Opblaasbare dildo & vibrator

Opblaasbare vibrator dildoAls jij jouw leven deelt met een lief die kan liefhebben en die jou waarlijk kan beminnen (ooh la la!), dan doet de grootte van zijn lul er geen zak toe. Dit is anders wanneer je met jezelf speelt en daarbij een dildo of vibrator gebruikt, dan is de grootte, en vooral de omvang wel van belang. Zo is een kleine, smalle vibrator of dildo het meest geschikt voor het stimuleren van de clitoris of anus, een grote, dikke is lekker als jij ervan houdt opgevuld en gepenetreerd te worden. Maar nóg lekkerder is een opblaasbare dildo of vibrator. Vandaag vertel ik je alles over deze inflatable sextoys.

Meer in de winkel. Maak je keuze:

›› Bekijk alle opblaasbare dildo’s
›› Bekijk alle oppompbare vibrators
›› Bekijk alle opblaasbare buttplugs
›› Bekijk alle anaal ballonnen

Opblaasbare vibrator dildo

Hieronder staan al onze opblaasbare artikelen die bedoeld zijn voor optimale penetratie, zoals de oppomp dildo, opblaasbare vibrator en anaal ballonnen; buttplugs dus die je ook met een balpomp kunt vullen met lucht en met ontluchtingsventiel kunt laten leeglopen. Sommige artikelen zijn XXL, dus extra groot te maken. Na dit overzicht vertel ik waarom het spelen met opblaasbare dildo’s en vibrators zo lekker is en ook leg ik uit hoe je de toys gebruikt.

Meer in de winkel. Maak je keuze:

›› Bekijk alle opblaasbare dildo’s
›› Bekijk alle oppompbare vibrators
›› Bekijk alle opblaasbare buttplugs
›› Bekijk alle anaal ballonnen

Opblaasbare dildo en vibrator voor een krachtiger orgasme

Het afwisselen tussen groottes en diktes is ook erg stimulerend. Veel mensen gebruiken de speciaal daarvoor gemaakte opblaasbare dildo en vibrator. Voor anale spelletjes bestaat de oppompbare buttplug. Met een pompje blaas je de dildo of vibrator op naar gewenste grootte en dikte. In de regel is het zo dat hoe strakker de vagina om de penis zit, hoe gevoeliger de clitoris wordt. Een flink opgeblazen dildo zorgt dus voor een extra intense penetratie.

Wanneer de dildo daarbij kan trillen in verschillende vibratie sterktes, wordt de stimulatie nog vollediger. Door te masturberen met een oppompbaar seksspeeltje en het met de handpomp op te pompen en weer leeg te laten lopen, om het vervolgens daarna weer op te blazen, kan het orgasme krachtiger worden maar bovendien is het na wat oefenen mogelijk om meervoudige orgasmes te krijgen.

De opblaasbare artikelen hebben een veilig ontluchtingsventiel waarmee snel of langzaam volledig of gedeeltelijk de lucht kan ontsnappen. Dat kan opluchten! 🙂 Op deze pagina vind je al onze opblaasbare sextoys waarmee gepenetreerd kan worden, zowel voor vaginaal als anaal gebruik.

Opblaasbare vibrator Red Balloon van You2Toys (bestseller)

Opblaasbare vibrator dildoDe best verkochte opblaasbare vibrator is de Red Balloon dong van het Duitse merk You2Toys. Van deze vibrerende dildo kun je op meer manieren genieten. Om te beginnen is hij zowel vaginaal als anaal prettig in te brengen.

Je kunt met de handpomp die de vorm heeft van een pompbal nu eerst langaam wat lucht in de vibrator pompen. Zeker wanneer de Red Balloon anaal gebruikt wordt, is dit een lekker begin, zo kan de sluitspier eerst wat wennen, alvorens die verder opgerekt wordt.

De opblaasbare vibrator kan natuurlijk ook meteen in een keer opgepompt worden. De standaard dikte van de Balloon is (zonder lucht dus) 3,8 cm. en kan tot het 3 dubbele worden opgepompt. Die voel je zitten! Zeker wanneer je nu de vibraties aanzet met de handige schuifknop op de afstandsbediening met kabel. De vibraties zijn traploos te regelen, zo kun je langzaam beginnen en in jouw eigen tempo de spanning opbouwen en zo toewerken naar het hoogtepunt.

De Red Balloon is een dildo die niet alleen lekker kan vibreren maar ook vastgezet kan worden op een glad oppervlak met zijn sterke zuignap. Zo kun je handsfree genieten en houd je dus je handen vrij voor andere stoute spelletjes. Geef hem bijvoorbeeld een lekkere BLOWjob. Bekijk ook de demonstratie video gemaakt door EDC.

De eigenschappen op een rij:
– Lengte: 16,5 cm
– Doorsnede: 3,8 cm
– Maximaal: kan tot het 3 dubbele worden opgepompt
– Heeft een krachtige zuigvoet
– Materiaal: Latex, C.P.V
– Vibratie: multispeed
– Batterij: exclusief
– Batterijtype: 3x AA Batterijen (Penlite)

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Meer in de winkel:

›› Bekijk alle opblaasbare dildo’s
›› Bekijk alle oppompbare vibrators
›› Bekijk alle opblaasbare buttplugs
›› Bekijk alle anaal ballonnen

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.