We-Vibe Moxie – Vibrerend slipje op afstand bestuurbaar

Dit leuke, korte verhaal gaat over Kim en Moestafa, die in de trein spelen met de We-Vibe Moxie. Bekijk in de winkel. Eerst vertel ik kort wat je allemaal kunt met de We-Vibe Moxie.

 

We-Vibe Moxie - Vibrerend slipje op afstand bestuurbaar

We-Vibe Moxie – Vibrerend slipje op afstand bestuurbaar

De We-Vibe Moxie is een compacte, platte clitoris vibrator die speciaal ontworpen is om in je eigen slipje te dragen. De Moxie heeft krachtige, diepe vibraties waardoor je met dit speeltje gemakkelijk tot een orgasme kunt komen. Dat lukt je met verreweg de meeste andere vibrerende slipjes niet. De vibrator is klein en compact en heeft meerdere zachte ribbeltjes die je extra fijn stimuleren. De Moxie werkt met een draadloze afstandsbediening waarmee jij of jouw partner hem op afstand kan besturen. Het speeltje is zó stil dat je hem diskreet kunt gebruiken op openbare plekken, zoals in een restaurant, op een feestje, in de supermarkt of in de moskee. Niemand hoort dat jullie spannende spelletjes aan het spelen zijn.

We-Vibe Moxie - Vibrerend slipje op afstand bestuurbaarDe toy is geheel gemaakt van een lichaamsveilig siliconen materiaal dat bijzonder zacht aanvoelt. Je kunt de Moxie ook onder de douche, in bad en zelfs tijdens het zwemmen gebruiken, want hij is volledig waterdicht. Leuk tijdens het Aquajoggen! Dan krijgt die knappe badmeester de remote control. Van de Moxie word je pas écht NAT. Dankzij het kleine magnetische clipje blijft de Moxie altijd goed op zijn plaats zitten, zelfs bij veel beweging.

De We-Vibe Moxie is op meerdere manieren te gebruiken. Je kunt hem bedienen met het knopje op de clitorisvibrator zelf. Maar dus ook met de draadloze afstandsbediening. Met de vier knopjes op het kastje wissel je niet alleen in vibratiestanden, maar ook in de intensiteit hiervan. Je kunt de We-Vibe Moxie ook verbinden aan je telefoon met bluetooth en met de beveiligde We-Connect App. Doordat je de app gebruikt kun je de Moxie overal ter wereld besturen.

›› De We-Vibe Moxie is HIER te koop (€ 129,00)

Veel plezier met het verhaal over Kim en Moestafa die in de trein spelen met de We-Vibe Moxie.

Demonstratie video We-Vibe Moxie

›› Lees alles over de We-Vibe Moxie
›› Wat is een goede vibrator slip? Waarop letten bij de aanschaf?

Kim en Moestafa en het Vibrerend slipje

Kim is studente Geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Maar van studeren komt niet veel. Kim zit liever achter de jongens aan. Maar net zo lief zit ze achter de meiden aan, want Kim houdt ook van vrouwen. Kim houdt eigenlijk gewoon ontzettend veel van SEKS. Vooral van Kinky seks. En dan niet dat hele ruige met zwepen, druipende kaarsen en spijkers, maar de wat softere variant. Erotische rollenspellen, bijvoorbeeld, zoals leraar & scholiere, baas & secretaresse, dokter & patiënte, broer & zus. Heel onschuldig allemaal.

Iets minder onschuldig is haar nieuwste spelletje. Dat gaat zo. Met haar draadloos bestuurbare vibrator, die speciaal ontworpen is om in een slipje te kunnen dragen, gaat Kim tegenover een wildvreemde in de trein zitten. Zij knoopt vervolgens een gesprekje aan en begint vrij snel te vertellen over haar favoriete speelfilm When Harry met Sally, waarin die wereldberoemde klaarkom scène voorkomt. “Ik zou ook wel zo klaar willen komen”, verzucht Kim dan, “maar dan écht!” Op dat moment drukt ze haar remote control in de handen van haar medepassagier en vertelt dat zij op dat moment haar We-Vibe Moxie clitoris vibrator in haar slipje heeft zitten. De meeste mensen krijgen meteen een vermoeden wat de bedoeling is en worden boos of beginnen zenuwachtig wat te lachen. Sommige kijken om zich heen of zij Frans Bauer van Bananaspleet ergens zien zitten.

Maar er zijn ook mensen, vooral jongens, die Kim’s stoute spelletje willen meespelen. Zoals laatst, toen kwam Kim in de trein tegenover Moustafa te zitten. Moustafa, een jongen van begin twintig, zat geconcentreerd met zijn Iphone te spelen. Hij keek niet op toen Kim tegenover hem kwam zitten. Kim pakte haar draadloze afstandsbediening uit haar tasje en toen de Sprinter begon te rijden, en Moustafa even verstoord opkeek, maakte ze oogcontact en zei: “Wil je niet leuk met MIJ spelen?” Moustafa antwoordde: “Ook goedemiddag!” Hij glimlachte beleefd en keek naar het kleine apparaatje dat Kim omhoog hield. Kim zei wat flirterig: “Ik wist niet dat er ook knappe Marokkanen bestaan?” Moustafa begon te grijnzen. Zijn ogen twinkelden. “Nog nooit iets met een Marokkaan gehad?”, vroeg hij. Kim schudde haar hoofd. “Nee. Wel met een Surinamer. Maar dat was geen succes. Die had een MINI-penis.” Moustafa moest lachen. “Die van een MOCRO is pas MACRO. Die van mij wel tenminste.” Moustafa wees naar de kleine afstandsbediening en vroeg: “Waar is die van?”

We-Vibe Moxie – Vibrerend slipje op afstand bestuurbaar

Kim ging even verzitten en begon te vertellen over haar We-Vibe Moxie luxe oplegvibrator die ze in haar slipje droeg en wat de bedoeling van de remote control was, die Moustafa inmiddels in zijn rechter hand hield. “Is dit een vibrator?” riep hij. Zijn ogen rolden er zowat uit van verbazing. Kim moest even grinniken. Ze knikte. Moustafa kende de film When Harry met Sally niet, hij kon niet geloven dat een vrouw zomaar in een restaurant aan een tafeltje ging zitten klaarkomen. Kim corrigeerde hem: “Fake klaarkomen. Ze deed alsof.” Moustafa knikte begrijpend. “Jij kunt met die afstandsbediening”, zei Kim op gedempte toon, “een vrouw echt laten klaarkomen. Die afstandsbediening heeft maar liefst 10 verschillende standen, hij kan zacht strelen maar de vibraties kunnen ook diep masseren. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende vibratiepatronen.” Moustafa’s ogen werden weer groot. Hij begon te lachen. Toen hij was uitgelachen, vroeg hij: “Hoever haalt dat ding?” Kim antwoordde: “Met de draadloze afstandsbediening kun je spelen met de Moxie als jullie samen in de kamer zijn. Maar je kunt de vibrator ook verbinden aan je telefoon met bluetooth en met de beveiligde We-Connect App. Doordat je de app gebruikt kun je de Moxie overal ter wereld besturen. Met die app kun je ook je eigen vibratie patronen maken.” Moustafa knikte geïnteresseerd en vroeg: “Maakt hij herrie?” Kim antwoordde: “Nee. De krachtige motor is fluisterstil en zo kun je dus ook in het openbaar ondeugend zijn zonder dat iemand het door heeft.” Moustafa drukte op een knopje. Het was precies de goede.

De vibrator begon zachtjes te vibreren. “Lekker?” Kim knikte. “En nu?” vroeg hij, wat onrustig om zich heen kijkend. Er zaten redelijk wat mensen in de treincoupé. Kim vroeg opeens: “Scheldt jij nou vrouwen ook uit voor hoer? Of knijp jij ze alleen in hun billen?” Moustafa fronste even zijn wenkbrauwen. Wat moest hij met die vraag? Hij grapte: “Als jij dat lekker vindt?” Kim begon te grijnzen. “Niet alle Marokkanen zijn hetzelfde, weet je?” Kim sloot haar ogen en mompelde: “Ik vind het heerlijk om als sletje te worden behandeld en vol in mijn kont te worden gegrepen.” Moustafa zette de vibrator snel een standje hoger. En daarna nog wat hoger. Kim zat te genieten, nog steeds met haar ogen dicht. Moustafa zat geconcentreerd naar haar gezicht te kijken.

Inmiddels was de trein aan het afremmen en reed Station Den Haag Centraal binnen. Opeens stond Moustafa op, pakte zijn rugtas en liep weg. Met de remote control van Kim’s vibrator. Toen Kim haar ogen opende en zag wat er gebeurde, probeerde ze achter hem aan te rennen. Moustafa botste tegen een paar mensen op, keek om en knalde vlug de remote in de hoogste stand, waarop Kim dubbel klapte en alleen nog kon uitbrengen: “Die KUT Marokkaan steeeeeeelt mijn vibratorrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!”

›› De We-Vibe Moxie is HIER te koop (€ 129,00)

Wat is een goede vibrator slip?

Informatie & advies: In het algemeen geldt dat een vibrerende slip of string alleen fijn is om te dragen en spannend is om mee te spelen als deze goed, lees: effectief is. Waar je op moet letten bij het kopen van een goede vibrator slip is:
1. heeft de opleg vibrator of bullet een beetje krachtige trilling, zodat je ook wat gaat voelen en zijn er meerdere trilstanden om uit te kiezen, zodat je ermee kunt experimenteren samen met jouw partner;
2. heeft de draadloze afstandsbediening een beetje bereik en
3. is de vibrator stil genoeg. Punt 2. en 3. zijn vooral belangrijk als jullie samen ongemerkt op openbare plekken willen spelen. De We-Vibe Moxie uit mijn verhaaltje voldoet aan deze drie voorwaarden en is daarmee een goede vibrerende slip. De Moxie heeft krachtige, diepe vibraties waardoor je met dit speeltje gemakkelijk tot een orgasme kunt komen. Dat lukt je met verreweg de meeste andere vibrerende slipjes niet. Een ander groot nadeel van veel vibrerende slipjes is dat ze niet altijd passen. De slips of strings zijn vaak gemaakt van kant, one size fits all. Ben je dus een vrouw met een beetje heupen en billen, dan past zo’n slip niet en heb je er dus niks aan. Teleurstelling compleet, want ook minder goede vibrerende slipjes zijn niet goedkoop.

De We-Vibe Moxie vibrator is klein en compact en heeft meerdere zachte ribbeltjes die je extra fijn stimuleren. De Moxie werkt met een draadloze afstandsbediening waarmee jij of jouw partner hem op afstand kan besturen. Het speeltje is zó stil dat je hem diskreet kunt gebruiken op openbare plekken, zoals in een restaurant, op een feestje, in de supermarkt of in de moskee. Niemand hoort dat jullie spannende spelletjes aan het spelen zijn.

De toy is geheel gemaakt van een lichaamsveilig siliconen materiaal dat bijzonder zacht aanvoelt. Je kunt de Moxie ook onder de douche, in bad en zelfs tijdens het zwemmen gebruiken, want hij is volledig waterdicht. Leuk tijdens het Aquajoggen! Dan krijgt die knappe badmeester de remote control. Van de Moxie word je pas écht NAT. Dankzij het kleine magnetische clipje blijft de Moxie altijd goed op zijn plaats zitten, zelfs bij veel beweging.

De We-Vibe Moxie is op meerdere manieren te gebruiken. Je kunt hem bedienen met het knopje op de clitorisvibrator zelf. Maar dus ook met de draadloze afstandsbediening. Met de vier knopjes op het kastje wissel je niet alleen in vibratiestanden, maar ook in de intensiteit hiervan. Je kunt de We-Vibe Moxie ook verbinden aan je telefoon met bluetooth en met de We-Connect App. Doordat je de app gebruikt kun je de Moxie overal ter wereld besturen.

›› De We-Vibe Moxie is HIER te koop (€ 129,00)

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.