inwendig de trillingen voelt. Elke motor heeft 10 standen. Die zijn te bedienen met de drukknopjes op het apparaatje zelf, maar veel handiger werkt de draadloze afstandsbediening. Je kunt de Sync ook bedienen met jouw eigen Iphone. Hiervoor moet je de gratis We-Vibe app downloaden.

Hoe gebruik je de We-Vibe Sync?

Hoe gebruik je de We-Vibe Sync?Tijdens het vrijen draagt de dame de vibrator. Die zorgt met zijn krachtige, diepe en intense vibraties voor extra stimulatie van zowel haar clitoris als G-spot. Door het speciale ontwerp geniet hij tijdens het penetreren mee van de vibraties, maar bovendien voelt voor hem de vagina veel strakker aan. De We-Vibe maakt seks niet alleen nóg leuker én lekkerder, de koppelvibrator is een uitkomst voor vrouwen die door enkel en alleen penetratie moeilijk of niet kunnen klaarkomen. De We-Vibe Sync vibreert zó effectief dat je met de vibrator ook hands-free heel gemakkelijk tot een orgasme kunt komen. Dit is voor iedereen natuurlijk heerlijk, maar dit is ronduit een uitkomst voor vrouwen die door een spierziekte of andere lichamelijke beperking hun armen niet of niet goed kunnen voortbewegen.

De We-Vibe Sync is licht en compact, volledig waterdicht en oplaadbaar en fluisterstil.

De We-Vibe Sync kun je los bestellen bij VibratorPlaza.nl. Vergeet niet de 10% kortingscode te gebruiken.  De actiecode die je op de bestelpagina kan invullen is: (vetgedrukt): vibratorplaza. De Sync kun je ook samen met de We-Vibe Tango kopen in de We-Vibe Anniversary Collection. De aanbieding geldt ook voor dit product.

Naar de winkel

We-Vibe Chorus - Paars
We Vibe Tango X Bullet Vibrator - Cherry Red
We Vibe Tango

De We-Vibe Tango voor koppels

De We-Vibe Tango voor koppelsDe We-Vibe Tango is een zogenaamde bullet vibrator. Het vibratortje ziet eruit als een kogel en is misschien wel net zo doeltreffend. De Tango is bedoeld voor directe stimulatie van de clitoris (pin-point) en past met zijn compacte maatje in de palm van jouw hand. Daardoor kun je hem tijdens het spelen goed in positie brengen en bereik je alle lekkere plekjes. De Tango wordt algemeen beschouwd als de beste mini vibrator omdat hij de meest krachtige, diepe en intense trilling produceert. Klaarkomen gaat daardoor makkelijk, ook als je de Tango in een zachte, rustige vibratiestand hebt staan.

De Tango bedien je met 1 enkele drukknop aan de onderkant. Je kunt kiezen uit 8 verschillende vibratiestanden. De bullet is ondanks zijn krachtige motortje fluisterstil. De vibrator is daarnaast 100% waterdicht en oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabeltje.

Doggy-style

De Tango is geschikt voor beginners en ervaren gebruikers die houden van pin-point stimulatie. Maar deze lichte en compacte vibrator is ook ideaal voor koppels om te gebruiken tijdens seks. Een voorbeeld. Doggy-style is bij mannen een van de populairste standjes. Vrouwen kunnen aan dit standje net zoveel plezier beleven wanneer zij de Tango gebruiken. In deze positie kan de dame het vibratortje makkelijk tegen haar clitoris te houden.

Erogene zones

De Tango kun je gebruiken voor alle erogene zones. Vrouwen kunnen het staafje bijvoorbeeld tegen de tepels aandrukken. Het schijnt dat 1 op de 10 vrouwen op die manier een tepelorgasme kunnen opwekken (bron). Voor die andere 9 vrouwen doet tepelstimulatie óók wonderen, maar toch vooral in combinatie met een clitoraal orgasme; de twee versterken elkaar waardoor het clitoriaal orgasme heftiger en intenser is. Ook mannen kunnen plezier hebben van de Tango. De trillingen voelen heerlijk aan tegen de tepels, de ballen (in een lage stand), de penis (onderaan de eikel, het frenulum praeputii) en rondom de anaal streek, zoals het perineum. Klik op de linkjes voor uitleg over de twee gevoelige plekjes.

De We-Vibe Tango kun je los bestellen bij VibratorPlaza.nl. Vergeet niet de 10% kortingscode te gebruiken. De actiecode die je op de bestelpagina kan invullen is: (vetgedrukt): vibratorplaza. De Tango kun je ook samen met de We-Vibe Sync kopen in de We-Vibe Anniversary Collection. De aanbieding geldt ook voor dit product.

Naar de winkel

We-Vibe Chorus - Paars
We Vibe Tango X Bullet Vibrator - Cherry Red
We Vibe Tango

Waarom zijn We-Vibe vibrators goed?

Krachtige, diepe vibraties

De twee beste vibrators voor koppels zijn dus de We-Vibe Sync koppelvibrator en de We-Vibe Tango mini vibrator. Deze twee seksspeeltjes zijn voorzien van krachtige motoren die een diepe en intense vibratie produceren. Sex toy testers en seksuologen maken een onderscheid tussen ‘rumbly’ (diepgaande) en ‘buzzy’ (oppervlakkige) vibraties. Deze typen vibratie hebben niets te maken met intensiteit maar alles met kwaliteit. De vibrators van A-merken als We-Vibe, LELO en Fun Factory hebben een ‘rumbly’ vibratie. Op Dildootjes.nl leg ik dit als volgt uit:

Een vibrator met een ‘buzzy’ vibratie trilt op een hogere frequentie en vibreert daardoor oppervlakkig, terwijl een ‘rumbly’ vibrator op een lagere frequentie trilt en veel dieper weet door te dringen in het lichaam. Hierdoor wordt niet alleen de clitoris aan de buitenkant geprikkeld, maar wordt ook het zenuwnetwerk binnenin de vagina gestimuleerd. Dit verklaart waarom vrouwen met een ‘rumbly’ vibrator vaak gemakkelijker kunnen klaarkomen en waarom zij hun orgasme vaak heel intens beleven.” (bron)

De ervaring leert dat vrouwen die eenmaal een ‘rumbly’ vibrator hebben gebruikt, geen genoegen meer nemen met een oppervlakkig trillend exemplaar. De We-Vibe Tango is slechts 9 cm. lang en 2 cm. dik maar wordt algemeen beschouwd als de standaard voor ‘rumbly’ vibraties. Dit is dus de beste kwaliteit vibratie. De fabrikant formuleert het op zijn website zo: ‘The We-Vibe Tango is the most powerful mini-vibe. Small yet mighty, Tango delivers deep, rumbling vibrations right where you want them.’ (bron). De bullet is geschikt voor wie houdt van pin-point stimulatie. Vrouwen die moeite hebben met klaarkomen zullen met de kleine Tango verrassende resultaten behalen.

Ook de We-Vibe Sync vibreert krachtig, diepgaand en intens. De We-Vibe Sync vibreert zó effectief dat je met de vibrator ook hands-free heel gemakkelijk tot een orgasme kunt komen. Dit is voor iedereen natuurlijk heerlijk, maar dit is ronduit een uitkomst voor vrouwen die door een spierziekte of andere lichamelijke beperking hun armen niet of niet goed kunnen voortbewegen. Meer weten? Lees mijn artikel op blog.Shoppie.nl: ‘We-Vibe Sync – beste hands-free koppel vibrator‘.

Veilige materialen

De Tango en Sync zijn gemaakt van de aller beste materialen die niet alleen duurzaam zijn en heel fijn aanvoelen maar ook 100% veilig zijn voor het lichaam. De Tango is gemaakt van ABS plastic. In ABS zitten geen giftige weekmakers en het materiaal is niet poreus. Het is daardoor makkelijk en hygiënisch schoon te maken. Andere voordelen van ABS zijn dat het glad en duurzaam is en trillingen goed doorgeeft.

De We-Vibe Sync is gemaakt van medisch verantwoord silicone materiaal dat zacht en glad aanvoelt op de huid. Silicone bevat geen weekmakers en is vrij van schadelijke of irriterende stoffen. Het materiaal is net als ABS niet poreus en houdt dus geen vuil en bacteriën vast en het is makkelijk grondig schoon te maken. Silicone is heel zacht en glad en voelt natuurlijk aan, te vergelijken met hoe de huid aanvoelt. Het is reukloos en kleurvast en is ideaal voor penetratie. Het materiaal neemt daarnaast snel de eigen lichaamstemperatuur aan. Dit zorgt voor extra comfort. Een laatste goede eigenschap: silicone is sterk en duurzaam. Een vibrator die is gemaakt van siliconen kan een leven lang meegaan.

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.