Dubbele vibrator voor vagina (+ clitoris) en anus tegelijk

Dubbele vibrator voor zowel de clitoris als anusKlaarkomen met je kleinste gaatje, dat gaat niet. Maar het stimuleren van de anus, zeker in combinatie met het gelijktijdig prikkelen van de clitoris, is om een andere reden wel een heel goed idee. Dat zal ik kort uitleggen. De anus is net als de vagina en penis een erogene zone, een plek dus die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. In en rondom de anus zitten veel gevoelszenuwen die veel lijken op die van de zenuwen in de clitoris en de vagina. Het voelt dus lekker wanneer de anus gestreeld, gemasseerd en gepenetreerd wordt.

Uit Amerikaans wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vrouwen veel krachtiger klaarkomen wanneer zij het stimuleren van de clitoris en vagina combineren met anale seks. Het onderzoek ging om de vraag hoe gemakkelijk vrouwen tijdens het vrijen met hun partner een orgasme beleven. Veel ondervraagden vulden op de vragenlijst in dat zij vaak geen orgasme kregen door alleen penetratie. Wanneer zij tijdens geslachtsgemeenschap de clitoris stimuleerde, kwam het orgasme vaak wat makkelijker. Maar liefst 94% van de deelneemsters aan de enquete vulden in dat zij altijd klaarkomen als zij anale seks combineerden met andere stimulerende verrichtingen, zoals het penetreren van de vagina, het stimuleren van de clitoris of orale seks. Voor de seksuologen die het onderzoek verrichtten was die laatste uitkomst verrassend.

Dubbele vibrator voor zowel de clitoris als anus

De dubbele vibrator heb je in twee soorten: 1. De gewone dubbele penetratie vibrator; 2. De driedubbele Tarzan. De gewone dubbele penetratie vibrator (overzicht) heeft een vaginale penis en een smallere anaal dildo, die beiden tegelijk ingebracht worden en zo voor dubbele stimulatie zorgen. Voorbeelden zijn: Dubbele realistische vibrator paars – Vibrator Natural Double Penetrator – Vibrator realistisch dubbel – Roze.

De driedubbele Tarzan vibrator heeft een lange schacht waarvan de top soms kan roteren en met onderaan de top kralen die kunnen draaien en twee externe stimulators: een voor de clitoris en een voor de anus. Hieronder vind je de driedubbele Tarzans in onze winkel. Lees ook mijn artikel “Driedubbele Tarzan Vibrator”.

Proposition
Vibrator Natural Double Penetrator
Dubbele Realistische Vibrator - Paars
Drie dubbele rabbit vibrator
Jülie Dubbele Vibrator G-Spot - Zwart
Drievoudig Plezier Vibrator
Driedubbele vibrator met 7 vibraties
Bon Aparte - Paars

Producten per pagina:

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.