De Sybian kopen? Advies: kies voor de MotorBunny

De Sybian sexmachine kopen? Of niet?Vandaag vertel ik alles over de Sybian Vibrator Orgasme Machine. Te koop bij Willie.nl (goedkoper) en Bol.com (duurder) Ik beantwoord de vraag of je de Sybian moet kopen. Mijn advies: scroll of veeg omlaag en lees vooral ook even over de MotorBunny. Dit apparaat is vele malen goedkoper dan de Sybian én is net zo goed (en misschien zelfs wel ietsjes beter). Alleen te koop bij Bol.com.

Je hebt vast al eens gehoord over de Sybian sexmachine. Deze vibrator machine is namelijk zó bekend, of misschien moet ik inmiddels wel zeggen: ‘beroemd’, dat hij een eigen WikiPedia pagina heeft. De Sybian Orgasme sexmachine, zoals het apparaat officieel heet, dankt zijn faam allereerst aan zijn prestaties, die – zonder verder reclame te hoeven maken – ongekend zijn. Ook vrouwen die niet of moeilijk kunnen klaarkomen op de gebruikelijke manier krijgen op de Sybian sexmachine altijd een diep en krachtig orgasme, vaak zelfs meerdere keren achter elkaar (multiple orgasm). Om die reden wordt de machine verkocht met een 100% orgasme garantie.

Beroemd werd de Sybian sexmachine pas echt nadat het apparaat in diverse goedbekeken Amerikaanse tv-programma’s werd gedemonstreerd, als oplossing voor vrouwen die nu eindelijk weleens na jaren van ‘aanmodderen’ een knallend orgasme wilden beleven. De Sybian werd ook besproken in serieuze dagbladen en bekende vrouwenbladen. En wie gaat googlen vindt diverse video’s en fora waarin en waarop over het apparaat uitsluitend positief of zelfs lovend gepraat wordt.

Maar voordat je besluit de Sybian Orgasme sexmachine te gaan kopen, is er nog iets waar deze machine niet beroemd maar BERUCHT om is: zijn prijs. Die maakt eveneens de tongen los! Weliswaar kom je op de Sybian schreeuwend van genot klaar, de machine is ook schreeuwend duur! De vraag is: is de Sybian al dat geld waard? Daarover schrijf ik in dit artikel.

Wil je niet lezen? Klik hier en ga dan direct naar de shop.

›› Bekijk alle seksmachines

Nieuw: Nu ook te koop bij BOL.COM (Wel stuk duurder! € 2199)

Je kunt springen naar de volgende onderwerpen: Hoe werkt de Sybian sexmachine? en Sybian kopen?

Hoe werkt de Sybian sexmachine?

Samen met partnerDe Sybian sexmachine is in 1979 bedacht door de Amerikaanse dansleraar Dave Lampert. In 1987 verscheen het apparaat op de markt. Lampert was bekend met het probleem dat veel vrouwen tijdens geslachtsgemeenschap met hun partner geen orgasme kunnen krijgen. Vrouwen die wel kunnen klaarkomen, hebben daar vaak moeite mee; de climax laat bijvoorbeeld lang op zich wachten. Lampert begreep dat dit probleem ontstaat door de manier waarop vrouwen gestimuleerd worden, namelijk door penetratie. Het eigenlijke vrouwelijke seksorgaan is niet de inwendige vagina (het geboortekanaal) maar de clitoris. Niet penetreren, maar stimuleren. Stimuleren van de heel gevoelige clitoris.

Dave Lampert maakte een machine die op het eerste oog veel weg heeft van een neukmachine. Maar een neukmachine maakt stotende bewegingen met de dildo of vibrator, en penetreren is nu juist NIET wat de Sybian doet. De grote kracht van de Sybian is zijn vibrator. Deze vibreert niet alleen maar ROTEERT ook nog en doet dat tegelijkertijd. De vibraties en rotaties werken onafhankelijk van elkaar en met een handige afstandsbediening zijn de intensiteit van de vibraties en de snelheid van de rotaties gemakkelijk zelf te regelen.

Een ander verschil met een neukmachine is de positie waarin plaatsgenomen wordt. Bij de Sybian is het de bedoeling in de zogenaamde girl-on-top positie plaats te nemen. Door gehurkt bovenop de machine te gaan zitten, komen vrouwen het meest volledig en intens klaar; zij hebben de volledige controle over de beweging, diepte en snelheid. De girl-on-top positie zorgt dus voor de beste stimulatie. Altijd in deze positie zal de vibrator tegelijkertijd gaan vibreren en roteren, zodat zowel de clitoris als de G-spot optimaal worden gestimuleert. Je leest het goed: de Sybian maakt niet alleen clitorale maar ook vaginale orgasmes mogelijk. Van de Sybian is ook bekend dat veel vrouwen er een meervoudig orgasme op krijgen. Het komt ook voor dat vrouwen zo krachtig klaarkomen dat zij de ervaring krijgen ‘even’ uit het lichaam te treden. Naar de gelukzalige zevende hemel, zal ik maar zeggen.

Demonstratie video Sybian

Sybian kopen?

Sybian kopen?Nu naar de vraag: de Sybian kopen of niet? Oftewel: moet die zevende hemel zoveel geld kosten? De Sybian is oorspronkelijk bedoeld voor vrouwen die weinig of nooit een orgasme beleven. Klaarkomen is niet alleen gewoon ontzettend lekker en bevrijdend, moeilijk of zelfs nooit een orgasme kunnen krijgen kan ook een serieus probleem opleveren, want volgens seksuologen is en blijft seks met een partner alleen leuk als ook jij ‘beloond’ wordt. Maar bovendien ondermijnt problemen in bed ook op andere terreinen het zelfvertrouwen. Ook hiermee kan de Sybian van dienst zijn. Op de website van de fabrikant Sybian.com staan video’s waarin vrouwen vertellen over hun ervaringen. Een vrouw vertelt:

“De sexmachine leert je goed te voelen over jezelf en hij leert je nog meer te genieten van seks. Want als je niet geniet van seks, dan zul je nooit een orgasme krijgen, zo werkt het nu eenmaal. En de Sybian leert je op allerlei manieren genieten van je eigen lichaam. Ik ben meer van mijzelf gaan houden.”

De Sybian is hieronder te bestellen.

Klik hier en ga dan direct naar de shop.

›› Bekijk alle seksmachines

Nieuw: Nu ook te koop bij BOL.COM (€ 2199)

MotorBunny, goedkoper alternatief!

Advies: Goedkoper dan de Sybian én net zo goed (en misschien zelfs wel beter) is de MotorBunny. Deze sexmachine lijkt als twee druppels water op de Sybian en werkt vergelijkbaar. De MotorBunny wordt gemaakt in de USA en kun je op dit moment in Nederland alleen kopen via een verkoper van Bol.com (€ 1199-) De Sybian kost bij Willie.nl € 1650.00. (nergens goedkoper) Op de website van de fabrikant van MotorBunny lees je reviews en bekijk je video’s van het apparaat maar er staat ook een interessant artikel met de titel: Waarom is de MotorBunny beter dan de Sybian? Ik heb me de laatste tijd een beetje verdiept in de MotorBunny en inderdaad wordt deze kopie van de Sybian zeer positief ontvangen, ook door onafhankelijke sextoy testers, zoals Cara Sutra. Zij beoordeelt de machine met het cijfer 10. Ook zij geeft in haar review een vergelijking tussen de Sybian en de MotorBunny. Overigens, Cara Sutra heeft ook een review geschreven over de Sybian, die krijgt een 8. Ze vindt de Sybian te duur. Nog een laatste opmerking: de Sybian maakt veel lawaai, maar de Motorbunny maakt nóg meer lawaai!

De MotorBunny is te koop bij Bol.com

Advies: De Sybian is een apparaat met een zeer krachtige motor en maakt daardoor best veel geluid. De oplossing is de zwarte vloermat voor de Sybian. Deze mat absorbeert de trillingen van de machine en zorgt voor een comfortabele ondergrond. Lees meer.

Meer info over de Sybian

Opzetstukken voor de Sybian
Hoe kun je het geluid van de Sybian dempen?
Pakket met 6 opzetstukken voor Sybian
Dubbel opzetstuk voor Sybian
G-max opzetstuk voor Sybian
G-mini opzetstuk voor Sybian
Vlak opzetstuk (met nopjes) voor Sybian
RealLike sleeve – Extra large & Jumbo voor Sybian
Expliciete filmpjes van vrouwen op de Sybian

Nieuw (bij Shoppie.nl): René van der Gijp koopt de Sybian voor zijn vriendin (grappig verhaaltje)

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.