DOXY Number 3. (nieuw)

DOXY Number 3.Ben je op zoek naar een clitoris vibrator waarmee je makkelijk tot een orgasme komt, dan is denk ik de beste keuze een van de opleg vibrators van de topmerken, bijvoorbeeld: de LELO Alia of de We-Vibe Touch. Allebei effectieve vibrators met een krachtige, diepe en intense vibratie. Heb je behoefte aan nóg meer power, dan is de DOXY wand vibrator geschikt. Wat zeg ik? Die is helemaal het einde! De DOXY wordt door bloggers en sex toy testers wereldwijd beschouwd als de beste wand vibrator. De DOXY is zó extreem krachtig en levert zulke diepe vibraties dat de vullingen uit je mond trillen. Daarna ga je gillen! Vooral de DOXY Doxy Die Cast wordt door de kenners de hemel ingeprezen. Enige nadeel van de DOXY (nog afgezien van zijn prijs) is dat hij groot en zwaar is en een bak geluid maakt. Om aan deze ‘klachten’ tegemoet te komen, kwam het Britse bedrijf met de DOXY Number 3. Met zijn aluminium/titanium body een juweeltje om te zien. Zijn oplichtende knopjes maken hem onweerstaanbaar. Met deze knapperd wil je naar bed.

Hieronder zie je de nummer 3 staan. Ernaast staat het grotere model. Na dit overzicht gaat de tekst verder.

Doxy Number 3 - Disco Black
Doxy Number 3 - Candy Red
Doxy Number 3
›› Bekijk de DOXY Number 3. in de winkel

DOXY Number 3.

De Number 3 is kleiner en stiller dan de originele Doxy en ook nog eens een stuk lichter dan de Doxy Die Cast, terwijl het apparaat dezelfde krachtige en diepe, rommelende vibraties heeft. De verschillen zie je pas goed als je de twee wand vibrators naast elkaar legt. De Doxy 3. is 28 cm. lang en heeft een diameter van 4.50 cm. Gewicht: 806 gram. De grotere DOXY Die Cast is 33 cm. lang en heeft een diameter van 6 cm. Gewicht: 1404 gram.

Ook de DOXY 3. wordt door sex toy testers hoog gewaardeerd. Het apparaat, dat zij liefkozend de Doxy Mini noemen, krijgt in hun reviews het cijfer 10. Sommige bloggers vinden de nummer 3 zelfs de beste van de hele serie. Op mijn weblog Dildootjes.nl geef ik een aantal citaten uit reviews van een aantal bekende bloggers. Lees hier. Daar zit ook een mannelijke blogger tussen, want met de Nr. 3 kunnen ook mannen toveren.

Naast dat de Doxy 3. compacter is dan zijn grote broers heeft de vibrator een ander groot voordeel: hij heeft een kop die heel zacht aanvoelt, dankzij het hygiënisch en veilige siliconen materiaal. De kop is in tegenstelling tot de oudere modellen eraf te schroeven zodat je die na gebruik heel eenvoudig kunt schoonmaken. De power die alle DOXY modellen bezitten halen de apparaten uit hun grote motor die zijn voeding krijgt uit een vaste stekker die direct op het lichtnet wordt aangesloten. Gelukkig word je niet al te beperkt in je bewegingsvrijheid, het snoer is namelijk zo’n 3 meter lang. De Doxy 3. heeft 3 knopjes. De bovenste is de aan/uit-knop. Met de (+) en (-) knop regel je multispeed de vibraties.

Onder kun je de Doxy Number 3. kopen.

Doxy Number 3
›› Bekijk de DOXY Number 3. in de winkel

Advies: Lees reviews over de DOXY Number 3. van bloggers wereldwijd op Dildootjes.nl.

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.