Stronic Surf Pulsator – Beste handsfree stotende vibrator


Stronic Surf Pulsator II beste stotende vibratorVolgens WikiPedia is een een vibrator een elektrisch apparaat dat mechanische trillingen voortbrengt. Deze definitie was in grootmoeders tijd accuraat geweest, maar tegenwoordig bestaan ook vibrators die op andere manieren seksueel prikkelen, zoals likken (met de Inspire Arouser), zuigen (met de Womanizer) en rond draaien (met de Tarzan). Er bestaan zelfs vibrators die een stijve kunnen krijgen. Ik heb het over de Uprize vibrator met erectiefunctie. Met een druk op de knop komt deze vibrerende pik binnen enkele seconden omhoog. Opa wil óók zo’n knop!

Stotende bewegingen

Wat de Uprize vibrator dan weer niet kan is stotende bewegingen maken. Een vibrator die wel geslachtsgemeenschap weet na te bootsen is de Stronic Surf Pulsator II van het Duitse topmerk Fun Factory. Vandaag vertel ik je alles over dit unieke neukertje. De buurman kan thuis blijven en de glazenwasser gaat het raam uit! Vlak hieronder kun je de Stronic Surf zien staan. Daarnaast staat zijn grote broer, de Stronic Drei Pulsator. De Stronic Surf Pulsator II kun je kopen bij VibratorPlaza.nl met 10% korting. Voer hiervoor op de bestelpagina de kortingscode in (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis.

Tekst loopt door na het overzicht…

›› Bestel de Stronic Surf Pulsator II

Demonstratie video Stronic Surf


›› Bestel de Stronic Surf Pulsator II

Stronic Surf Pulsator II beste stotende vibrator

Stronic Surf Pulsator II beste stotende vibratorDe Stronic Surf is de compacte uitvoering van de bekende Stronic Drei Pulsator. Hij is korter, slanker en lichter en heeft op de schacht kleinere ribbels die verder van elkaar afstaan. Al deze eigenschappen maakt van de Stronic Surf een ideale vibrator als je zin hebt in een vluggertje. Afmetingen: Lengte: 20.50 cm. / Invoerdiepte: 13.50 cm. / Maximale diameter: 4.80 cm.

Wellicht onnodig te vermelden (maar ik doe het tóch!): de Stronic Drei Pulsator wordt door sex toy testers beoordeeld als de beste stotende vibrator ter wereld omdat de op en neer beweging van dit seksspeeltje het meeste lijkt op het echte werk. Ik merk hierbij op dat lang niet alle gebruikers het hiermee eens zijn! Wel dat de Stronic een goede vibrator is.

Stotende beweging bootst geslachtsgemeenschap na

De Stronic Surf Pulsator II trilt niet, zoals een conventionele vibrator, maar stimuleert de vagina doormiddel van pulserende, stotende bewegingen. Deze penetrerende werking is krachtig en dwingend en wordt veroorzaakt door een metalen bal die in de schacht verborgen zit. De snelheid waarmee die kogel heen en weer rolt kun je zelf eenvoudig regelen met de drukknopjes op het handvat. Er zijn 10 verschillende standen waaruit je kunt kiezen, waarvan 4 ritmes en 6 intensiteiten. De Stronic Surf is ondanks zijn krachtige motor zeer stil in gebruik. Ook in zijn hoogste stand hoor je hem nauwelijks. Het apparaat kan mee onder de douche en in bad, het is 100% waterdicht. Handig als je het speeltje na gebruik wilt schoonmaken. Opladen gaat met de bijgeleverde USB-kabel. Als de accu vol is kun je ongeveer 45 minuten spelen.

De Stronic Surf is ook om andere redenen een heel goede vibrator. Zo is het apparaat gemaakt van de allerbeste materialen waardoor het speeltje veilig is voor het lichaam en een lange tijd meegaat. De schacht is gemaakt van 100% medische siliconen. Dit type materiaal voelt fluweelzacht aan de huid en bevat geen giftige of irriterende stoffen. De Stronic Surf is voorzien van een heel sterke motor die het mogelijk maakt de metalen bal krachtig en dwingend op en neer te doen bewegen. Zoals gezegd: er is geen andere stotende vibrator te vinden die zo realistisch seks nabootst. Het vasthouden van de Stronic Surf voelt een beetje alsof je een mini seksmachine tot jouw beschikking hebt. De Stronic Surf stotende vibrator kun je trouwens ook hands-free gebruiken. Op deze manier vergroot je je de sensatie door een lekkere kerel echt gepenetreerd te worden. In de handleiding wordt aan de hand van duidelijke afbeeldingen uitgelegd in welke positie je kunt gaan liggen, zodat je de pulsator niet hoeft vast te houden. Bijvoorbeeld door op je buik te gaan liggen of op je zij en hoe je vervolgens de benen positioneert.

Bestellen

De Stronic Surf Pulsator II is bij VibratorPlaza.nl te koop met 10% korting. Verzending is gratis. Voer hiervoor op de bestelpagina de kortingscode in (vetgedrukt): vibratorplaza.

›› Bestel de Stronic Surf Pulsator II

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.