Womanizer 2GO lipstick vibrator op luchtdruk

Womanizer 2GO lipstick vibrator op luchtdrukEen rasechte womanizer is gek op hooggehakte vrouwen met rood gestifte lippen. Maar de dames zelf hebben meer aan de Womanizer 2GO lipstick vibrator op luchtdruk. De Womanizer 2GO is het nieuwste model van het Duitse bedrijf Epi24 en lijkt als twee druppels water op een gewone lippenstift.

Nou ja, ‘gewone’? Het is een bijzonder stijlvolle, klassieke lipstick in een ietwat groter formaat. (Je kunt er ook een parfumflesje in zien.) Echt schitterend! Ik word er een beetje hebberig van. Maar VERDULLEME! Ik had al een Womanizer! Wel twee! Drie! Vier!

Discreet en stil

De Womanizer 2GO is naast compact ook heel discreet, zeker met zijn dop erop; zo kan niemand zien dat je een clitoris stimulator in je handtasje of toilettas hebt zitten. Met wat fantasie lijkt de lippenstift ook wel wat op een parfumflesje. Maar niet alleen zijn uiterlijk is heel discreet. De 2GO heeft een ‘silent mode’, daarmee wordt de stimulator nog stiller dan hij al is (hij produceert in zijn hoogste stand slechts 42 dB.). Afmetingen: Lengte: 12.5 cm./ Breedte: 2.5 cm.

De Womanizer 2GO in het kort

De Womanizer 2GO in het kortDe Womanizer 2GO heeft 6 luchtdrukstanden en twee extra modes: de Super Soft-Mode (extra zachte zuigkracht) en de Super Power-Mode (extra harde zuigkracht). Je bedient de stimulator volledig met 1 enkele drukknop aan de onderkant. Dat werkt heel makkelijk. De drukknop is trouwens verlicht. Bijzonder fraai maar vooral handig voor in het donker. De Womanizer 2GO is 100% waterdicht en oplaadbaar. De stimulator wordt geleverd met een normaal siliconen stimulatie kapje, een XL siliconen zuigmondje, een USB-oplader en een handleiding.

Hoe werkt de Womanizer 2GO?

Deze clitoris stimulator in zakformaat werkt precies hetzelfde als de andere Womanizers, namelijk met de revolutionaire Pleasure Air Technology®. Verderop leg ik uit wat deze luchtdruktechniek inhoudt. Het roze gekleurde zuigmondje van de Womanizer 2GO leg je over de clitoris heen. Doe eerst de schaamlippen wat uit elkaar, zodat de clit goed bloot komt te liggen. De Womanizer 2GO bedien je met slechts 1 knop die zich aan de onderkant bevindt. Met deze drukknop zet je de stimulator aan en uit, maar ook navigeer je ermee door de verschillende luchtdrukstanden. Er zijn 6 standen om uit te kiezen. Maar de 2GO heeft daarnaast ook twee extra modes: de Super Soft-Mode (extra zachte zuigkracht) en de Super Power-Mode (extra harde zuigkracht). Door te klikken op de button onderop ga je van een lage intensiteit naar de hoogste stand. De button heeft een lichteffect, zodat je ook in het donker makkelijk de weg kunt vinden.

Waterdicht en oplaadbaar

De Womanizer 2GO is waterproof, dat betekent concreet dat je er volledig mee onder water kunt. Ga er dus fijn mee onder de douche of in bad; je zult merken dat door het contact met het water de zuigende werking extra intens aanvoelt. Het stimulatiekapje is afneembaar zodat je deze eenvoudig kun reinigen, gewoon met water en een zachte zeep.

De Womanizer 2GO is oplaadbaar met usb-kabeltje. Na 60 minuten opladen is de accu vol. Met een volle batterij kun je de 2Go clitoris stimulator tot wel 2 uur op volle snelheid gebruiken. De stimulator wordt geleverd met een normaal siliconen stimulatie kapje, een XL siliconen zuigmondje, een USB-oplader en een handleiding. De stimulatiekapjes zijn afneembaar zodat je ze eenvoudig kun reinigen, gewoon met water en zachte zeep. Een toy cleaner kan ook. Voor een extra intens gevoel kun je een glijmiddel op waterbasis gebruiken, zoals het speciale Just Glide Womanizer Glijmiddel.

Pleasure Air Technology

De clitoris wordt gestimuleerd met pulserende luchtdrukgolven. Het zuigende gevoel dat hierdoor ontstaat heeft veel weg van orale seks in combinatie met stimulatie met de vingers. Verreweg de meeste vrouwen vinden dit gevoel “goddelijk” en “hemels lekker”; zij komen snel en krachtig klaar, niet 1 keer maar vaak meerdere keren vlak na elkaar (vaak als binnen enkele minuten, blijkt uit ervaringen). Een meervoudig orgasme wordt mogelijk doordat de clitoris tijdens het zuigen niet wordt aangeraakt waardoor het vervelende probleem van overstimulatie of een overgevoelige clitoris niet optreedt. Vrouwen komen niet alleen snel klaar, ook ervaren zij een compleet nieuw soort orgasme, namelijk intenser en vollediger.

Orgasme garantie

Dit alles klinkt te mooi om waar te zijn, maar ga je met Google zoeken op reviews + Womanizer, dan zul je ontdekken dat al die beloften meer dan waar worden gemaakt. Toy testers, bloggers en seksuologen zijn unaniem in hun oordeel positief. Ook vrouwen die moeilijk kunnen klaarkomen of zelfs nog nooit een orgasme hebben gehad, komen vaak wel tot een climax met de Womanizer. Daarom durft het bedrijf Epi24 hun zuig speeltje te verkopen met een 100% orgasme garantie.

Womanizer 2GO Review video

Technische eigenschappen

– Materiaal: ABS (stimulator), Silicone (stimulatiekapje)
– Lengte: 12.5 cm.
– Breedte: 2.5 cm.
– One-touch button control
– Power: USB-kabeltje (inclusief)
– Standen: 6 + Super-Soft mode en Super-Power mode
– Silent mode: 42 dB.
– Gewicht: 130 gram
– Bodysafe: ja
– Waterdicht: ja

Op de vraag: waarom komt Epi24 met dit nieuwe model, antwoordt Ryan Poirier: “We’re always thinking of innovative ways to make our PleasureAir products accessible to women. Womanizer 2Go is designed to be discreet enough for women to take with them wherever they go — either to or from a partner’s home or while on vacation. It’s small enough to fit in a purse or carry-on without the fear or anxiety of being discovered.”

Update: Bij Bol.com verkoopt de fabrikant nog de oude vertrouwde Womanizer Pro modellen. Even door het aanbod scrollen.

>> Te koop bij Bol.com

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.