Grote Realistische vibrator met zuignap – Omtrek 6,30 cm.

realrockAls het om de liefde gaat zijn mannen in 2 groepen te verdelen. De eerste groep bestaat uit kerels die na het kezen vlug wegwezen. Zij nemen de benen *doei* of ze vallen in slaap *snurk*. Dat is geen liefde, dat is platte seks. Of hij is gewoon een LUL. De tweede groep bestaat uit mannen die niet willen neuken maar jou willen beminnen. Die bedrijven de liefde! Dat zijn geen slappe zakken maar binken met ballen (en misschien ook wel een lief klein buikje); mannen die jou ZIEN om wie je bent en BLIND zijn voor lellen en vellen. Minnaars die je strelen en zoenen, masseren en lieve woordjes in je oor fluisteren. Zou het niet geweldig zijn als zo’n minnaar ook nog eens een geweldig groot apparaat tot zijn beschikking heeft? Een ERECTIE van pak hem beet: 29.00 cm lang en met een omtrek van 6,3 cm.? Geen maatje pink maar paard. Waarmee hij ook nog eens kan TRILLEN !!!

Die mannen bestaan niet. Daarom heeft het bedrijf RealRock een grote realistische vibrator met zuignap op de markt gebracht die niet alleen lekker lang is maar ook een flinke dikte heeft. Geen wuppie maar een woudreus, zal ik maar zeggen. Deze boom van een vibrator is 29.00 cm lang en heeft een omtrek van 6,3 cm. en ziet er levensecht uit: met een mooie gladde welgevormde eikel, dikke gezwollen aderen rond de schacht en een paar flinke ballen. Deze heel grote vibrator ZIET er niet alleen echt uit, hij voelt ook echt aan want hij is gemaakt van zacht, huidvriendelijk buigzaam rubber dat vlug de eigen lichaamstemperatuur aanneemt. De vibrator kan trillen op maar liefst 10 vibratiestanden, te regelen met de handige afstandsbediening.

Ik was bijna vergeten te vermelden dat deze joekel een heel krachtige zuignap heeft waarmee je hem op elke vlakke ondergrond heel stevig kunt vastzetten. Op deze manier kun je hem gebruiken terwijl je de handen vrijhoudt voor andere zaken. Zoals je mobiel pakken en bijvoorbeeld even Whatsappen met die hele leuke nieuwe collega. *jammie*

Tijdelijk uitverkocht. Bekijk beste alternatief.

 ›› Bekijk alle realistische vibrators in de winkel

Vergelijkbare realistische vibrators

King Cock Realistische XL Vibrator - 30 cm

Alle wat grotere vibrators

Big Boss G5 Realistische Vibrator - Roze
Enormass Vibrator Met Handvat
Grote Vibrator King Kong
King Cock Realistische Vibrator - 26 cm
King Cock Realistische Vibrator - 27 cm
King Cock Realistische XL Vibrator - 30 cm
King Kong Giant Vibrator
Onslaught XL Vibrator

Bekijk ook ons archief:  realistische vibrators | grote vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.