The Love machine seksmachine You2Toys

De buurman kan thuis blijven en de glazenwasser gaat het raam uit, want ik heb een veel lekkerder wipkonijn voor je. Het is The Love Machine. Te koop bij VibratorPlaza.nl.

The Love Machine streelt, kust, vingert en beft je niet, maar dit neukertje valt ook niet *snurk* na de daad gelijk in slaap. Bovendien is hij gemakkelijk onder het bed te verstoppen. De Love Machine blijft je onvermoeibaar neuken, nachtenlang als jij dat wilt. En soms is dat gewoon even het enige waar je echt behoefte aan hebt. Hieronder vertel ik je alles over deze voordelige en bijzonder multifunctionele seksmachine.

Love Machine, de seksmachine voor vrouwen en mannen

The Love Machine is een seksmachine die het merk You2Toys niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen ontwikkeld heeft. De machine kan zowel vaginaal als anaal stimuleren, maar bij het apparaat wordt ook een penis masturbator geleverd, de zogenaamde passion skin stroker en een huidkleurige peniskoker met stimulerende noppen. Hoe dit precies werkt, kun je bekijken in de demonstratie video onderaan dit artikel. Daar vind je ook een tweede video met expliciete beelden.

Stootbewegingen regelbaar

Love Machine, de seksmachine voor vrouwen en mannenDe stootbewegingen zijn met een handige afstandsbediening gemakkelijk te regelen. De machine kan heerlijk langzaam naaien, maar lekker hard kan ook in zijn hoogste stand. Door de snelheid van de stoten af te wisselen, kun je langzaam de spanning zelf opbouwen en toewerken naar het hoogtepunt. Bij de machine worden diverse hulpstukken geleverd. Het opzetstuk dat je waarschijnlijk het vaakst gaat gebruiken is de huidkleurige realistische penis dildo. Deze heeft een lengte van 15,5 cm. met een diameter van 3,5. cm. Speciaal ontworpen voor vaginale penetratie, maar mensen die ervaring hebben met anale seks, kunnen deze dildo ook hebben. De tweede dildo die op de Love Machine geschroefd kan worden is er een die speciaal gemaakt is voor anale penetratie en heeft dezelfde maten als de huidkleurige penis dildo, maar is geheel glad en is van boven smaller gemaakt zodat hij gemakkelijker naar binnen glijdt.

3 extra vibrators

Naast de echte penis dildo en anaaldildo, en de hulpstukken waar de penis ingestopt kan worden, krijg je bij The Love Machine ook nog eens 3 vibrators cadeau die je met een speciaal kabeltje op de machine kunt aansluiten. Hieronder geef ik de eigenschappen van deze vibrators:

1x Gladde rechte vibrator. Lengte: 16 centimeter. Diameter 2,5 centimeter
1x Roze G-spot vibrator. Lengte: 12 centimeter. Diameter: 2,5 centimeter
1x Blauw vibratie ei. Lengte: 6 centimeter. Diameter: 2,5 centimeter

Compact en makkelijk verplaatsbaar

Compact en makkelijk verplaatsbaarKort samengevat is de Love Machine van You2Toys een multifunctionele seksmachine geschikt voor zowel vrouwen als mannen die door zijn lichte gewicht en compacte afmetingen makkelijk is te verplaatsen en op te bergen. De machine vind ik goedkoop als je bedenkt wat dit degelijke apparaat allemaal kan en hoeveel verschillende hulpstukken je erbij krijgt. Naast een gewone penis dildo en anaal dildo, 3 vibrators + hulpstukken waar de man zijn penis in kan stoppen. De machine kan langzaam en snel stoten en kan vibreren in maar liefst 5 snelheden.

Ook voor koppels

Seksmachines worden niet alleen door vrouwen en mannen gekocht voor solo seks, maar de apparaten worden vaak ook gebruikt door koppels om het in bed nog spannender te maken (diverse standjes worden mogelijk). The Love Machine maakt de liefde bedrijven gemakkelijker wanneer bijvoorbeeld een van de partners een lichamelijke beperking heeft. Onder vind je demonstratie video’s.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie, zoals bedrijfsinformatie en bestelinformatie.

bestellen
>> meer info <<

Hieronder de demonstratie video

Love Machine Demonstratie video – EDC Internet

The Love Machine in actie (expliciete beelden)

Lees ook op blog.Shoppie.nl in de rubriek: Seks & handicap
Automatische masturbatie machine voor man met spierziekte
Laat je automatisch neuken door een stotende dildo machine

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.