Love Glider Sex Machine van Lovebotz

Seks is niet alleen lekker, seks is ook gezond. Een stomende vrijpartij is goed voor het hart, werkt tegen pijn, versterkt het immuunsysteen, verlaagt de bloeddruk en verlaagt stress, wat weer goed is voor het libido. Van seks val je ook af. Maar dan moet je er wel veel bij bewegen! Dat laatste bracht het bedrijf LoveBotz ertoe de Love Glider sex machine op de markt te brengen, een seksmachine die niet op stroom werkt maar in beweging komt als jij zelf in beweging komt.

›› Te koop bij Bol.com

Love Glider Sex machine van LoveBotz

Love Rider SeksmachineDe Love Glider is natuurlijk geen fitnesstoestel, het apparaat is puur bedoeld om eindeloos lekker op klaar te komen. Achter elkaar door! Hoe werkt de Love Glider precies? De zitting van de Love Glider bestaat uit een soort schommelzitje, dat stabiel en stevig zit en zacht aanvoelt aan de billen. Wanneer je nu op de zitting heen en weer gaat bewegen, dan gaat onderin de machine in het midden het stootmechanisme in werking waarop je jouw favoriete dildo of vibrator kunt zetten. Door te bewegen word je dus langzaam of snel vaginaal of anaal gepenetreerd. Zo bepaal je dus ook zelf de snelheid en diepte van de penetratie en hoevaak je wilt klaarkomen.

Dildo'sDe Love Glider is zo gemaakt dat je er tijdens het bewegen comfortabel op blijft zitten en ontspannen handsfree kunt masturberen. Niet alleen het schommelzitje is stabiel, stevig en breed genoeg om goed op te kunnen zitten, tijdens het heen en weer bewegen kun jij jezelf stevig vasthouden aan de lange stevige handgreep aan de voorkant.

De Love Glider wordt geleverd met een realistische huidkleurige penis dildo en een tapered dildo voor zowel vaginaal als anaal gebruik. De maten van de penis dildo zijn: 16,5 cm lang, 13,3 cm in te brengen lengte, 4 cm max in te brengen diameter. De tapered dildo: 16,5 cm lang, 15,8 cm in te brengen lengte, 3,9 cm max in te brengen diameter. De Love Glider zelf is 57,5 cm lang, 33,6 cm breed en 49,5 cm hoog. De glider is zwart, de dildo’s huidkleurig.

›› Te koop bij Bol.com

Demonstratie video Love Glider

Ik denk dat mijn beschrijving van de Love Glider seksmachine je een aardig beeld geeft van wat je kunt verwachten van het apparaat. Omdat jijzelf de machine voortbeweegt heb jij dus volledige controle over de snelheid en diepte van de penetratie, zodat je lekker langzaam of juist snel de spanning kunt opbouwen en zo kunt toewerken naar de climax. Je kunt tijdens het neuken handmatig de clitoris stimuleren, maar een aanrader is het gebruik van een goede wand vibrator. Bekijk hier de beste wand vibrators.


›› Te koop bij Bol.com

De beste seksmachines

›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.