LELO Gigi 2. G-spot vibrator

gigi2-2De G-spot is niet zoals vaak gedacht wordt een soort magische ‘orgasme knop’ ergens binnenin de vagina die je maar hoeft in te drukken voor een uniek G-spot orgasme (+ ejaculatie). Volgens seksuologen moet de G-spot gezien worden als gewoon een gevoelige plek die onderdeel uitmaakt van een uitgebreid zenuwnetwerk dat in verbinding staat met de clitoris.

De clitoris is een bijzonder gevoelig orgaantje dat maar liefst 8000 gevoelszenuwen telt. De meeste van die vezels zitten niet aan de buitenkant, maar bevinden zich binnenin de vagina. De G-spot maakt dus deel uit van dat heel gevoelige inwendige gebiedje, dat ik voor het gemak de G-spot blijf noemen.

LELO Gigi 2. G-spot vibrator

De G-spot mag dan geen aparte ‘orgasme knop’ zijn, dit bijzonder gevoelige gebiedje is wel heel effectief seksueel te prikkelen. Dat kan met de eigen vingers, door deze te krommen, maar lekkerder werkt een speciale G-spot vibrator. De beste in zijn soort is de LELO Gigi 2., te bestellen in de volgende kleuren:

[display_multi store=”185″]

LELO Gigi 2. G-spot vibratorHet Zweedse bedrijf LELO maakt al ruim 10 jaar de beste vrouwvriendelijke vibrators ter wereld. Ook de luxe vormgegeven LELO Gigi G-spot vibrator heeft diverse prijzen gewonnen. De LELO Gigi 2.is de verbeterde versie van de klassieker. Dit Pleasure Object heeft een gebogen top die afgeplat is, waardoor de vibrator perfect in staat is de G-spot te raken en te prikkelen.

Een goede vibrator is een apparaat dat krachtige, diepe trillingen kan produceren, zodat je ook echt wat gaat voelen. LELO Gigi 2. heeft een extra krachtige motor gekregen (100% sterker dan zijn voorganger) die een harde, effectieve trilling afgeeft. Het geluidsniveau is normaal. Er zijn in totaal 8 verschillende vibratiepatronen om uit te kiezen, deze zijn gemakkelijk te bedienen met de drukknopjes aan de onderkant.

De LELO Gigi 2. is volledig waterdicht, neem het speeltje dus lekker mee onder de douche of in bad. De vibrator is gemaakt van de zachtste siliconen die heerlijk zacht en glad aanvoelen op de huid. Batterijen zijn niet nodig, Gigi 2. is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. De accu is na 2 uur opladen helemaal vol en geeft je 4 uur speelplezier. Dit artikel wordt geleverd in een elegante geschenkdoos met oplader, gebruiksaanwijzing en een satijnen buidel om de GIGI in te bewaren.

LELO Gigi 2. kopen met 10% korting

LELO maakt de beste vibrators, maar zijn ‘Pleasure Objects’ zijn ook prijzig. Daarom doe ik de LELO Gigi 2. in de aanbieding. Besluit je via mijn weblog deze vibrator te kopen, dan mag ik je 10% korting geven. Voer je tijdens het bestellen van de LELO Gigi 2. mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs direct met 10% omlaag gaan. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis. Je koopt via mijn weblog bij het inmiddels bekende EDC-Internet BV uit Veendam (daar staat ook het magazijn met alle producten) Bekijk ook de demonstratie video.

[display_multi store=”185″]

VIDEO: How to Use GIGI 2: The World’s Bestselling G-spot Vibrator

Technische specificaties van LELO Gigi 2

– Lengte: 16.50 cm
– Invoerdiepte: 9.50 cm
– Maximale diameter: 3.70 cm
– Waterdicht
– Geen weekmakers
– Materiaal: silicone, ABS
– Penetratie mogelijk
– Clitoris stimulatie
– G-Spot stimulatie
– Geschikt glijmiddel: Waterbasis
– Lengte oplaadsnoer: 50 centimeter
– Vibratie sterkte: Harde Trillingen
– Bediening: Pushbutton
– Vibratie: Trillen en pulseren
– Aantal Standen: 8
– Run Time: 4 uur
– Power: Oplaadkabel usb
– Geluidsniveau: Normaal
– Oplaadtijd: 2 uur

Alle LELO vibrators

[user_pages store=”3″][user_sort store=”3″]

[display_multi store=”3″]

[display_pages store=”3″][user_pages store=”3″]

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.