LELO Smart Wand 2 – Large

LELO Smart Wand - LargeWat is de beste wand vibrator? Op die vraag geef ik antwoord in dit artikel, waarin ik de twee populairste wand vibrators met elkaar vergelijk: de Europe Magic Wand massager en de LELO Smart Wand Massager – Medium, het kleine zusje van de LARGE. Over de LARGE schrijf ik vandaag.

In mijn test wint de Smart Wand, omdat dit apparaat in mijn optiek meer voordelen heeft: méér vibratiestanden, werkt met SenseTouch™-technologie, is oplaadbaar en draadloos, volledig waterdicht, lichter in gewicht, de stilste in gebruik, en omdat het oog ook wat wil: de Smart Wand is een luxe, stijlvolle vibrator met een werkelijk schitterend design. Hier staat het Zweedse bedrijf LELO om bekend.

Hieronder zie je de 3 populairste wand vibrators staan. Gebruik je mijn kortingscode dan gaan deze prijzen met 10% omlaag. Verzending is gratis. Code is (vetgedrukt): vibratorplaza.

LELO Smart Wand 2 - Large - Zwart
Europe magic wand massager

Waarom is de LELO Smart Wand – Large een topper?

Waarom is de LELO Smart Wand - Large een topper?Had ik in mijn test de vraag gesteld: Welke wand vibrator is de krachtigste? Dan was de nummer 1. geweest: de DOXY massager XXL. Dit apparaat wordt door de fabrikant ‘een trillend mega monster’ genoemd; leg je de zachte, flexibele kop op je intieme, erogene zone, dan gaat er een schokgolf door je lichaam. Op nummer 2. komen wat kracht betreft de Europe Magic Wand massager, gevolgd door de LELO Smart Wand – Large.

Extreem krachtige vibratie – diep & intens

De LELO Smart Wand – Large heeft een extreem sterke vibratie en is krachtiger dan alle andere oplaadbare wand vibrator die te koop zijn. Met een krachtige trilling wordt een goede, effectieve trilling bedoeld, die diepgaand en intens is, zodat je ook echt wat gaat voelen en gemakkelijk tot een orgasme komt. Met krachtig wordt niet per se ‘hard’ bedoeld, een zachte trilling kan net zo effectief werken.

SenseTouch™-technologie – harder drukken = krachtiger trillen

De grote Smart Wand heeft maar liefst 8 verschillende vibratieniveaus (geen andere massager heeft er zoveel). Uniek is de zogenaamde SenseTouch™-technologie, waarop LELO patent heeft. De Smart Wand heeft aanraakgevoelige sensoren die trillingen activeren zodra de top van de staaf in contact komt met het lichaam. Hoe harder je de top tegen de huid aandrukt, hoe krachtiger de bol begint te vibreren.

Deze touch-sensor technology is bijzonder lekker, omdat je door af te wisselen met drukverschillen, de sterkte van de vibratie heel snel kunt afwisselen met als resultaat dat je langzaam of juist snel kunt toewerken naar de climax. De spanning ontlaadt in een krachtig clitoraal orgasme. LELO adverteert met zijn unieke Wand met de slogan: “The ‘smartest’ massager on the market”. De DOXY en de Europe Magic wand missen deze heerlijke functie.

Hoe gebruik je de LELO Smart Wand – Large?

Hoe gebruik je de LELO Smart Wand - Large?De LELO Smart Wand – Large heeft een groot formaat met een lengte van 30 centimeter en een maximale diameter van 5,70 cm. De grote kop is flexibel en is gemaakt van kwaliteit siliconen materiaal dat fluweel zacht aanvoelt op de huid. De kop glijdt nog makkelijker met wat glijmiddel op waterbasis, te bestellen in de winkel. Het lange handvat voelt comfortabel aan en het bedienen van alle functies is eenvoudig met de drie drukknopjes aan de voorkant.

Met de bovenste (+) knop doe je de vibrator aan en verhoog je de vibratiesterkte, met de (-) knop verlaag je de sterkte en doe je het apparaat uit. Met de middelste drukknop schakel je tussen de 8 verschillende vibratieniveaus en je activeert (indien gewenst) de unieke SenseTouch modus.

De Smart Wand is draadloos, zodat je hem overal kunt gebruiken en de massager is oplaadbaar met bijgeleverde oplaadkabel (220v). De accu is na 2 uur laden vol en geeft je zo’n 2 uur speelplezier. De massager heeft zoals gezegd een extreem sterke trilling, maar is desondanks heel stil in gebruik. In de demonstratie video kun je dit zelf beoordelen. De Smart Wand is hoe dan ook de stilste wand vibrator die je op dit moment kunt kopen. Ook prettig: hij volledig waterdicht, zodat je er heerlijk mee onder de douche of in bad kunt.

VIDEO: Lelo Luxury Smart Wand Large Rechargeable Vibrator

LELO Smart Wand – Large kopen met 10% korting

LELO maakt de beste vibrators, maar zijn ‘Pleasure Objects’ zijn ook duur. Daarom doe ik de LELO Smart Wand Large in de aanbieding. Besluit je via mijn weblog deze vibrator te kopen, dan mag ik je 10% korting geven. Voer je tijdens het bestellen van de LELO Smart Wand Large mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs direct met 10% omlaag gaan. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis. Je koopt via mijn weblog bij het inmiddels bekende EDC-Internet BV uit Veendam (daar staat ook het magazijn met alle producten) Bekijk ook even de demonstratie video.

LELO Smart Wand 2 - Large - Zwart
Europe magic wand massager
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.