Athena’s Ultimate Sex Machine met stotende vibrators

Athena's Ultimate Sex Machine met stotende vibrators›› Product: Athena’s Ultimate Sex Machine
›› Te koop bij Bol.com

De meeste sexmachines hebben 1 enkele stootarm waaraan op het end een dildo is bevestigd. De Athena’s Ultimate Sex Machine heeft daarentegen twee stootarmen die boven elkaar zijn gemonteerd. Hiermee is het apparaat geschikt voor dubbele penetratie. Daarnaast kunnen allebei de dildo’s in verschillende standen vibreren. De machine neukt je dus zowel vaginaal als anaal met twee stotende vibrators.

Op die manier wordt je optimaal gestimuleerd. De twee stootarmen zijn in hoogte te verstellen, zodat je de machine helemaal in kunt stellen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Je kunt er ook voor kiezen om de stootarm met anaal dildo weg te halen zodat je alleen in je vagina wordt gepenetreerd.

Demonstratie video Athena’s Ultimate Sex Machine ( expliciete beelden )


›› Te koop bij Bol.com

Stoten + vibreren

Bij de machine zitten twee afstandsbedieningen. De ene heeft een kabel, de andere is draadloos. Die unit met kabel heeft een draaiknop waarmee je de snelheid van de armen regelt. Met de draadloze afstandsbediening kun je zowel de stootfunctie als de vibraties bedienen. Deze afstandsbediening is ook te gebruiken als vibrator (met verschillende vibratiestanden: snelheden en patronen) en heeft zelfs een warmtefunctie waarmee het puntje van de afstandsbediening verwarmt voor een gerichte stimulatie van je gevoeligste plekjes.

De dildo’s

De dildo'sDe bovenste stootarm is voorzien van een realistische dildo voor vaginaal gebruik. Deze dildo heeft aderen op de schacht voor extra stimulatie en is vervaardigd uit TPR-materiaal dat heel buigzaam is. Bij de machine zit een reserve realistische dildo, je krijgt er dus in totaal 2. De realistische dildo’s zijn 17,78 cm. lang en hebben een diameter van 4.4 cm.

De onderste stootarm heeft op het end een taps toelopende dildo die geschikt is voor anale penetratie. De slanke anaal dildo is gemaakt van 100% siliconen materiaal dat fluweelzacht aanvoelt en heel buigzaam is. Hij heeft een lengte van 15,2 cm. en zijn diameter is 3,8 cm.

Bestellen

›› Product: Athena’s Ultimate Sex Machine
›› Te koop bij Bol.com

Demonstratie video Athena’s Ultimate Sex Machine

De beste sexmachines

Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Suck-O-Mat Masturbator Met Afstandsbediening
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.