Ceasar 3.0 Seksmachine (ook voor mannen)

Uitverkocht. Bekijk hier het beste alternatief.

›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

De Ceasar 3.0 Seksmachine zoent, streelt, beft of pijpt je niet, maar hij kan je wel neuken in alle denkbare en vooral ondenkbare standjes met een snelheid van wel 75 tot 300 bewegingen per minuut. Dat is omgerekend 5 stoten per seconde. RAMMEN !!! Dat lukt opa niet meer! Maar deze krachtpatser kan in zijn langzaamste standen ook heerlijk naaien, soppen, fleppen en kieren. De hoogtes en de posities van de Ceasar zijn eenvoudig te verstellen (zie foto rechts).

Niet alleen vrouwen maar ook mannen kunnen met Ceasar 3.0 Seksmachine van bil gaan. De machine is met zijn bijgeleverde anaaldildo heel geschikt voor anale seks. Het speciale zachte siliconen opzetstuk voor anaal plezier is 16 cm lang en 3 cm dik. Met voldoende glijmiddel ga je als een speer. Naast een anaal dildo krijg je bij de Ceasar 3.0 Seksmachine ook een gewone realistische penis dildo. De handige afstandsbediening heeft de vorm van een krachtige elektronische siliconen vibrator.

Ceasar 3.0 SeksmachineVan seksmachines bestaat het idee dat zij groot, zwaar, onhandig en lawaaiig zijn. De Ceasar 3.0 Seksmachine bewijst het tegendeel. Deze praktische en veelzijdige machine is geluidloos en gemakkelijk te verplaatsen. Ga je hem gebruiken dan schuif je hem met gemak tussen de matras of box spring. Verschuiven kan het apparaat niet want het onderstel is antislip gemaakt.

De Ceasar 3.0 is ook op de grond te zetten, als de vloer niet al te glad is. De hoogtes en de posities van de Ceasar zijn eenvoudig te verstellen en na gebruik is het toestel eenvoudig en snel in te klappen en past hij makkelijk onder je bed.

Ik geef je hieronder op een rijtje alle eigenschappen van de machine:

Kleur : Roze
Hoogte : 68,5 cm
Afmetingen basis : 50,8 cm lang en 41 cm breed
Lengte van de Stootarm : ongeveer 56 cm
Penetratie diepte : ongeveer 8 cm
Penis dildo : 18 cm lang en 4,5 cm dik
Anaal dildo : 16 cm lang en 3 cm dik
Vibrerende afstandsbediening : 19 cm lang (11,5 cm penetratie lengte) en ongeveer 3,5 cm dik
Stroom : 100 tot 240 Volt, 50Hz / 60Hz (geschikt voor NL)
Output: 15 volt, 4 ampere
Power : 1/2 Pk, 25 KG stootkracht, max 300 RPM

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.