Review Rocks-Off RO-80 bullet vibrator (goed en krachtig)

Populairste bullet vibrator Rocks Off RO-80 (review)De populairste bullet vibrator ter wereld is de 7 Speed RO-80 mm. van het Britse merk Rocks Off. Waarom is deze vibrator in de vorm van een kogel zo geliefd? Omdat hij er om te beginnen grappig uitziet en lekker goedkoop is (€ 17.95). Daarnaast is de RO-80mm heel stil tijdens gebruik en hij is 100% waterdicht. Maar wat de bullet onweerstaanbaar maakt, dat is dat hij bijzonder krachtig kan vibreren. En dat is een prestatie voor een vibratortje dat slechts 8 cm. lang is en 2,00 cm. dik. De Rocks Off RO-80 is niet voor niets een van de best verkochte bullet vibrators ter wereld. Miljoenen zijn er van verkocht en het vibratortje heeft diverse prijzen gewonnen.

Gorgeous Glow in the Dark - Bullet VibratorIk bezit zelf de grappige Gorgeous Glow in the Dark – Bullet Vibrator. Ik ben er erg blij mee.  Hij doet effectief wat-ie moet doen. Ook mijn partner gebruikt de bullet vibrator graag. Bij hem voelen de trillingen fijn als hij het staafje tegen de ballen houdt (in de laagste trilstand) of tegen de penis (onderaan de eikel). Gloeit de vibrator een beetje in het donker? Jazeker! Toen mijn lief ermee aan het spelen was, riep hij verwonderd uit: “Ik zie de ster van Bethlehem!” 😉

De Rocks Off RO-80 is te koop in verschillende uitvoeringen. Onder zie je ze staan. Of kijk op deze pagina. Na dit productoverzicht kun je een video bekijken waarin ik aan de hand van mijn eigen bullet demonstreer hoe krachtig het vibratortje kan trillen.

Sir Luvalot - Bullet Vibrator
Gorgeous Glow in the Dark - Bullet Vibrator
Precious Golden Passion - Bullet Vibrator
Rainbow - Bullet Vibrator
Colour Me Orgasmic - Bullet Vibrator
›› Bekijk alle RO-80mm bullets
›› Bekijk alle Rocks-Off vibrators

Voor wie geschikt?

Voor wie geschikt?De RO-80 Bullet is bedoeld voor directe stimulatie van de clitoris, maar je kunt er natuurlijk ook al je andere gevoelige plekjes mee prikkelen. Doordat de bullet compact en licht is kun je hem ook gebruiken tijdens seks, bijvoorbeeld bij het voorspel en voor extra stimulatie tijdens het vrijen. Hij is klein genoeg om hem tijdens het vrijen tegen de clitoris aan te drukken. Ook mannen kunnen de RO-80 gebruiken. De trillingen voelen heerlijk aan tegen de tepels, de ballen (voorzichtig!), de penis (onderaan de eikel, het frenulum) en rondom de anaal streek, zoals het perineum. Op mijn blog dildootjes.nl lees je meer over de twee genotsplekjes bij de man.

7 vibratiestanden

De RO-80 heeft 7 verschillende vibratiestanden. Dat zijn 3 snelheden (hoog/middel/laag) en 4 patronen. Deze standen bedien je eenvoudig met 1 zachte drukknop aan de onderkant. De eerste stand is de hoogste, die vind ik zelf behoorlijk heftig. Maar de tweede en derde stand zijn heel fijn. De verschillende patroontjes zijn duidelijk voelbaar. De vibrator zet je uit door 3 seconden het knopje ingedrukt te houden. De drukknop indrukken vergt weinig spierkracht. Mijn geliefde heeft een spierziekte, ook hem lukt het de bullet te bedienen.

Waterdicht

De vibrator is gemaakt van ABS plastic en is daardoor niet alleen glad en duurzaam maar ook veilig voor het lichaam. In ABS zitten namelijk geen weekmakers en het materiaal is niet poreus. Het is daardoor makkelijk en hygiënisch schoon te maken. De bullet is helemaal waterdicht, dus houd hem gewoon onder de kraan en gebruik wat milde zeep. De bullet werkt op een 1 LR1 batterij. Die wordt meegeleverd zodat je meteen aan de slag kunt.

Belangrijk:
Toen ik de bullet had uitgepakt en hem wilde aanzetten gebeurde er niets, hoe hard ik ook op het knopje drukte. Ik werd meteen chagrijnig omdat ik dacht dat hij stuk was. (Ik dacht: Goedkoop rotding! Ik ben dure gewend. Maar OOOOOOOH, wat vergiste ik mij!) Want toen ik in de handleiding keek, begreep ik dat ik het speeltje eerst open moest draaien en het witte rondje achter het batterijtje moest verwijderen (zie foto). Toen ik daarna op het knopje drukte (met weinig kracht) begon de bullet meteen te trillen. En hoe! Hij start in de hoogste stand.

Demonstratie video’s

Ik heb voor mijn andere blog dildootjes.nl een paar filmpjes gemaakt van de Rocks Off RO-80 Glow in the Dark bullet vibrator. Heel knullig met mijn Iphone. Vergeef mij. Ik demonstreer hoe krachtig de Rocks Off RO-80 kan trillen. Dit kleine vibratortje heeft een opmerkelijk krachtig motortje. Echt indrukwekkend! Ik heb de vibrator in de eerste stand gezet, de hardste stand. In de video lijkt het misschien alsof de bullet veel geluid maakt, maar dat komt omdat de microfoon van mijn Iphone het geluid extreem versterkt. Ik zit er met mijn toestel bovenop. In werkelijkheid is de bullet heel stil. In de tweede video – direct aan het begin v/d video – hoor je als je goed luistert de poes mauwen. Maar die is dement.

›› Bekijk alle RO-80mm bullets
›› Bekijk alle Rocks-Off vibrators

Demonstratie video’s

Sir Luvalot - Bullet Vibrator
Gorgeous Glow in the Dark - Bullet Vibrator
Precious Golden Passion - Bullet Vibrator
Rainbow - Bullet Vibrator
Colour Me Orgasmic - Bullet Vibrator
›› Bekijk alle RO-80mm bullets
›› Bekijk alle Rocks-Off vibrators

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.